11

Последния Софиянец

преди 9 месеца

Само погледнете какъв ни е преЦедента , барабар с Деса , и тогава недоволствайте от шофьорите на градския транспорт . Какъвто ни преЦедента , такива и шофьорите

10

;

преди 9 месеца

Трябва някой да набива в главите на автобусните шофьори , че предимство не означава навсяка цена и не означава да застрашаваш околните и да правиш каквото искаш. Или пък запичнете да наемате хора с КИ над маймунския.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Средната възраст на тандема автобус -шофьор е тридесет и шест години. Автобусът е на пет години, каква е възрастта на водача?

8

алооо

преди 9 месеца

на шофьора може да му е станало лошо , стига остроумничихте !

7

Анонимен

преди 9 месеца

Ако автобуса се е самоуправлявал само тогава може да самокатастрофира. Все още такива автобуси нямаме така че шофьора е катастрофирал.

6

Анонимен

преди 9 месеца

3, доста сме се подобрили от тогава в своите собствени очи. Сравни с Москва. Там всички автобуси за градски транспорт са електрически камази с надпис: Зто злектробус.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Шофиора е пенсионер с инфарт. Няма шофиори.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Тренира за Група С на WRC. Тя е с автобуси и камиони. Това е бъдещия Кен Блок. Човекът сериозно се е захванал. Симпатизирам на решителността му. Зимата ще предрифтва автобусито на Алеко! С наите пътища имаме потенциал в рали спортовете! Газ до ламарина!

3

Анонимен

преди 9 месеца

Гледайки снимката си помислих: На времето на 88 му казвахме автобус Червения Дракон - огън не бълва, само дим. Ех времена. Доста сме се подобрили от тогава.

2

АнонимеН

преди 9 месеца

КАКТО ВИЖДАТЕ ОТ СНИМКАТА МАНТИНЕЛИТЕ ГИ Е ПОМЕЛ ВСИЧКИТЕ ЕЙ ТОЛКОВА ПАЗЯТ ТЕЯ АЛУМИНИЕВИ БАКЛЮЦИ МАНТИНЕЛИ ОТ АВТОБУСИ! КРИВНАЛ Е ТОВА Е ЯСНО, ПОМЕЛ Е МАНТИНЕЛИТЕ И Е ВЛЯЗЪЛ В НАСРЕШНОТО. И Е ПОМЕЛ 5 МАНТИНЕЛИ НАКУП. ЧЕ АВТОБУСА Е ТЕЖЪК ТЕЖЪК Е, НО И , ЧЕ ТОЧНО ТОЯ ВИД МАНТИНЕЛИ СА ТОТАЛНО НЕКАЧЕСТВЕНИ И ТОВА Е ЯСНО!!! ИМА МАНТИНЕЛИ КОИТО ПАЗЯТ А ТЕЗИ СА ЗА ОТБИВАНЕ НА НОМЕРА ЩОТО СА СУПЕР ЕВТИНИ

1

Анонимен

преди 9 месеца

Как мина през мантинелите :)))