190

Анонимен

преди 9 месеца

Какво е извън контекста бе, tулуп? Какво общо има едно 18-годишно българско момиче с някакви 15 американки, които изнудват богат човек!!! Няма нищо общо! Защото и една от 15-те жени, ако е била рязана като Дебора - този нямаше да е на свобода, а в затвора още с първата си жертва!

189

Анонимен

преди 9 месеца

ВеждитУ за пръв път да каже нещо смислено и тръгна да се извинява.. Тези където се припознават от думите му най шумни :)))

188

Анонимен

преди 9 месеца

Веждичката по добре да си трае, не знае ли, че бой и еване не се връщат.

187

КАТАРЗИС

преди 9 месеца

БЛАГОДАРЯ НА КИРЧО ХАРВАРДСКИ, ЧЕ ЗАЯВИ ОФИЦИАЛНО В ПАРЛАМЕНТА, ЧЕ СЕ НАМИРАМЕ В ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРОООСТААЦИИ!!... ХАЙДЕ СЕГА КИРЧО ХАРВАРДСКИ НИ КАЖИ, С КАКВО Е ПО-РАЗЛИЧЕН ОТ ГОРЕУКАЗАНИТЕ, ТЪМЕН БАЛКАНСКИ ПРООСТАААК ОТ ХАРВАРД?!!...

186

Анонимен

преди 9 месеца

Винаги съм се сънявал ,че Никола Минчев е мека китка и влачи думите като говори и се потвърждава с номера ,който скрои на Вежди.

185

една жена

преди 9 месеца

До Лаврентий Берия 190 Според мен, трябва да вървим към обобщения, а не - да задълбаваме в подробности. Няма нужда да се изброяват поотделно видовете връзки, защото насилие има и без никаква връзка. Затова всяко насилие трябва да се наказва. Абсолютно всяко. И повтарям - тук проблемът не е в закона, а в корупцията, политическия чадър. Този Георги не е случаен. Има някой над него, който го прикрива, защото е изпълнявал заповед. В тази история нищо не е, каквото ни казват.

184

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

До една жена 187 - о, аз мисля, че трябва. Не може закона да е с "вързани ръце" защото насилника и жертвата не са в "семейство". Или пък - простотията с 60 дни "съжителство"! Не, просто трябва да се дефинира "любовна връзка". Но за политиците това е кошмар. Там са и двама мъже или две жени. Нима вярваме, че като отречем жендъря, та няма такива случаи? Нелепо е. Там са и малолетните от малцинството - "традицая" за общността им. А политиците ни ужасно се страхуват да не възмутят електората си..!

183

една жена

преди 9 месеца

До Лаврентий Берия 186 Само той ли :) От партията "Аз съм *** и вие сте ***.и" само един-двама знаят какво говорят, но и те не струват морално.

182

една жена

преди 9 месеца

До Лаврентий Берия 185 Родолюбието е болна тема за всички ни и политиците умело злоупотребяват с това. Може би и той чувства някаква вина и ползва родолюбието, като смокинов лист.

181

една жена

преди 9 месеца

До Лаврентий Берия 184 Аз не мисля, че законодателството трябва да задълбава повече в подробности. Видяхме покриване на случая, защото имаме корупция, неработеща съдебна система, несвободни медии и всички тези проблеми, за които си говорим.

180

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

Колкото до Рашидов - каквото му било на ума - това и на устата! Този човек е деградирал алкохолик, и неговото "извинение" е още по обидно от думите му в пленарната зала. Моето скромно мнение е, че въобще трябва да е извън политиката.

179

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

До една жена - тези мъже са обект на ухажване от политиканстващите. Например, Костадинов приема, че патриотарстващите - поне на база татуировките им - са негов "националистически" контингент. Сигурен съм на 110%, че старозагорския касапин не е прочел ред за Апостола, Захари Стоянов, Ботев, Раковски и въобще - българските револиционери. За него тази татуировка значи - "..над мен - само Бог..". Но тъй като и Библията нее докоснал - разбираш какво долно и объркано клише имаш насреща.

178

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

До една жена - по принцип, всичко в България се вади от контекста. Това се дължи на огромната духовна и образователна нищета на нацията. Например, русофилството намира "опора" в думи на Достоевски от конкретна статия. Но ако попитеш съответния русофил, кой е Родион Разколников и каква е моралната му и човешка дилема, ще гледа глупаво. Тук имаме същия проблем. За да стане някакво законодателство, първо следва да се дифинира що е "любовна връзка" в правото. А политиците ни се страхуват от това.

177

Анонимен

преди 9 месеца

До кога алкохолици ще вземат решения за моя и живота на моите деца????Не Ви ли е срам? Възрастен, с ужасен език, нагъл!!!На всичко отгоре и алкохолизъм !!!

176

една жена

преди 9 месеца

До Веждичката 187 Много сте прав. Целенасочено. И с много принуда. Икономическа, властова, престъпна, корупционна. Каквато се сетите.

175

една жена

преди 9 месеца

До Лаврентий Берия Добро да е и за Вас! Прав сте, много е дълбока. Тези млади мъже са в същото безизходно положение. Бих добавила разпада на семейството. Когато чета коментарите на младите мъже, виждам, че те разглеждат всяка жена, като сексуален обект. Не си казват: За Бога! Това е все едно сестра ми, майка ми, дъщеря ми! Дори срещам изключителен цинизъм, цитират Наполеон, който бил казал: "Всички жени са к...и, с изключение на майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена." А забравят, че ги и

174

Веждичката

преди 9 месеца

до една жена и Лаврентий Берия - стигането дотук е пряк резултат на една целенасочена държавна политика на опростачаване и оскотяване на населението, което е сведено до стадо лесно манипулируеми гласоподаватели, малко хора си спомнят реплика на видния конституционалист Делян Пеевски от трибуната на НС, че са нужни гласоподаватели, не граждани... смазване на образование, издигане в култ на Зеленчуци - Тикви, Картофи и т.н., явната демонстрация на безнаказаност... сега берем плодовете. а керванът.

173

една жена

преди 9 месеца

До Не е баш тъй 183 Отпадна от НК след решение на КС по питане на каскета :):):) миналата година.

172

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

До една жена - Добро утро! Много по дълбока е тази мърсотия! Част от нея е и това изгубено поколение мъже живеещи формално от "нищо", с никакъв принос към обществото, които изповядват "религията" на насилие, патриотарство и неуважение към жените. Липса на духовни ценности? Бих казал - липса на образование. Липса на интерес към искуство, култура, история - които образованието следва да култивира. Чалга култура в действие - ето и плодовете и.

171

Анонимен

преди 9 месеца

Той си е един достоен представител на партията, направо културен флагман, да не би да е казал на някой, че е П***К&П,или на други ми_си-рки