9

Дръжте, се

преди 9 месеца

Искренно се надявам, тези пладнешки разбойници от "сглобката на Посолството",да не получат и "стотинка". . . от целокупния български народ !

8

българка

преди 9 месеца

Асенчо назначи за шеф на НАП ДОКАЗАНИЯ ДАНЪЧЕН ИЗМАМНИК СПЕЦОВ ! Спецов ДЪЛЖИ на всичка нас над един милион лева - това е доказано задължение, сигурна съм,че данъчните са си затворили очите за още толкова. И ТОЗИ КРАДЕЦ ИСКА ПАРИ ОТ НАС ?!?!? КОГА ТОЙ ще си плати откраднатото от нас ДДС ?

7

Аз

преди 9 месеца

Писмото което сте ми пратили за парите, не съм го получил. Нито стотинка за вас, крадци на едро.

6

N

преди 9 месеца

Преди години се обадих на публичен изпълнител и го помолих, тъй като имах непогасени задължения, да ми съдейства за банкови сметки по които да платя и го помолих да не налага запор на сметките ми, можех да платя на същия ден. Познайте какво се случи след два дена, докато чаках да ми сметне точните суми за пращане. Наложила ми търанарката ЗАПОР. За какво ли изобщо се обаждах, усложних си живота.

5

Новозеландец

преди 9 месеца

Измъкнах се от мутрите-чорбаджии и мафиотски институции , да нямам имоти в България и не ме интересуват здравни осигуровки данъци и други, така че НАП наточете си една кална водичка от някоя локва. Поздрави Ню Лунн, Окланд, Нова Зеландия.

4

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 2 : Не само пюретата и памперсите, ами и децата трябва да ви съберат. Все пак семейството на нередовен данъкоплатец не е подходяща среда за възпитание и отглеждане на дете - дава лош пример.

3

Анонимен

преди 9 месеца

На мен имат да ми връщат 52 лв и 14 стотинки :) Като си продавах старата кола нотариуса се запъна че не съм представил платежно с печат от банката и ги преведох наново в близкият клон. Като не ме мързи ще ида и ще пусна една молба да ми ги възстановят.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Ако иска НАП да ни събере детските пюрета и памперсите? Алчни, ненаяли се престъпници!

1

Зозо

преди 9 месеца

Да се наредят на опашката от НАП. Специално Асан Василев, дето си мисли, че фирмите са брашнян чувал. С тези глупости с декларирането на касовата наличност уби рибата. Ще събере на босия опинците. Оставка!!!