8

до 6

преди 9 месеца

Нали знаеш какво има под земята на тия бедни страни? Като почнеш нефт, газ, злато, скъпоценни камъни. И ония лицемери в Белгия да се правят на демократи, а да си спомнят в Белгийско Конго какви са ги правили до 1960 година. Или пък да напомним на французите за кланетата в Тунис? На холандците да напомним за апартейда в ЮАР? Колко тонове злато са им откраднали и са се държали с местните все едно са животни? Но сега са европейци всичките. Лицемери.

7

Еврогейец

преди 9 месеца

Язък,няколко ядрени физика дали фирма!

6

Анонимен

преди 9 месеца

Практически, бягащите "хора" от бедността в техните страни, са близки по-скоро до животинския свят, отколкото до човешкия. Световните лидери знаят това по-добре от нас, и поддържат нивата на абсурден недоимък и мизерия там под нормалните хуманни възприятия. Знаем това и няма нужда да "ахкаме и въхкаме" когато се говори за тях като за нисши човешки същества. Истината , те са такива заради политиката на богатите в техните изтерзани и унищожени от кражби държави.

5

Samo minavam

преди 9 месеца

Идват в Европа да лежат на социална и да продават наркотици. Не го ли виждате, а сте завърнали в лицемерие, да плачете за престъпни безделници

4

Анонимен

преди 9 месеца

От рубриката: Добрите новини днес.

3

Анонимен

преди 9 месеца

За там трябват крилати ракети а не за Украйна

2

Анонимен

преди 9 месеца

извънземните ги отвлякоха :))))

1

Анонимен

преди 9 месеца

там някъде са :)))))