43

Анонимен

преди 10 месеца

Сюлейман Безумни е Сюлейман Евроатлантически, или най-известен като Соломон Евроатлантически: "Търчете, тамо са раите на русите."

42

Анонимен

преди 10 месеца

Обединени от общите престъпления и национално предателство, заплашени от народния гняв, "Продажниците" от "Сглобката" изграждат нерушими и жизненоважни връзки между Доган, Пеевски, Просто Киро и Хитър Боко. Общата съдба на националните предатели и продажници обединява, както нищо друго. Несменяемостта на Подмяната и приятели, ще бъде узаконена с престъпни закони и промени.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Той и Костов изкара 4 години и какво....Забвение, омерзение и омраза остави зад себе си, за нас и него.Това чака и тези о...ки в политиката.Нека бъдат по - остри към ГЕРБ, ПП/ДБ И ДПС всички опозиционни партии.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Коалицията Сюлейман паша здраво е настъпила и минава политическите проходи.Уви, вече опълченци няма, а и Русия я няма.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Това парвеню е знаело, че ПП (и ДБ) са измамници. Това му е дало увереност. Имаше период, в който парвенюто бе силно уплашено. Не беше сигурно дали господарят му Борисов ще може да бъде пробутан за "евроатлантик". Най-голямата надежда е, че никой от нас, избирателите на ПП-ДБ, не сме гласували за тази антиевропейска коалиция. Както и никой от нормалните избиратели на ГЕРБ. Най-вероятно това правителство ще изчезне, когато господарят на парвенюто бъде излекуван от страховете си - Гешев и Радев.

38

Напомняне

преди 10 месеца

Парламентът ще изкара целият си мандат от 4 години.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Така е...докато не ви дойдем на гости, да изпробваме ремонта на жълтите павета. И тогава ще напълниш гащите като напикано мушкато!

36

Димитър

преди 10 месеца

Естествено, че ще е устойчив парламента. Край с руските *** - БСП, Възраждане, ИТН, Радев и Йотова.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Ха- ха ,иска му се на бичето Томчо мокрите му сънища да се сбъднат , щото да не му се налага да се мести в нова партия и да плюва по тази ! Няма бивши предатели ,нищо , че сега лаят до прегракване хвалебствия и суперлативи по фалшивата сглобка , която насътвориха ...

34

Беновска пипа

преди 10 месеца

В процес са да се разберат как задружно ще крадат и ще разпределят порциите. Тази некоалиция няма морално право и няма капацитет да управлява България! Никой от избирателите на ПП и ДБ не е гласувал за нея, както и никой от избирателите на Герб.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Много ви се ще да сте на власт, устойчив парламент, ама друг път, за всичко се дърляте и стигате до консенсусни глупости, само и само да останете. Сами ще си разтурите в един момент седянката. Пък ако не, има кой да я разтури.

32

Нане

преди 10 месеца

Ц... кравов, ще ви разтуриме седянката с павета... ===)))

31

Жълтопаветниците

преди 10 месеца

И националните предатели от ПП, ДБ, ГЕРБ,СДС са наясно, че това им за последно да "управляват" и всячески се стремят да обезродят и заличат всичко Българско. Тази евроатлантическа п***смина която ни натресе посолството продава и предава всичко Българско за пари от посолството. Тези предатели знаят, че ако има избори този път народа ще излезе да гласува и то за проруски партии защото видяха, че тези са готови да ни вкарат във война.

30

Чудя се

преди 10 месеца

Биков ли написа - шайката и щеше да вкарва буци у затвора докато бе в - бсп

29

Анонимен

преди 10 месеца

К.Нинова цели 3 години се беше разфучала и изчисти всички несъгласни с нея,които преди изградиха темелите на партията: К.Паскалев, Р.Петков, М.Миков, В.Дърева, баща и дъщеря Пирински, К.Добрев - общо към 40 човека на ръководни постове. Гласовете за БСП от 900 хил. станаха 230 хил. с тенденция да паднат под 200хил., броят на депутатите рухна от 80 на 23. А Партийното бюро и НС си държат на леля Корни... Докога?

28

Наблюдател

преди 10 месеца

Този парламент и това правителство ще бъдат, докато кажат от посолството! Което обезмисля както винаги, ходенето до урните.

27

СМЕХ...

преди 10 месеца

Тази Парламент и Правитество са ужасТ за *** и русофилчета...ха,ха,ха...НАПЪЛНО ВИ РАЗБИРАМЕ, НО НЕМА ДА ИМА ЛАБАВО ЗА В БЪДЕЩЕ...!

26

А НА МЕНЕ ...

преди 10 месеца

..ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕСТВО МИ ХАРЕСВАТ!

25

Дано да не е

преди 10 месеца

Този парламент е подигравка с пролятата кръв за независима и силна България.

24

Бойко Биков

преди 10 месеца

Приятелка съм на Лойко.