9

Анонимен

преди 9 месеца

Аха той си е хванал адвокати от чужбина затова е спечелил делото ако бяха местни щяха да пият по една студена вода

8

Анонимен

преди 9 месеца

Дреме му на някой от Апи,че са ги осъдили. Нали държавата им плащат сметките. Принципно "експерта" сложил подпис,че мостът е изправен трябва да бъде осъден за убийство. Как може да няма виновни конкретни хора. Така всеки на отговорна позиция си прави каквото иска. Те може даже да не ходят да проверяват тези мостове. Седят си в офисчето и слагат някакви подписи на нещо си там. Важното е да тече заплатата

7

Реалист

преди 9 месеца

До Антикомунист: Без да искам ти сложих минус. Сега трябва съдене и за клатещите се и неравни плочки по тротоарите и за дупките там

6

Антикомунист

преди 9 месеца

Само като чуя АПИ и почвам да псувам!!!Съдете ги постоянно тия нещастници!!!

5

хм

преди 9 месеца

и с какво ше им помогнат тези пари , ше съживят близките ли си ? да правиш пари от смърта на близък не ми звучи човешки или нормално .

4

Анонимен

преди 9 месеца

А Банкянския тлъст похотливец няма ли да даде някое кюлче?

3

Анонимен

преди 9 месеца

'моста, построен през 1884-та година' -- някой карал ли ви е да търчите по мост на 140 г ?

2

Анонимен

преди 9 месеца

"Напротив, през 2011-та в същия контролен лист било написано, че е в добро състояние" - да плати обезщетението държавния канцеларски плъх, който е подписал документа. Не да се плаща с парите от нашите данъци и винетки.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Делото се влачи 10 години... закривай тая съдебна система, не стига, че всички са корумпирани, а и влачат делата с десетилетия.