39

Анонимен

преди 9 месеца

Какви ги плещи, никаква зърнена сделка няма. Към Африка не е отпътувало никакво зърно, каквато беше уж сделката. Цялата работа беше да се снабдява Украйна с оръжие по вода. Руснаците разгадаха далаверата по това, че уж празните кораби, пристигащи от Турция за товарене газят два пъти по дълбоко от пълните с жито. Сега зеления кокаинчо остава без доставки по море затова се пищи толкова.

38

Анонимен

преди 9 месеца

ха ха ха МОК единодушно по военно - политически причини е отхвърлил бил желанието на Зеленска Украина в прогармата по Лека Атлетика да бъде бключена Украинското фолклорно надбягвана "100 м гладко бягане през препятсвиа на зад". Същото в Украина е известно под иумето "Бягане сгъза напред към моркова"

37

баба мара

преди 9 месеца

кое не е ясно руското учение ще свърши когато приклучи и американскотокогато всички воиски се махнат от балканите и черно море искаме мир а невоини и конфликти

36

помощ за Африка

преди 9 месеца

днес Путин от сцената на срещата РУСИЯ - АФРИКА обеща за няколко държави където гладуват и има хора умиращи от глад по 50 000Т безплатна пшеница и заплатен транспортт. хирата ръкопляскаха . и не на един африкански държавник течаха сълзи. тоя *** за каква цена говори?аааа за гладуващия холадски народ умиращ от преяждане. . .

35

Анонимен

преди 9 месеца

"Руското разузнаване не е казало колко време ще продължи учението в наши води" -- нарушение няма, едно е териториални води, а друго е икономическа зона. В последната може да си плуват по международното право -- това е българския *** -- отвсякъде вони на прислужник. Руското разузнаване ли ще ти каже, или външното им ? -- ха-ха, хи-хи, отвсякъде се е омотал в невежество и лъжи.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Спирането на сделката е след атаката и поредно разрушаване на кримския мост от украинските фаш исти -- този български пръд _льо защо не говори с факти, а под диктовка на кого ? -- кой ти плаща заплатата, пръд _льо ? Не е този, който ти диктува какво да говориш.

33

до 31

преди 9 месеца

Джуджето лъжливо обеща да не напада Украйна, да не прави мобилизация, да накаже жестоко метежниците на Пригожин и много други неща които не се случиха...

32

Анонимен

преди 9 месеца

Само така за фашистите скъпо зърно

31

Анонимен

преди 9 месеца

А на форума в Санкт Петербург Русия обеща 50 000 тона БЕЗПЛАТНО жито за 6 африкански държави - пък вие си лайте и правете изводите

30

Анонимен

преди 9 месеца

"ако НАТО отиде в руски води да прави учение какво пищене ще е" --- Пищене няма да има грам. Аз знам, защото чух какво каза Президентът Путин "Ако Полша се опита да влезе в Белорусия, Русия ще използва срещу нея абсолютно всички военни средства, с които разполага". Ясно ли ти е какво означават тези думи или трябва да ти го сдъвча? Отидеш ли, ще бъдеш надънен с такава сила, с такова тактическо ядрено оръжие , че дъх няма да ти остане да чакаш чл. 5.

29

Анонимен

преди 9 месеца

НАТО се опитваше да въвлече Грузия във военни действия, да отворят втори фронт. В Грузия си сложиха тяхна жена за президент, но въпреки пролените кървища, предизвикани от пронатовски подривници, положението засега се овладя и държавата е сравнително кротка. Включително като се махна Саакашвили, който с жена си е организирал стотици хиляди !!! донорски вземания от Грузия и Украйна. Сега руснаци, избягали от армията, откриват бизнес в Грузия, от което БВП на Г-я. се вдига съществено.Тя е на Ч.море

28

Анонимен

преди 9 месеца

Русия влиза в зърнената сделка, ще продава зърно на Африка. Европейските говведа и сввине ще гладуват.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Русия няма да позволи Полша да излезе на Черно море. Трябва да е пределно ясно. И жъкгарските политици е добре отсега да мислят как ше действат, когато поляците си покажат ноктите.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Още един мега разбирач,сигурно ще да е завършил у Харвард и той

25

Анонимен

преди 9 месеца

Какви са тези дядовци нетърпеливи? Аз все слушам как даваме път на младите хора. Де ги тия млади хора? Едни пенсионери ни се мотат у краката.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Не знам ако НАТО отиде в руски води да прави учение какво пищене ще е от руските фашисти. За нашите *** съм сигурен, че не е проблем руснаците да нарушават границите ни.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Всъщност ние имаме достатъчно пшеница. За какво се кахърим и випним Русия?

22

Анонимен

преди 9 месеца

"ще се търсят вероятно преговори Русия да се върне в сделката" --- Този чиновник информиран ли е? За глухите и слепите: Преди дни ВС на РФ основателно калибрираха пристанищата на Одеса и Иличьовск, на Килия, Измаил и Рени в устието на Дунав. По този начин руснаците слагат край износа на укро-зърно и на логистиката за захранване на киевския режим с оръжия и горива по плавателните ръкави на Дунав. Заплака национализираната Росенец, че укро-терминалите са сравнени със земята и трябва да затвори.

21

Нане

преди 9 месеца

Нашите краварски фашисти с пет кръга на челото, така ще докажеме, че сме най олимпийската държава.... ===)))

20

Анонимен

преди 9 месеца

Опуленяк леко с плюсувити и минусити бе...пак нема да ти излезне както всеки ден...трябва да си невменяем за да не можеш да се сетиш тая работа. Все пак не са 2-3 дена а години.