7

ХВАНЕТЕ

преди 9 месеца

СЪДИЙКАТА,ОНАЯ П,,ЧА И ТЯ ПРИ НЕГО В ЗАТВОРА,ТЯ Е СЪУЧАСТНИЧКА

6

Анонимен

преди 9 месеца

Преди бе Георги Николаев,после Николов,сега Георгиев за кого става въпрос след като са взели мярка за не/отклонение и го освободили от задържане по вписани лични идентификационни данни на заведено дело и досъдебно разследване за извършено престъпление със задържане за 72 часа за изясняване на случая с разпит и дознание за причини,мотиви и лица свидетели и служебни медицински персонал за освидетелстване на раняванията,травмите на жертвата,както и разказите й свидетелстващи за случая и очна ставка

5

Анонимен

преди 9 месеца

Tой не отрича, че я е драл жива. Детето му чакало на него, това му бил мотивът да го пуснат. Божкеее, пази Боже от такъв баща.

4

До 1

преди 9 месеца

Може би си грозна и не се захващаш с никой.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Ако му направят лоботомия повече няма да дига няма да бие ще стои кротко ще се усмихва няма да може да говори много няма да може да мисли.Ще помни няколко минути и ще изпада в дълги депресии.Ще може да мете улиците и да извършва основни дейности.Ще заслабне много ще изчезне всякаква агресия.Шансът да се самоубие в следващите 10 год е около 30%. Тих,мирен кротък леко тъжен.Какво по-хуманно от това?

2

Анонимен

преди 9 месеца

Ако го пуснат навън, тълпата ще го линчува. А съдийката що не е при него, тя е престъпничка също, погазила е закона първия път, като е пуснала опасен рецидивист на свобода.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Не ми е интересна Дебора и други като Дебора. Аз защо не се захващам с такива като Георги Георгиев.