127

Анонимен

преди 10 месеца

Е мутрите така си говореха през -90 те , и рашидов е седял с тях на маса

126

Анонимен

преди 10 месеца

Вежди не го познавам, но не можа ли преди да си дава мнението да премисли какво съдържа то и какъв ще е обществения отзвук. Както се казва - "Три пъти мери, един път режи".

125

Отвратен

преди 10 месеца

И този *** Тиквата го направи министър на културата, той елементарна култура няма.

124

Хахаха

преди 10 месеца

До 131. Много знаеш ти баба ти до коя чешма ... нямало е интернет да се разпространяват новините бързо щато сега.

123

Ххлое

преди 10 месеца

Вежди Рашидов се извинява, и подаде оставка! Всички трябва да разберат, че думите му са гавра с жените пострадали от насилие!

122

Анонимен

преди 10 месеца

През последните 40 години изглежда че са давани много малко пари за Култура. Затова сме изпростели яко.

121

Затова

преди 10 месеца

Ей затова турците не ги пускат в ЕС, защото не са дорасли интелектуално до това да изповядват Европейските ценности! Никой няма право да докосва друг без неговото съглакие!!! Никой!!! И ако Вежди Рашидов се възмущава от гласността, която дават изнасилените жени - мястото му не е в Българския парламент и трябва да бъде изгонан от там най-позорто!!! Точка!!!

120

Анонимен

преди 10 месеца

И това нещо беше министър на културата...

119

Право на мнение!

преди 10 месеца

Вежди Рашидов е най-голямото мръсно петно в парламента на България! И заслуга за това има една Мутра-Тиква, която отдавна трябваше да е в затвора!

118

Никой!

преди 10 месеца

Докато една жена не каже ясно, че е съгласна и иска секс с вас мъжете, никой няма право да я докосва! Никой!

117

Аман от т.ъп.ац.и!

преди 10 месеца

Един човек или е и.дио.т или не е и.дио.т. Рашидов определено е първото!

116

Рей

преди 10 месеца

Неадекватен т.ъпак, по-добре да не си отваря устата, че само простотии ръси Веждю Рашидов.

115

Не на насилието!

преди 10 месеца

На мен ми се случи преди 39 години, но си нося още отвращението и психическата травма. Който не го е преживал, той да не говори! Всяко второ момиче е изнасилено. Моя приятелка също преди толкова години я изнасилиха двама изверга. Друга я изнасилиха на 30 години като отиваше на работа в 5 ч. сутринта, после я биха и ограбиха. Затова замълчете! Ще имате дъщери и тогава ще разберете срама, унижението и защо не са говорили толкова дълго време!

114

Отврат

преди 10 месеца

Само заради това си изказване, Веждито незабавно, със скоростта на светлината трябва да бъде аут от НС!!!!!! Докога ще ги търпим такива подобия на депутати!? Самозабравили се, оядени, нахални.... Каква е тази наша великодушна търпимост? Яд го е, че му прекъснаха отпуска, и нервен нещо. Само дето забравя кой го е избрал да бъде в НС и най - вече защо е избран. Това специално, изобщо не ги интересува нашите политици. Как хубаво си показаха колко струват.

113

Важно!

преди 10 месеца

Насилието над жени и момичета е едно от най-системните нарушения на правата на човека по света!!! Тъжен факт всяка трета жена е била обект на физическо или сексуално насилие, основно от страна на интимни партньори. Коя кога е казала и дали й вярват не е важно, важно в случая е да се спре това престъпление и жените да се чувстват защитени и в безопасност от насилници и психопати.

112

Фуфуфу

преди 10 месеца

Вежди Рашидов е подигравка за България и това, че са го изтипосали в парламента този бок.лу.к.

111

Не на насилието!

преди 10 месеца

Жертвите на насилие имат право на: достъп до правосъдие, правото да търсят обезщетение,достъп до безплатни горещи телефонни линии и кризисни центрове при изнасилване

110

Хммм

преди 10 месеца

До 112 И. Ей ***, темата с изнасилването е сериозна и коментара ти е безмислено *** и неадекватен! Скрий се някъде и си заври главата знаеш къде!

109

Реципрочно

преди 10 месеца

Насилието над жени е Криминално престъпление! Насилниците в затвора и дано там да преживеят това, което са причинили на жените.

108

Важно!

преди 10 месеца

Номер на горещата телефонна линия в ЕС: 116 016През ноември 2022 г. Европейската комисия обяви стандартния номер на гореща телефонна линия за жертвите на насилие над жени в ЕС: 116 016. Жените, станали жертви на насилие, ще могат да звънят на единен номер в целия ЕС, за да получат съвети и подкрепа. Крайният срок, в който държавите членки трябва да отредят общия номер на ЕС за свързване с националните горещи телефонни линии, е краят на април 2023 г.