20

Анонимен

преди 9 месеца

До корупцияНеее.... не всички са корумпирани, сигурно е, че полицията има читави човеци, иначе нямаше да спасят 50 момичета от трафик, сигурно е че и повечето съдии са читави, поръчковата Гьошева е лъжицата катран, за това е назначена,

19

фейлетон 23

преди 9 месеца

Бай ***,ьо преди избори

18

Общината

преди 9 месеца

Живко "малката тиква" държи целият град в джоба си. Заведението 042 е 1/2 негово, другата 1/2 на мутри и работи през по - голямата част от "пандемията". В Стара Загора всички се отчитат на " малката тиква", а той на голямата.

17

Предупредили!

преди 9 месеца

ПРЕДУПРЕДИЛИ! Предупредихме всички собственици на заведения, че ако при тях работят нерегламентирано охранители с криминални прояви, ще им отнемем лиценза". Не можах да разбера бандитската бърлога, наречена заведение", доказано наела без договор изверга с две съдимости Георги, затворена ли е или само са ги предупредили? При предишни проверки МВР-то установило в разни заведения в Стара Загора такива незаконно наети престъпници, и то ПРЕДУПРЕДИЛО.

16

Гражданин

преди 9 месеца

Живко, "малката тиква" затвори главната улица на града за 2 години за да положи нов асвалт за 3 ти път, докато не фалира всички бизнеси.

15

От Стара Загора

преди 9 месеца

Тоя гнусен гербер, тиквата като дойде в Стара Загора, пада на колене и цалува ръка.

14

0

преди 9 месеца

Кметът на Стара Загора, Живко е гербер. Всеки път като дойде тиквата на гости, Живко му цалува рака. Викат му "малката тиква".

13

4oko

преди 9 месеца

Живко, малката тиква ли го каза това?

12

П И Т А Щ

преди 9 месеца

"Община Стара Загора ще вземе мерки" - А ОСТАНАЛИТЕ ОБЩИНИ (?), А ПРАВИТЕЛСТВОТО (?), А ПАРЛАМЕНТА (?). И за какво ни е тази тази "Полицията (която) не може да окаже контрол" ?! Че то е обществена тайна, че полицаи заработват извън работно време като охрана на заведения и на мутри !!!

11

Феникс

преди 9 месеца

След дъжд качулка. След 1 месец няма и да се помни, нито промени ще има, нито проверки.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Това момиче е повредено за цял живот, каква лека телесна повреда???

9

Rеее

преди 9 месеца

Покрай цялата дандания, леко между капките се промъкна още една условна присъда на бизнесмена от Пловдив, който преби жена си с тенис ракета и и спука далака. Защо никой не забеляза?

8

Анонимен

преди 9 месеца

Уволнявайте наред такива из верги. Те съществуват, защото някой им подхранва начина на живот. Като остане без доходи ще трябва да се хване да бачка истинска работа и няма да му остава време да мисли за издевателства.

7

КРИМИНАЛИСТ

преди 9 месеца

Пострадалата после ще е била давана за пример, че която не върши това и това ... или не ходи да заработва по бордеите за батковците ще й се случи същото ! То и сега още повече след масовото огласяване на случая няма пречки да се леят заплахи от подобен род и затова трябва да бъдат взети най-категорични мерки! Трудно ще е, защото ще бъде засегнат цял един бизнес - този с бялата плът, включително и износа на бели робини за Германия, който бизнес работи точно по този начин и с покровителство свише!

6

Анонимен

преди 9 месеца

Насилието е и срещу жени и срещу мъже. Психическият тормоз може да предизвика насилие. Слагайте камери в хол и кухня и вместо нерви и шамари, полиция. Така ще се види кой кого и как предизвиква и насилва.

5

жорето

преди 9 месеца

До анонимен по-долу: че те срама нямат

4

жоржета

преди 9 месеца

Тоя *** и друго казал - че рискуваме трета световна ако укролайна загуби. Рискът за него е мноооого голям, и без трета световна война. Предлагам изобщо да не го показват

3

Анонимен

преди 9 месеца

Всички знаят, че по един такъв бабаит има във всеки квартал и село и тормозят всички, време е да променят законите и да ги тикнат там, където им е мястото!Не вечно да ги пускат разни съдии! Ако сега депутате не предприемат нещо е направо срамота! Строги закони трябват!!!

2

корупция

преди 9 месеца

Съдии, вещи лица ,лекари всички са корумпирани!

1

Ст.Чилингиров-младши

преди 9 месеца

Един кадърен художник да шаржира съвсем леко физиономията на Гьонева, и става чудесен плакат, разнасян по протестите срещу гннилите ябълки по съдилища и каскетури.