26

ъц

преди 10 месеца

При версия на убийство - предумишлено или непредумишлено - винаги има видими следи по тялото.Ба си Полицията, де съ им съдебните експерти?

25

поредната лъжа

преди 10 месеца

това на снимката не е на 24,а поне на два пъти по толкова,ясно че няма нищо вярно в статията

24

Васко Далаверата

преди 10 месеца

Аз съм Васко Далаверата шофьор тираджия и този е от моя район ама кат гледам се е заблудил по Русия аз съм в САЩ и опъвам рибай за 70 долара глейте ми видиата Васко Далаверата Оригинала 2024

23

Коментатор

преди 10 месеца

На Фейса на този заблуден руски знамена, Z, Питинизми не е голяма загуба.

22

Копейката

преди 10 месеца

Загубихме нашо момче.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Е той е пребит и заровен, че и гробът е затрупан. Ама може и да не е убийство.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Разхайтани младежи излизат от разведени родители, жалко за момчето..

19

до 9

преди 10 месеца

Е вие тогава избивахте хората в лагерите. Седесарите не са избивали хора.

18

Рашко

преди 10 месеца

Докато Тиквон е между живите такива убийства ще са ежедневие..

17

Мда

преди 10 месеца

Верно през комунизма както спомена тринайстия жмулю можеха да трепят и изнасилват само комунисти и шумкари сега при демокрацията могат да трепят и изнасилват безнаказано всички с 5леа в джоба....какъв прогрес какво развитие какъв цивилизационен избор...евала..

16

Ангелина

преди 10 месеца

"Смях в залата - Да влезе - убитият ". Смъртният случай е болка за близките на този младеж и не трябва да пишете такива статии ,без да ги четете или това е наистина официалното твърдение на МВР.- "Полицията работи по няколко версии, включително и убийство.".Полицията трябва да работи по всички версии за мотивите за убийство ,защото е ясно ,че е убийство.Само във варварска държава е възможно всеки да убива - в пряк и преносен смисъл ,което също е убийство и то публично.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Сериозно....включително и убийство...Сам се е самоубил и заровил...Пич...скъсай си дипломата за журналист и *** копай царевица...Не пиши повече глупости...

14

Анонимен

преди 10 месеца

Промяната на радеф е факт

13

Анонимен

преди 10 месеца

Явно не си живял при социализма.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Мдаа. През комунизма можеха да трепат изнасилват и крадат само шумкарите и техните приятелчета от расията, КГБ и нашето МВР и ДС. Даже си имаха лагер на остров Белене. Там ги хвърляха живи на подивели прасета от глад. Много хОбаво беше наше дрОгаре.

11

До Анонимен 6

преди 10 месеца

Глупости на търкалета пишеш. Ако властта е мълчала, то хората общуваха и е абсурд да се скрие такова нещо и да не се разчуе. Освен това, тогава хората имаха и морал, и страх, за разлика от сега. Ще се опълчиш на милиционер, ама друг път. Освен, ако не ти се лежи. та стига с тия скалъпени стъкмистика, ако изобщо това са някакви данни. Естествено, че е имало подобни случаи, в нито едно общество не са изключени, но не и колкото днес.

10

Анонимен

преди 10 месеца

И като забелязали на видео камерите колата с изключените фарове не са видели номерата й на улично осветление проблеснали за момент в движение.

9

много ясно

преди 10 месеца

липсва от една семица, а оня дето го е заплашвал е в германия,... ясно убийство

8

до 6

преди 10 месеца

Тия седесарски "изледвания" си ги разправяйте на сбирките в клуба на дсб. Хората помнят всичко, не им е нужно някой обиден от комунизма отрок на бивш партиен секретар да им обяснява кое как било.

7

Анонимен

преди 10 месеца

До Йосиф 7 -- Мислиш, че извършителят от Русе не е онова младо ромче, което обвиниха?