48

Анонимен

преди 9 месеца

Некадърни политици и некомпетентни магистрати, произвеждат лоши закони.

47

дедо Ташунко

преди 9 месеца

До джурналистчетата на "Днес". Защо никой не пише нищо за "Голямата Богородица" днес? Светъл християнски празник!

46

Татуиран глас

преди 9 месеца

Очевидно книгата на Проф. Велчев показва основни недостатъци на съдебната система, водещи до големи обществени проблеми. Необходимо е всеки народен представител да бъде задължен да я прочете и изпитан за наученото. Останалото бла-бла, ала-бала ала Дойче Веле!

45

Девствена

преди 9 месеца

Друг пьт

44

Grom

преди 9 месеца

Много точен анализ. И мен ме наистина ме е страх, че същите тези искат Конституцията да "ремонтират"...

43

Галя от EmbassyTO

преди 9 месеца

Трябва да се отчете заслугата на пплгбтдб+ за реанимирането на граб и ши шан н. Сега като прекратят концесията , в името на интереса на партньорите на шиш ко и ще е идеално. Защо така бавят 3 март и онзи паметник. Решили сме там да сложим нещо американско ( хамбургер или автомат)

42

Анонимен

преди 9 месеца

Законът е писан върху парапета....това е ясно

41

Анонимен

преди 9 месеца

Случая с Дебора няма нищо общо с домашното насилие, но едни НПО-та решиха да яхнат вълната в опит да се домогнат до повече пари и власт. Не е лошо първо да се обърне сериозно внимание на дейността на така наречения неправителствен сектор в България - дейността и отчетността му трябва да бъдат много строго регламентирани!

40

Анонимен

преди 9 месеца

Онези небелите които на 15 вече имат две деца какво ги правим?

39

Анонимен

преди 9 месеца

Това правителство трябва да си замине скоропостижно, преди да е направио сума поразии

38

Случаен минувач

преди 9 месеца

Причината е, че се опитаха да прокарат Истанбулската конвенция, след като КС я отхвърли. Да въведат понятия като трети пол, родител 1 и родител 2. Не го направиха, поне засега, но ще гледаме внимателно.

37

Случаен минувач

преди 9 месеца

Що се отнася до закона, не си въобразявайте, че поправките са написани в чест на Дебора. Вежди е прав - сега всички жени с леко поведение ще обвиняват по-заможни мъже, че са насилени от тях и искат обезщетение... Това го наблюдаваме и в Щатите, всеки ден има информация за обвинен кинорежисьор, политик, па даже и за президент Тръмп, че някаква си там фльopца била изнасилена от тях и иска обезщетение. Същото ще стане и тука. Промените в закона са написани на коляно. Друга е причината за тях.

36

Случаен минувач

преди 9 месеца

До този под менАми трябва да окажем натиск на некомпетентното правителство. От нас си зависи. От нас си зависи, бе. Давайте да се събираме всяка вечер на Батенберг и да ревнем: Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Но за да има ефект, трябва да бъдем поне 20 000 души. Защото ако се събираме 150-200 човека, нищо не правим! Нищо не правим, ще станем за смях! На 2 септември 2020 се събрахме около 20 000 души, знаете, имаше плакати "всенародно въстание" ,властта тогава се уплаши наистина.

35

ОСТАВКА!

преди 9 месеца

На некомпетентното правителство!

34

една жена

преди 9 месеца

До Анонимен 32 Какви точно грешки ми намирате на мен? Защото аз мога да изброя някои от Вашите. Пишете само с главни букви, пропускате запетаи, не използвате интервал след запетая и не знаете как се пише многоточие. Колкото и да е сложна материята, не забравяйте, че има свобода на словото!

33

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен Чети по смисъла е важно а правописа бързаме а и кодове и реклами и излизат и не може да е идеален.

32

Анонимен

преди 9 месеца

КАТО ГЛЕДАМ ПРАВОПИСА НА КОМЕНТАРИТЕ СЕ ЧУДЯ ТЕЗИ ХОРА КАК МОГАТ ДА ОЦЕНЯВАТ ТАКАВА СЛОЖНА МАТЕРИЯ,НО НИЕ БЪЛГАРИТЕ НАЛИ СМЕ СПЕЦИАЛИСТИ ПО ВСИЧКО.........

31

Анонимен

преди 9 месеца

Ако е дествена не е интимна връска.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Това за лошия закон е пълна глупос. Все едно законите Хитлер които погват негерманците за лагерите да ги горат. Те съшо са закони.

29

Някак си...

преди 9 месеца

все по-често се сещам за пушката на дедо ми...