82

Московски

преди 9 месеца

Д........... имат нотариален акт за морето. Морската градина Варна е застроена с хотели. Ние сме държава за световен пример отрицателен но сме за пример . Горд съм. Хората от цивилизацията цъкат с език.

81

Анонимен

преди 9 месеца

Гърците с два дни протести изнесоха всички наглеци и гнусни плажни робовладелци, отвоюваха си плажовете да са за хората. Но в България сме роби, затова си траем и ще ни мачкат.. османци, комунисти, европеисти и какво ли не. Българинът само се оплаква, но не прави нищо по въпроса.

80

Случаен минувач

преди 9 месеца

Плажовете, съгласно Конституцията, са публична държавна собственост. Никой няма право да си загражда плаж, до обявява плаж за своя собственост. Това е директно нарушение на Конституцията. Още преди 10 години обаче покойният Вальо Касабов в предаването "Паралакс" по СКАТ показа заграждания на плажове в Бургаско. Още тогава алармира за нарушители на Конституцията. Ами какво се учудвам, на новите управляващи вече им е навик да нарушават основния закон. Справка - Кирил Петков.

79

Анонимен

преди 9 месеца

Друго си е Гърция, там пилето го пекат на камък на 45 градуса.

78

Анонимен

преди 9 месеца

Като не им изнася на софиянци и селяните, да си стоят на село.

77

Анонимен

преди 9 месеца

При Промяната е нормално да има такива частни плажове, всички хора на Кирил Петков са се уредили с такива парцели и никой гък не смее да им каже.

76

kirilenko

преди 9 месеца

българите от лакомия ще се изядете един друг..най -гадното племе на БАЛКАНИТЕ

75

Анонимен

преди 9 месеца

По морето само Софиянци и селяни и не можеш да ги различиш кой какъв е.

74

Анонимен

преди 9 месеца

Затова няма българи по нашето Чрноморие който има възможност бяга в Гърция У нас храната е под всякакво ниво и чистотата на шлажа и чистота на морската вода също

73

Анонимен

преди 9 месеца

Според международното право водите, въздухът, планините и плажовете не подлежат на частно право, освен в случаите на притежание на остров. Ако човек си купи остров, само тогава може да претендира за плажа му. Както няма частна планина, така няма и частен плаж. Колкото до природните резервати, те са общодържавна собственост, независимо кой ги "стопанисва".

72

Анонимен

преди 9 месеца

Моля да промените заглавието на "Български морски неволи". Не знам защо в Гърция прокиснало пиле не са ми сервирали.

71

Анонимен

преди 9 месеца

TpaHзиcора яко е избухнало тази сутрин...

70

М*а*лееее...

преди 9 месеца

То бива, бива цензура, но дори умишлено употребената диалектна форма "*м*а*", написана вместо "ама", се оказва нецензурна. Причината предполагам е демократично и геройски защитаваната от всякакво споменаване дума, следващата сричка на която е "с*о*н"!

69

HelpBook.info

преди 9 месеца

Погледнах сайта. НПО - не се интересува, разбира се. Това да не са проблемите на укрите... Никой всъщност не се интересува. Сайтът е просто някаква помийна яма, над която да се наведеш и да кажеш "цар Траян има кози уши"! А резултатът е старата поговорка - ти си пей, Пенке ле, *** кой ли те слуша! Фалшив и лицемерен клапан за изпускане на справедливото недоволство на хората.

68

Мая

преди 9 месеца

На това място в тази част а годината не стъпвам .Нищо общо няма от татово време .Тогава беше рай и е факт .на ви свободия .

67

Приятел

преди 9 месеца

До мразя морски *** -Прав си ,но ако отидеш в Царево ,Созопол или Приморско ,ще се убедиш че положението е същото навсякъде.Просто никога повече не стъпвай по нашето кафявоморие.Само в краен случай през юни ,или през септември.От 5 години спазвам това правило и се чудя как още има балъци.Гърция е по-близо ,по-евтино и много по-любезно обслужване.Не съм чул някой да се е оплакал от качеството и цената на храната.

66

мразя морски помияри

преди 9 месеца

Поморийци са най-долната ***,която може да се пръкне на тая земя, простовати, "леки", но и меки като им скръцнеш със зъби, типичната робска парадигма на съществуване, с една дума,пустиняци

65

Анонимен

преди 9 месеца

Кой ходи лятно време на море! На море се ходи зимата.

64

В. Магриотов

преди 9 месеца

Колегата от Поморие много ги е търпял тез скъсаняци, при мене щяха да играят шaмapитe !

63

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да си тотално изччаткал, за да идеш на нашето море при алибеговците.