17

През соца

преди 9 месеца

яйцата бяха качествени и евтини по 6 ст и бяха родно производство! Но пък нямахме банани и демокрация :)Сега си имаме банани,на картинка да ги гледаш,но все още чакаме 33 г. тая пуста демокрация... Дано я дочакаме някой ден :)

16

Анонимен

преди 9 месеца

За последните две години цената на яйцата е скочила двойно. Едно яйце на дребно струва 47 стотинки...."В момента има сериозен тренд цените да паднат".... Е на кой да вярваме сега?

15

скъпо е

преди 9 месеца

китайската храна скочи с 20 процента . На промоция трудно се живее . Морето скъпо . На пътя пяни и дрогирани .

14

IQ 3.14

преди 9 месеца

посещаването на мсатското читалище до пладне ме кара да си мисля., че живея в паралелна вселена

13

баба мара

преди 9 месеца

само олиото е надолу къде са храните които уж са подбивани от украинския вностакива не видях както и македонското агн месо ориз от виетнам къде е ценитеса вдигнати няма значение от кои краи на света са докарани и на колко години сакато св месо от испания

12

Анонимен

преди 9 месеца

Единственото евтино пилешко, което може да се купи на дребно е дълбоко замразено и с произход ЕС или другаде, но не и с етикет на произход от България. Препакетирането му, или разфасоване у нас и надписът на плика с името на български фирми не променя факта на произхода.

11

В ТУРЦИЯ

преди 9 месеца

ЯЙЦА 0.14 - 0.22ст СПОРЕД РАЗМЕРА П. ФИЛЕ 6-7 лв ЗА КИЛОГРАМ. ТУКА НА ДОЯТ КАТО ЗА СВЕТОВНО ЧЕРВЕНИТЕ ВНУЧЕТА НА БИВШИТЕ ПАРТИЗАНИ

10

Анонимен

преди 9 месеца

качествено натъпкано с ГМО, антибиотици и набухватели за пилета

9

Анонимен

преди 9 месеца

Печена кокошка у Била - 10 лв. Кеф :)))

8

Анонимен

преди 9 месеца

Българско няма, а и темата с т.нар. "бъгларско" отдавна е маркетингов трик, скъпо като за такова, често дори не е и българско но модерната търговия го експлоатира това с цел печалба.

7

Deep Zone

преди 9 месеца

Да се посмеем сега на "качественото" пилещко, набухано с инжекции и яйцата от бройлери, на които жълтъкът е безвкусен, a белтъкът- буквално негоден за ядене :D :D

6

hjhj

преди 9 месеца

До АнонименТо Българско меско почти няма. Бутчетата, крилцата и т.н е внос, а тук се слага БГ печат. Всичкия *** от запада се вкарва тук.

5

ГМО правителство

преди 9 месеца

И те са като нас. Ала бала е всичко.

4

Оня ден се разхождах

преди 9 месеца

по пазарчетата в квартала - яйца 60 стотинки. Ако щете! Иначе инфлацията е овладяна! Преди панаира наречен "санкции" яйцата бяха по 25 стотинки, 30 в лидъла. Няма какво да коментирам повече.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Качествено беше месото от кокошките на баба и дядо навремето. Гледаха 18 кокошки. Кокошарника беше пълен. Имахме и малки пиленца, тогава не купувахме селаж и пшеници, а ги садеха и с тях ги хранеха. Всичко беше качествено. Баба заколи кокошката, оскубе я, изпече я и тъй.

2

Анонимен

преди 9 месеца

имам един познат и се занимава с яйца - има имение (няма да кажа къде), има няколко топ апартаменти в центъра (няма да кажа града) и е горе долу като мафиотски бос с охрана и ескорт от поне 2 джипа. И така драги роби се става милионер само с продажбата на яйца защото са евтини. Замислете се над написаното.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Въх мали, аз по-гадно пилешко от българското не съм виждал. ГМО там с вода и антибиотици. Като цяло български продукти в магазина заобикалям отдалеч.