12

Прованс реге

преди 10 месеца

И сега миризливите софияндурници да мислим?

11

Анонимен

преди 10 месеца

Има вариант целият блок да се откаже от Топлофикация, само че хората са...да кажем не много умни и затова се сещат за сварената жаба само като спре топлата вода.

10

Striker

преди 10 месеца

Явно драскачът, както и част от коментиращите са от са от столичаните в повече, хаха! На който не му харесва, да не стои в София, моля. ПС: Тръбите на отоплението не минават ПРЕЗ имотите ви, а са част от него. Когато сте купували, сте се съгласили с инсталацията, която е същесъвуваща. Да сте мислили. И тези за електричеството минават ПРЕЗ имота, както и че като попове си плащате и такса пренос, така че или плащаш, или си купуваш жилище без централно отопление.

9

анонимен

преди 10 месеца

Медиите мълчат да уведомят столичани ,че спират топлата вода за седмица , както и домоуправителите да сложат такова съобщение на своите живущи във входовете, сякаш ще им стане нещо , но мълчат !

8

Лош мирис

преди 10 месеца

Бегам за парфум у мола хахахаааа

7

Анонимен

преди 10 месеца

Топлофикцията винаги е готова да зарадва своите крепостници. След една миризлива седмица ще им "пусне" водата и те облекчени ще кажат, че по-евтино и добро от Топлофикцията няма! И тези крепостници никога няма да си размърдат мозъците и да разберат, че ги грабят в 21 век с технология от 19 век.

6

Бърз

преди 10 месеца

Фалит за тези нагли крадци

5

ееее да

преди 10 месеца

При МОНОПОЛИСТА е така.....

4

до 1

преди 10 месеца

До Честито,тогава какво се оказва,в статии,където се говори за пари ще се избиете да се хвалите с космически заплати,как си крадете ток,как не укривате данъци и сега след всички тези хвалби какво значение има едно малко неудобство с водата,но се учудвам,че да си милиардер не е всико,значи пак ти спират водата,не е ли тогава това златна клетка,къпеш се в мляко,пък един прекрасен ден нямаш топла вода,нещо не се връзва

3

Ачкюпек

преди 10 месеца

Топлофикация е чист рекет. 1000 лева изравнителни сметки. Не можеш да се откажеш от услугата им. Плащаш за това, че ТЕХНИТЕ ТРЪБИ минават през ТВОЯ имот. Егати дружеството, егати простоте софианци. Плащайте като най-голямите балами на планетата. Стойте си по къщите и плащайте, за друго не ставате.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Времето е спряло в България!

1

Честито

преди 10 месеца

Да е жива и здрава корумпираната кметица барабар с корумпираните служители на Топлофикация. В нормална държава ако спреш топлата вода за ремонт ще ти е последният работен ден завинаги. Все едно живеем в 1980 година, а не в 2023.