11

haha

преди 10 месеца

Ами спасителя, не в работно време и не на служебен чадър е искал да изгони французин(не българин). То ако беше българин ,всеки чадър да му освободят и диван чапраз да му стоят. Тоя ***, дето охранява и си има на поста служебни чадър,вишка и такъми, си решил ,че му се полагат и пет чадъра от свободната зона. Ако е свободна ,то не би трябвало някой да си мисли че има там негов чадър(което значи ,че не е свободна).

10

Софиянец

преди 10 месеца

Това не им дава правомощия на свирчовците да пребиват французи докато дори не са на смяна! И нека да не си превишават правомощията толкова, защото някои работим цяла година, за да можем да си позволим почивка за седмица или 8-10 дена в най-добрия случай. И не е нормално в месеците с най-хубаво и спокойно време да се оказва, че половината дни не стават за къпане! Пределно ясно е, че тези червени флагове не са реални, нито нормални!

9

Един Българин

преди 10 месеца

Спасителите вдигат червено знаме за нищо, защото не им се занимава. За какво да ходим на плажове със спасители като все е някакво "страшно" течение и все "дърпа". Еми ще дърпа - това му е работата, а ние сме дошли да си поплуваме, а децата с пояси и дюшеци. Най-много ме дразнят свирчовци без вълни и течение да ми вдигат жълто знаме, че да не могат децата да влизат с дюшеци. Ей за това гледам да ходя където няма спасители, защото всеки си "връзва гащите".

8

до 2 от славянин

преди 10 месеца

Тоест ако спазваме законите сме ''робски'' народ, а ако не ги спазваме сме ''свободни демократи''!? Аз вече се обърквам какво трябва да правя!?

7

спасител от плажа

преди 10 месеца

Щото повече са бити, за това. Докато лигавите европейци сега тепърва разбират какво е традиоционното бг плажуване. Ще ми садя под чадъра тоя мушморок.

6

Морски

преди 10 месеца

Елате на плажа в Поморие и вижте! Имаше само един чужденец, французин, и спасителят го преби заради един чадър.

5

Анонимен

преди 10 месеца

а мен що ме гониха и заплашваха на централния на бяла защото последния шезлонг бил 'запазен дългосрочно' и човека можел да 'дойде всеки момент', а като ги излъгах че съм юрист можело да стоя

4

аман

преди 10 месеца

Аре научете я тая разлика между мъртво вълнение и мъртво течение

3

Гошо от Симитли

преди 10 месеца

Да бе да. Оня ден бях в Гърция на един плаж. Повечето бяха българи на плажа. Една си шамаросваше детето до мене. Едно пък друго детенце се изака в пясъка и баба му вместо да изчисти акото го зарови. Баси цивилизацията.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Така си е този робски народ е свикнал да бъде тормозен, като дойде чужденец е друго.

1

Ами да

преди 10 месеца

Ние сме богате, културне, ентелегентне,.....ние сме си най.