47

Анонимен

преди 9 месеца

Няма що! Бананова република! Разхождат се на свобода маймуни с доказани 8, 15 и т.н. маймунджълъци и се засичат да се изтрепят кой по-големец мамун шъ излезе. Единственото щастливо и късметлийско за клета България е, че престъпник е убил престъпник и малко ще полежи 2-3 години на разноските ни преди да се върне да дивее пак на улиците на изтерзана България. Клета родино! Оцвъкана си от маймуни с активната помощ на правораздаването.

46

?

преди 9 месеца

Какво значи имал 5 ефективни присъди, а 3 месеца лишаване от свобода? Какво им е ефективното на присъдите тогава?И защо хора с 6 и 16 присъди са на свобода? Третата присъда би трябнвало да е ефектовна за поне 15-20 години.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Всеки ден убийства, честита промяна!

44

Qwerty

преди 9 месеца

Направо да узаконяват носенето на огнестрелно оръжие и да ставаме като едно време в дивия запад. Явно полза от съд, прокуратура, полиция и всякакви други институции няма...

43

Анонимен

преди 9 месеца

До Резидивисти в САЩ: Ами аз доколкото видях този закон е само за тежки престъпления - three strikes law California. Краденето на дъвки не попада там. Кражба на стойност под 950 долара се води дребна / маломерна кражба - petty theft law California. Ето една интересна статия от hoover.org - Why Shoplifting Is Now De Facto Legal In California

42

Анонимен

преди 9 месеца

И тук извършителя преди време е извършил някакво престъпление с нанасяне на увреждания леки телесни повреди с които навярно се е отървал от мярката по задържане гледана за налагане с по-леката като за леки телесни повреди,а дали са били леки увреждания за случая разглеждан с елспертизите за съдебно разглеждане и взимане на решение за мярка на не/отклонение за режим на истърпяването на наказанието.

41

До 39

преди 9 месеца

През 2007ма имаше ли сглобка бе мушморок? А през 2019та ?

40

до 34 от 30

преди 9 месеца

Прав сте. Напълно съм съгласен с Вас. Но, въпреки проблемите там, има и добри практики. Не Ви ли хваща яд, когато прочетете статия за някой, с "n" на брой присъди? Разбирам Ви. Съжалявам, че такива неща се случват.

39

Ами

преди 9 месеца

То те сами са се разбрали, едно лошо по-малко

38

Стар човек до 32

преди 9 месеца

Разликата от това какво остави Борисов и какво Кирчо е голяма ,но явно си малък!и не знаеш и помниш каква *** оставиха Живков,Луканов,Попов,Беров,Виденов,Симеон и най крадливата тройна коалиция-НДСВ-БСП-ДПС!...Който е живял и преживял по дълго помни и знае а не се влияе като теб от медийни публикации в Гугъл и Фейсбук представени като ,,факти"

37

Дет то Америка

преди 9 месеца

Направо ги пишете деца на СГЛОБКАТА

36

Дори не го четох

преди 9 месеца

Направих си извода. Тези са били "Хвани единия, удари другия."

35

Анонимен

преди 9 месеца

Ами нали тези същите родители я направиха тази "демокрация", ние говорим за едно и също , но ти не го осъзнаваш

34

Анонимен

преди 9 месеца

По-скоро децата на родителите си, тая демокрация за всичко ли е виновна, тя да не отменя нуждата от родителски грижи и възпитание?

33

Анонимен

преди 9 месеца

Децата на демокрацията

32

Анонимен

преди 9 месеца

До 30 САЩ - 3.2/100000 убийства годишноБългария - 1.5/100000Та явно малко дъвки крадат.

31

Фитьо

преди 9 месеца

Логично - от грабеж - кражба в присъствие на собственика,до убийство е само една крачка.И двете са свързани с насилие.млад,но с какви престъпления,докато жертвата си е останал на ниво кокошкар.

30

Анонимен

преди 9 месеца

За първи път от година да не слушам само за войната в Украйна и какво да даряваме. Просто Киро и Просто Бойко забравиха каква кочона оставиха след себе си и как оцеляваме със законите на джунглата. Иначе много ги е грижа за бежанците,но за нас и законите нищо не говорят.

29

Бай Ставри

преди 9 месеца

За някои престъпници има защита на личните данни,а за други не.Що така?

28

Резидивисти в САЩ:

преди 9 месеца

Ако в щатът Калифорния 3 пъти подред гепиш дъвки, отиваш директно в панделата до живот. Туй то! Опитвали са се всячески калифорнийците да премахнат този закон, но до сега неуспешно. Жесток е! Гаден е! Дори е несправедлив, но ако бачкаше дори и наполовина в България сега нямаше да има убит човек и двама обвиняеми.PS: До управляващите: проверете и преценете дали ни е нужно нещо подобно в България. Благодаря!