107

Анонимна

преди 9 месеца

Аре сега пък жертва го изкараха Вежди... А Ицо Хазарта се оказа булка. Ама не е мой тип...

106

Анонимен

преди 9 месеца

Каква чудесна лексика. Какъв говор. Ту мъч? Кой играе? Къде е тоя мач? Карлос Контрера е с кубински произход и е от ВМРО? Какво има общо Куба с ВМРО - загадка. И е от Перник. Тоя е някаква уникална комбинация. А Веждичката? Какво ни го пробутвате тоя алкохолик. Вие бихте ли си купили негова картина? Честно. Едва ли ще искате такава грозотия да гледате всеки ден.

105

Анонимен

преди 9 месеца

Предпочитам либерален екстремизъм, пред популист-хулиган като контрера.

104

Хахаха,

преди 9 месеца

"ляволибералното хоро..."Представете си само как го играят интимната коалиция - отпред Греб , отзадЕ ДъПъСъ,а по средата ППЛГДБТИ + за пълнеж :) :) :) хахаха, мноо гр03на картинка,чУек :) :) :)

103

Me too

преди 9 месеца

Веждичката стана жертва на гербаджийското отлюспване и откъсване на опашката. Може да е пиянка, но е мъжкар и готин тип.

102

Наздраве

преди 9 месеца

на патриотите Карлос Корега и Рашидов, имате принос за благоденствието на България!Наздраве!!!

101

VladTepes

преди 9 месеца

Вежди Рашидов се доказа като достоен лидер с отлична алкохолна подготовка на професионално ниво - изпива над литър уиски на ден и редовни делириуми. Близък до неговото ниво е Михаил Миков. България има нужда от повече такива лидери със сериозни успехи в алкохолната подготовка.

100

По-точно

преди 9 месеца

До101 Жиката. Финансово насилие е, когато си накарал жената да напусне работа, за да не я ревнуваш от колегите й мъже, когато си й нацвъкал 2-3 деца, за да не "може да мърда" никаде, когато й казваш, че няма да й дасеш пари, за да пазарува за домакинството, защото не изпълнява това, което ти искаш и я изнудваш финансово да ти се подчинюва.

99

Itso

преди 9 месеца

Падна жертва на собственото си его, помисли се за недосегаем, за някакъв културен трегер а си е най-обикновен ПРОЗТАГ

98

Жиката

преди 9 месеца

Решихме проблемите с домашното насилие,а сега да решим и за финансовото насилие.Щото тия жени нямат насищане,все пари искат ,за кола,за почивка,за бижута и каквото се сетиш.С една дума вървим към безумие.

97

Анонимен

преди 9 месеца

Падна жертва на вербалния и менталния си екстремизъм към жените!

96

най вече

преди 9 месеца

До МдаааОт вожда си.Тоя пр....к го търпяхме 12 години и сега още 100 ще берем плодовете от простотията му и на лакеите който го избираха.

95

Анонимен

преди 9 месеца

Министърът на културата падна жертва на арогантната си култура!! А Нинова+ББ(Геп) този вулгарен пияндурник го издигнаха за председател на НС!! Да се възхитим всички!!

94

Анонимен

преди 9 месеца

Контрера да дава акъл в Испания или Португалия или откъдето там се е пръкнал

93

@ к.94

преди 9 месеца

Рашидов падна жертва на своите от ГЕРБ, сляпо подчиняващи се на своя 64-годишен лидер милиционер, на Сачева, Д.Атанасова и Митов плюс сеашните им съюзници от ПП- ДБ. Нека неговото брутално изонване тежи на съвестта на ББ и свита , на Киро и Кокорчо!

92

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Връщай се в Куба Карлос . Името ти като на мексикански картел. *** Карлос бандитос

91

Напротив!

преди 9 месеца

Рашидов не е паднал жертва на своята откровеност, а е наказан за своята вулгарност и обиден епитет към жени, жертви на насилие. Жертвите са жените ппетэлърпяли насиние, а Рашидов е вербален насилник!

90

Анонимен

преди 9 месеца

Култът на лявата перверзия не прощава. В крайна сметка никой не печели, всички са консумирани от лявата перверзия!

89

Гу

преди 9 месеца

Чистят се от тия,а от крадците ,кога?ама те изгонените ще проговорят.

88

Анонимен

преди 9 месеца

Мине се не мине Вежди Рашидов реве с извинения и оправдания по телевизията за нещо дето е направил. Този път от ГЕРБ го оставиха да си тръгне.