88

Тоя

преди 9 месеца

руски пожар на балканите ще го угасим, и поддръжниците му ще угасим, ако се налага...

87

Пак по опорката?

преди 9 месеца

До ***: Това е Ганьовски въпрос. Отговори си сам.

86

Ганьо

преди 9 месеца

Първане , и ти се на кого да се наведеш и чия ръка да целуваш за да изкараш някой лев

85

По умни трябва

преди 9 месеца

да спре... добре де, ама кой е по-умния, тия дето им хрумна, че не ги кефи трети март или народа, който си държи на датата? И понеже знаем, че "по-умния" не е в управлението на държавата, какво правим? да не би да съветвате да ги оставим да безчинстват още повече?

84

Все така става

преди 9 месеца

когато говори и пише каквото се харесва "слава, осанна", share, copy-paste, сега изведнъж го направихте "четирихилядник". все повече хора виждат колко сегашните управляващи не желаят да променят каквото и да е, затова и се занимават с такива безсмислици. докато търкате клавиатурите цените се качват, ще се качат данъците и лихвите по заеми. след има-няма година ще виете на умряло пак за битка с мафията, и ще върнете радеффф на бял кон.

83

Не така 85

преди 9 месеца

Така, така. Ама пък другите малко ли бомби издумкаха по София и други градове! Па и те паметник имат, щото видиш ли сваляли сме ги, докато си пускат бомбичките! Всички са си гледали ТЕХНИЯ интерес и хич, ама ХИЧ не им пука за България и на едните и на другите. Па наще гъзодавци са се надупили половината на запад, половината на изток и на тях толкоз.

82

Не съм

преди 9 месеца

натовец, но в случая Първан е прав!

81

Не така

преди 9 месеца

Такива четирихилядници замърсяват основното.....1. трябва ли да честваме престъпници и престъпления : официално сме признали комунистическия режим за престъпен,. 2. Трябва ли да честваме окупационната червена армия,която не е воювала и един ден в България и СССР който ни обяви война, при деклариран от нас неутралитет. 3. Трябва ли да мълчим относно колко пари и достойнство ни е откраднала тази червена армия : ,издръжка,златния резерв, архивите...... ?

80

Някой

преди 9 месеца

До АнонименПараноично твърдение!Промит,или болен мозък имате?Какво КГБ в социологията търсите?

79

лош ученик

преди 9 месеца

До Българин Независими са само големите...Ние сме твърде малки, за да бъдем независими. На коя друга европейска държава великите сили намират цар чужденец, освен на България?..." На гол тумбак, чифте пищови"

78

Анонимен

преди 9 месеца

99% от социологията в бг е заета от внедрени или корумпирани от кгб лица.Този мухъл е един от тях-----Подозирам, че дори само за този час, това не е единствената ти лъжа.

77

Българан

преди 9 месеца

Толкова сме малко , вместо да се пазиме , не се познаваме даже , а пък се мразиме .Нищо нямаме ,а викаме ,че даваме!Война няма, а пеем " Не се предаваме ! " За тях казаха: " 5 пари не даваме! " А те чак казаха: " Не се продаваме! "

76

Анонимен

преди 9 месеца

99% от социологията в бг е заета от внедрени или корумпирани от кгб лица.Този мухъл е един от тях

75

........

преди 9 месеца

Човека им казва нещо, умно-красивите *** не го разбраха. Нормално

74

опетков

преди 9 месеца

Първанов, гледай си социологията и не ни пробутвай русофилистичните си идеи. Всичко казано и направено от комунистите през 45 годишния им терор над народа е в полза на поробителя и завоевателя "красноармеец".

73

опетков

преди 9 месеца

До Найден Геров ***, Русия задължава България да и плати за окупацията и "освобождението" 30 млн франка в злато.

72

опетков

преди 9 месеца

До Найден Геров Учи истинската история на народа и държавата си, неграмотний, а не фалшивата, създадена в Москва и набивана в чутурата ти 45 години от баш предателите-комунисти.

71

Анонимен

преди 9 месеца

Идеалът на българите от 19 век - Санстефанска България. Идеалът на Продажниците и евролевите градски десни от 21 век - Берлинска България.

70

Анонимен

преди 9 месеца

Тогава да върнем Южна България на Турция по Берлинския договор. Ама да върнем и Софийския санджак, заедно с шопите и евролевите градски десни. Пинокио, Денков - всички стават турци - натовци и евроатлантици.

69

Анонимен

преди 9 месеца

Смеем се на македонците, но ето такива, като Подмяната и Пинокио, и тяхното куче Денов, са променили историята с фалшива. За да се харесат на Сърбия и Югославия и те да спрат да ги бият.