320

ТЕРОРИСТИ

преди 9 месеца

Укро-фашистите взривиха един язовир и ВЕЦ, така замърсиха ЧЕРНО МОРЕ, сега за малко да предизвикат екокатастрофа, ако беше изтекъл нефт от руския танкер............давайте им още ракети и бомби, за да взивят и АЕЦ в Запорожието...............типични терористи са киевската хунта на зеления наркоман!!

319

терористи

преди 9 месеца

Укро-фашистите губят на бойното поле и на фронта.............затова почват да действат с терористични методи, същите са като Ислямска държава(ИДИЛ, ДАЕШ), малко ги бият руснаците..............трябва да се действа по-твърдо с фашисти, нацисти, бандеровци, азовци и тия тъ@@паци от "Десен сектор", които са същите като БГ-психодесни!

318

йод на таблетки

преди 9 месеца

До Хе хеКво се хилиш като скъсан диван

317

Лицемери

преди 9 месеца

Украйна взривява петролни танкери, Зеленски хвали службите и накрая КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ЗАМЪРСЯВАНЕТО НА ЧЕРНО МОРЕ??? Японската радиация от Фукушима и украинските бълвочи в Черно море са много чисти и полезни, вредно е само руското замърсяване, така ли???

316

Не бе хора

преди 9 месеца

Едно от момчетата не си загасило фаса на палубата !

315

Зак за повторение

преди 9 месеца

Мостпробабли УКР офръцзивата протича:Начи в час Нула от времето на настъпателното настъпление,пропускайки некоя друга укроидите хукват да стъпват по мините, както заСтепта е разработено от Степан Крентера.Утрепаните одма за папуаските барбекютерии,поокълцаните крайници и карантии в 2ия ешелон и тезатам.Живите бегом обратно настъпват част от подминатите мини.Следва фръчило за папуасите.Презноща руснаците залагат нови мини на местата избухналите.Наследващия ден настъплението праща за барбекюериите

314

Хе хе

преди 9 месеца

До йод на таблетки .....краката ...контакта многополов ...

313

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 315 Хванал си се за палците !

312

йод на таблетки

преди 9 месеца

Подписвайте мир ситуацията е патова , автономия на республиките и Крим и да са като разоражени буферни зони под контрола на съвместни патрули на НАТО и Русия. Украйна е моралния победител , но руснаците Крим няма да го дадат без Армагедон.Всеки подпийнал в Русия зове за ядрени атаки ...

311

Бекембауер

преди 9 месеца

Дано да е бил празен щото риска от екокатастрофа в Черно море ще е голям ако е пълен. Време е за мир щото иначе събирам аверите и ще има сопа и за двете страни.

310

Анонимен

преди 9 месеца

Добрите новини за изтърбушени руски военни корита да се множат! АМИН!

309

Анонимен

преди 9 месеца

1986г. един руски фашисти и тяхната хунта в България разправяха, че няма изтичане на радиация

308

Истината

преди 9 месеца

Вчера Освободителната Украинска Армия думна 2 кораба и цял ден Кукушенков ни заливаше с отрицателна истина,че не било вярно.Докато не се повиха кадри на разцепеният десантен есминец и цял Свят се смя.После реваха,че танкерът бил граждански,а се оказа,че това е кораб от Русконацисткият флот,който зарежда с гориво другите гемии.

307

Анонимен

преди 9 месеца

Степан Бамдера е основоположникът на настъпателното настъпване на мини по време на настъпателните офанзиви.

306

Анонимен

преди 9 месеца

1986г. един украинец разправяше, че няма изтичане на радиация...

305

Ега си

преди 9 месеца

Кога успяхте да си нашибате толкова плюсове и минуси. Явно тук се подвизава скрит индивид, който слага лайкове и дислайкове по настроение. Вероятно не е чатар.

304

Анонимен

преди 9 месеца

голяма радост да стреляш по цивилни обекти по училища и детски градини типично по укроински

303

Мохаммед

преди 9 месеца

До Анонимен 305 А кога на Русия? Или вие искате да трепете и събаряте, да отвличате деца, а онези, които започнат да бият по вашата територия, наричате терористи. Эгаси пост-съветската логика. И в бокса е така - биеш, но и те бият.

302

Дзерджинский

преди 9 месеца

До Анонимен 308 --- Ние, приятелите на Рассия, ще му помогнем да превъзмогне эгото си. :)

301

Анонимен

преди 9 месеца

Интересно , как пост 307 със самото си появяване бе придружен от ЧЕТИРИ лайка?