31

istina

преди 15 години

Според мен абсолютно всички депутати и власт имащи трябва да се подслушват.Така ще излезе истината наяве и след като им се отправят конкретни обвинения може и да спрат да крадат и продават България. Може тогава вече да се оправим наистина а докато няма независима организация която да държи властта изкъсо всичко е фарс. Неможе властта да диктува на тази организация кого да подслушва и кой не би.

30

port 110

преди 15 години

какво лошо е казал човека?какво ти бърка в тая истина?

29

кадесето

преди 15 години

АБЕ ДА НЕ БИ ДА ИМА СРС НА ТАНЦУВАЩАТА ТАНЕЧКА С ОБРАТНИЯ МИНЧА СПАСОВ!КАКВА ОБИДА ЗА ЧЕРВЕНАТА ГЪДУЛКА!А МОЖЕ И МЕКАТА КИТКА МИНЧА В РИМСКИ ДОСПЕХИ СЪС СЛУШАЛКИ НА КРАРУНАТА ВМЕСТО ШЛЕМ ДА СЛУША СРС-та НА "ЗАБЛУДЕНИ" СРОДНИ ДУШИ ЛУТАЩИ СЕ В НЕЖНИТЕ ДЕБРИ НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИЯТ БАРДАК!

28

SS

преди 15 години

@22, нуждаеш се от спешна психиатрична помощ.За психотерапевтична вече ти е късно, уви! :))))))) "Боже,колко мъка има по тоя свят"!

27

репортер

преди 15 години

другарко Дончева,да знаеш(а ти знаеш),че твоите другари от твоята проклета партиика те подслушват.Че нали ти и другарите сте на власт и правителството си е вашо и твойте другари управляват - па що да не ви и подслушват?! Може да кръшнете на някъде,пък и да се пребоядисате - а тогава к'во? Съвсем ще ви намалее партииката...Я си кютай и не бесней,те са си твои другарчета и нека си те подслушват,а ти да си послушна,че може да те опуцат или с чукове да те наритат:))))

26

MI6

преди 15 години

В момента на пазара има енкодери и съответно декодери за GSM телефони. Мисля да пусна на пазара нова осъвършенствана верся със 1024 Битова криптация. ( Скоро в Бг няма начин да я разбият, даже и с Blue gene който си вжемаха на скоро). Ще подслушват дядовия! Не знам за какви пари ще се харчи това в бг??? Но мисля че за $500 си заслужава паричките.

25

преди 15 години

22 тъй е "ние си ги избрахме"

24

преди 15 години

другарите от данс да вземат да влязат в изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия

23

преди 15 години

Е тая кака Дончева извади специален закон, за да спаси от затвора един трафикант на - Ванко 1 ?Разбирате ли хора - тя издейства закон за да освободи престъпник от затвора, бандит и търговец на хора с влязла в сила присъда, вече вкаран в затвора - тя изкара закон, за да го извади от там? Тая крава срам няма ли, как я търпят нейните близки бе?

22

преди 15 години

ДАНС е съвременното Гестапо или дори както е било в нацистка Германия - SS. ДАНС е над всичко, над закона, над правилата, над правителството. Те са безнаказани и привилигировани, за тях няма ограничения. ДАНС е инструмент за терор над гражданите и за тотален контрол на държавата от страна на мафията!

21

кадесето

преди 15 години

ЕХ И ТИ 18-ти!В БЪЛГАРИЯ И ДРУГАДЕ МЕДИЙНИТЕ МАНИПУЛАТОРИ ИЗЖИВЯВАЩИТЕ СЕ КАТО ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ/ВСЪШНОСТ СА СЛУГИ НА СВЕТОВНАТА ЦОИНИСТКО-МАСОНСКА КЛОАКА/ СЕ "РАДВАТ" РАСТЯЩИЯТ УСПЕХ НА СРС-то BIG BROTHER!ЕИ.18 АЙДЕ МАЛКО ОПЕРАТИВНО ПО РАЗДВИЖЕНО!АБЕ ДО СЕГА НИТО МЕКАТА КИТКА МИНЧА СПАСОВА НИТО ПОЛУДЕВСТВЕНАТА ЧЕРВЕНА ГАДУЛКА ДОНЧЕВА СА НИ ДАЛИ ЗА ПРИМЕР НЕЩО ОТ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЗАДОКЕАНСКИ БИГ БРАДЪР ЗА СРС-та!АБЕ ВЯРНО ЛИ,ЧЕ ЕДИН ОТ ДАНС ГЛЕДАЛ СРС С ДОНЧЕВА ГОЛА СЦИГУЛКА В РЪКА ДА СВИРИ ИНТЕРНАЦИЛНАЛЪТ?ОТ ТОГАВА МРЪДНАЛО МОМЧЕТО И НЕ МОГЛО ДА СЕ ОПРАВИ!НЯМАЛО КОЙ ДА ГО ПРЕДУПРЕДИ,ЧЕ ТОВА Е ОПАСНО!1

20

spass

преди 15 години

ДОЛУ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!

19

jojo

преди 15 години

Don4eva kakvo si misli, 4e nedosegaema. Agenciqta trqbwa da e nezavisima i da ne e pod kontrola na deputatite. SAmo taka 6te moje da im di6a vav vrata neprekasnato.

18

ОПЕРАТИВНО СКУЧЕН

преди 15 години

За Вас не знам, но аз самият съм бил подлаган на подобно унижение и само, който го е изпитал може да разбере за какво нечистоплътно деяние става дума. Представете си, че някой, когото дори не познавате, започне да се бърка в най-интимната част на душата Ви, записва разговорите с любимите ти хора - родители, приятели, децата Ви. След подобно посегателство,човек макар и жертва се чувства страшно умърсен.Друг е въпроса, че става дума за нерегламентирани действия от страна на репресивния апарат на държавата, който не е ясно чии интереси обслужва и защитава - лични, партийни или мафиотски. По този начин се насажда полицейщината, която добре помним от преди двадесетина години. Демокрацията, към която се стремяхме толкова години, все повече се отдалечава.

17

преди 15 години

е тя па от какво се притеснява ? нека да подслушват и моите разговори : "къде си, бе ? - Тука..... Аааа, бира, карти, мач, Формула 1 ? Винаги :)"

16

уши

преди 15 години

Татяно мори, ами те тез от вашти мъ, те въ слушат шо си хуртувати по жиесемити...да ни стъпитити накриву и да ни съ изтървети нещу....

15

преди 15 години

Дончева да не би да си имаш любовник ?

14

преди 15 години

Не виждам от какво се притесняват, аз лично нямам нищо против да ми проверяват сметката, ако искат и разговорите ми да записват, стига да не ги публикуват някъде. Интересно депутатите от какво се притесняват - че някой ще им разбере кирливите ризи - ами да живеят така че да няма от какво да се притесняват

13

преди 15 години

На мен всеки месец някой ми краде сметката за телефон от пощенската кутия, а там има и списък на разговорите.

12

xph

преди 15 години

Да не би да се притеснявате за нещо г-жа. Дончева :) Жалко нямя да види тези коментари и да отговори, глас в пустинята :)