19

Анонимен

преди 9 месеца

Амоляни ли ? - на ферибота качват първо гръцките коли ,другите ако има място ,нищо ,че си чакал 1 час с деца в жега 42 градуса, палачинките дебели като катмите на баба ти на село, на плаж Аликес беше тъпкано ,чадъри срещу консумация 50евро /не че ми е проблем/ . Водата беше чиста ,синя и мн красива ,но жегатаааа непоносима.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Ох ,комплексарче сладко ,имам тройно гражданство -Българско и на още две Проспериращи Богати държави ! Българското черноморие е Прекрасно ! А на Приморско е Рай - 5км плаж ,плитко ,чиста вода, храна всякаква, кеф ти чалга ,кеф ти спокойни места,луксозни хотели и евтини къщи за гости ,ала от къде ще знаеш като киснеш на село и сигур гепиш от нета на комшията.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Айде посмали малко, хахаха, тройно гражданство, повярвах ти веднага! А, значи за Амуляни не пишеш лоши коментари, защо ли? Много ясно, че ще е мръсно в Неа Врасна, след като е претъпкано с хора. Работата е там, че на Приморско е мръсно и гадно дори и сега, когато няма никой. Другия път пробвай Скиатос или Хиос, веднага ще усетиш разликата. Като събереш пари за билет и хотел, де.

16

до 16

преди 9 месеца

Ехеее,мръ...льо си ти , Аз пари си имам и тройно гражданство . Обиколила съм Света . в неа врасна бях ,заради компания приятели - Никога не съм виждала по-мръсно море Никъде ! и Да, позна ,заведох ги на остров Амоляни на плаж Аликес -чул ли си го "богаташче" ? -няма да стоя в тая пУмия врасна ,я ! В Гърция 80% е камъни - Факт и изобщо не са любезни ,дори мразят българи

15

Анонимен

преди 9 месеца

Интересно защо чак сега се сетихте, че е нелоялна търговска практика? А мър..льото с коментара относно Неа Врасна, да си отишъл другаде, ако не ти е харесало. Защо не посети някой остров, например? А, сетих се, нямаш парички явно и си отишъл на някой чакълест плаж и айде да напишем коментар колко е гадно в Гърция. За последно съм ходил на Черноморието през 2017 и се зарекох повече да не стъпя там. Пък жалките хотелиерчета и кръчмарчета да ридаят и да пускат сополи, колкото си искат.

14

славянин

преди 9 месеца

Има два вида туризъм - масов туризъм, предназначен за стадото, то обича навалицата, суетата, патардията, скарата, бирата и индивидуален туризъм - него го практикуват одухотворените хора търсещи уединението и реалната почивка!

13

Анонимен

преди 9 месеца

С удоволствие си плащам 20лв на първа линия в Приморско !- 5 км Пясъчен плаж -кеф ти платен ,кеф ти див и свободен . Вчера се върнах от неа врасна - Отвратително ! -гадни камъни ,дълбоко още от брега ,*** вода с фекалии ,щото гърците Нямат пречиствателни станции и от септ. яма къде ? -в морето. А "обслужване" ?-вкиснати гърци и сърби и храната им е гадна - Ако някой харесва това за мен е Мазохист.

12

Един Българин

преди 9 месеца

Трябва свободните зони да са 80% от плажовете и чадърите да са най-отзад. Не е нормално да искат да ме принуждят да ползвам нещо на морето или планината, които са на всички. Това да променят в закона, а не да ни управляват хора с двойно гражданство или да няма служебни правителства...

11

Анонимен

преди 9 месеца

ох то ако е дамо това с мед да ги намажеш - н авремето си почивахме по 14 дена балкан и толкова мори - имаше почивни станции на почти всички заводи и предприятия - цените не бяха проблем - сега демокрацията средно позволява 5 до 7 дена

10

Алекс

преди 9 месеца

Пропуснали са третия елемент в комплекта-спасител,който бие лошо.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Да добавя и шалте за шезлонга......

8

Хахах

преди 9 месеца

На местен тарикат леф не давам, където и да се е позиционирал

7

Анонимен

преди 9 месеца

Тарикати сър, за това нямат посетители.

6

HeinrichHimmler

преди 9 месеца

Тая практика е от години, сега се сетихте да дадете гласност на случая

5

Анонимен

преди 9 месеца

Ние в блока си мълчим за Топлофикация на прогнозните цени . На първите етажи плащаме най много прогнозно колкото е по нагоре по малко и пак прогнозно. Шум не вдигаме знаем че " преклонена главица , сабя не я сече" . Покриваме "прогнозното " на дружеството с кра ден е от тук от там.

4

Селтака

преди 9 месеца

Е за това хората си правят татуировки "Свобода или Смърт", нямат право да избират дали да ползват само шезлонг или чадър ...

3

Анонимен

преди 9 месеца

Съдия Гьонова каза, че няма данни за престъпление. Щом съдът е казал, значи всичко е законно. Оплачете се на арменския поп - лежи под дебелата сянка. Който не е съгласен със съда- макетен нож.

2

Румен

преди 9 месеца

Така за чадъри голям шум. За Топлофикация , че ни държи като роби закачени за сградна инсталация тишина.

1

Аз

преди 9 месеца

Че някой ходи ли изобщо по люлин-морието? Защо ни занимавате с безполезни новини? Кажете колко е поевтиняла почивката в Гърция тая година, по ни вълнува. Или какво можем да намерим в Албания, щом за този сезон очакват 30% скок на туристите. Явно там са направили якото.