85

Анонимен

преди 9 месеца

Не искат - /Истанбулската конвенция: -Конвенция на Съвета на Европаза превенция и борбас насилието над жении домашното насилиеИстанбул, 11.5.2011 г. /Сега протести ще ли да правят..И това ако е държава...🤔

84

Анонимен

преди 9 месеца

До Ехоо,к.89 Дребният насилник няма да нареже момичето 400 пъти с макете нож! Това е заеършен садист и това са го знаели и дежурният прокурор, и съдията от РС! Само че съдията вероятно е знаел и други неща около садиста и се е направил на сляп - цели 400 умишлени нарязвания и лека телесна повреда! Ако така бяха нарязали жената му или неговата дъщеря, квалификацията щеше да бъде опит за убийство! Само че и от РС, и от ОС на Стара Загора мълчат, а има понятие въззивен съд!

83

Анонимен

преди 9 месеца

Много тъпо заглавие.

82

.

преди 9 месеца

Само че ...торбата с л..на и избегал нанякъде , монал е месец вече откакто лелчето с червената коса го е пуснало по живо по здраво , уволнение и съд за съдебния и съдийката , това говед.о трябва да се ликвидира според мен да не трови въздуха , ама нали сме еврорасти , на всякакви години ефективно съм доволен.

81

накълцано момиче

преди 9 месеца

КойПростак е написал това заглавие "Прокуратурата ускорява разследването за накълцаното момиче" с израза "накълцаното момиче". Абе афтуре, това не си го превел с некоя Интернетна преводачка. Това ти иде не от сърцето а отсвинскиязадник директно зарастнал под носа ти до устата ти и като си гладеИдиоте НапънешЗадника и нахранишУстника. Уригните ти лъхат на допотопна станция за газ ПропаБутан. Извини се. Обуй сиКелотите. Кажи на мама че щеАкаш когаттисеСератЛайна.Отвратителен узорпатор.Акъл имашли

80

анонимен

преди 9 месеца

Щирлиц, стига си търсил вина у жертвите, за да не си намериш и ти подобен. И последно - жененеият да си мисли за семейството и децата, а не някой друг, все едно ако аз кръшкам, друг да отговаря за моите деца!

79

Ехоо

преди 9 месеца

Този е дребен насилник,просто гамен и садист!Истинските насилници са горе ,във властта!Те създават атмосферата на насилие,от която избуяват такива като този патрЕот!Предложението им например за смяна на Трети март не е ли насилие над цял един народ от шепа самозванци с ниска легитимност?Бандитската приватизация не е ли насилие над народа ни ,който е създал тези богатства ? Примери за насилие от властниците много!Бандитите са горе,!Те сега погрешно насочват справедливия гняв на хората към дребн

78

Я па ти..

преди 9 месеца

До Анонимен 81 Докторе , оти не земеш да се гръмнеш ?Кога измери дълбочината на разрезите ?

77

щирлиц

преди 9 месеца

дано има справедливост и този мъж влезе в затвора.дай Боже момичето да се въстанови физически и психически.НО!!! КЪДЕ БЯХА РОДИТЕЛИТЕ Й ЧЕ НЕ СА ЗАБЕЛЯЗАЛИ,ЧЕ ИЗЛИЗА/ИЛИ ИМА ВРЪЗКА/ СЪС 26 ГОДИШЕН МЪЖ СЪС ДЕТЕ И ЕВЕНТУАЛНО Е МОЖЕЛ ДА ИМА СЪПРУГА ИЛИ ЖИВЕЕ НА СЕМЕЙНИ НАЧАЛА СЪС ПРИЯТЕЛКАТА СИ,ДАЛИ Е РАЗВЕДЕН И Т.Н!!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА МОМИЧЕ ЩЕ БЪДЕ КАТО ПРИМЕР И "ОБЕЦА НА УХОТО" ЗА ДРУГИ РОДИТЕЛИ!!!

76

Име

преди 9 месеца

Накълцано ли е най-етичната дума, която успяхте да измислите? И някакви други болни мозъци пак си говорят за русофили и русофоби, недонакърмена история отвсякъде.

75

До 82

преди 9 месеца

"Тук няма русофили и русофоби..."? Напротив, има и те си личат по коментарите. Русофилска държава, прилагаща руския модел на "правораздаване "- това е БГ от поне 30 години, дори и след като ни направиха формално член на ЕС. В Русия е нормално мъж да пребие жена (си) и да няма никаква защита за жертвата, даже на жертвата й се вменява вина. Соц. джунгла!

74

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо няма да се случи. Ще мине и ще замине след няколко дена.Гарантирам Ви не след дълго тоя, ще е на свобода. Просто нищо няма да, му направят

73

Анонимен

преди 9 месеца

Не на джендъррите, бой по жените. Традиционно семейство - класика

72

Анонимен

преди 9 месеца

Тук няма русофили или русофоби. Има насилници и жертви! Насилниците се прикриват като всякакви, за да имат подкрепа от групата.

71

Анонимен

преди 9 месеца

Мисля си че такива порязвания които не са дълбоки не би трябвало да се оправят с шевове и така да се нанасят още белези а да се лепят. Има и едни лепенки които притискат тъканите от двете страни и ги прилепват една за друга.

70

Анонимен

преди 9 месеца

Русофилите *** да се замислят дали ако се направи паралел между войната в Украйна и този случай на насилие срещу това момиче... коя страна ще вземат... На насилника и агресора или на жертвата (а в Украйна има хиляди убити от руските варвари....) ... Именно затова България помага на Украйна срещу фашистка Русия...

69

Анонимен

преди 9 месеца

Ами тази *** дето го е пуснала,кой ще я разследва нея?

68

Анонимен

преди 9 месеца

До Космонавт Политическата система е демокрация ,нали ? Какво да очакваме ?

67

Анонимен

преди 9 месеца

И за каква съдебна реформа бълнуват мафиотите и шарлатаните!! Нали съдиите ще си бъдат същите, и ще продължават да пускат на свобода престъпници и убийци!!!

66

Gnusna ma*s*onska

преди 9 месеца

инсценировка! От една страна, целта е подкрепа на дже*ндър*ската конвенция (уж с/у насилието срещу жените), а от друга- насъскване на обществото срещу Възраждане (не че те са цвете за мирисане). Видях ФБ му. Някои от нас четат ****с*онските знаци. На ръката му НЕ пише "свобода или смърт", на базата на което някои статии го изкарват патриот и най-вече привърженик на Възраждане. Инициалите му също имат значение, но е дълго за обяснение на незапознати. Поредната фалшификация, от която ми се повръща!