55

Анонимен

преди 9 месеца

Кой ви позволи да използувате толкова много съвременна електрическа енергия за загряване на жиците, транзисторите, диодите, съпротивленията, кондензаторите в чиповете на компютрите и телефоните? В момента в европа е такъв студ, че единствено ме топли компютъра и телефона, а някой даже започнаха да си палят и джамалите в шатрите със слама!

54

Тези пожари

преди 9 месеца

Се палят умишлено от краварските системи ЗА ПРЕЕБА..НЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!! НЯМА КАК НА ВЕДНЪЖ МИЛИОНИ ДЕКАРИ ДА СЕ ПАЛЯТ ЗА ЕДИН ДЕН???ТЕЗИ ПОЖАРИ СА УМИШНО ПРЕДИЗВИКАНИ!!! АЗ НА КРАВАРИТЕ НЕ ВЯРВАМ ЛЪЖАТ МАЖАТ И ВЪШКИ ИМАТ!

53

Анонимен

преди 9 месеца

Учени предупреждават ,че течението Гълфстрим може да спре до 2025 , което ще свали температурите перманентно с 30 градуса т.е ледена епоха.

52

Анонимен

преди 9 месеца

хаха много слаба агитация бе, неква кокошка Михаела Кирилова, коментирала пред друга кокошка. Абе Днес бг, да не би хотелчетата на господарите ви, на бетономорието да са полупразни?

51

баба Шмъркел

преди 9 месеца

Бегом на Огнеморието,скотове нещастни!!!

50

Анонимен

преди 9 месеца

АА бг уфце не ги бърка, продължават да задръстват границата, не щат родното море. Да ходят там да ги евакуират, хем ще ги дават по тв в цяла европа как бягат! После ще ми пускат във фейса колко са доволни...

49

хаха

преди 9 месеца

Некъв ру бляк тук не иска да ходи на запад, ами върви в КНДР бе, сме шко!

48

СМЕХ...

преди 9 месеца

ПРИ ЦЕНА НА СВИНСКАТА ПЪРЖОЛА ОТ 600-лв, И ЛЯТНАТА АДСКА ГОРЕЩИНА ---НЕ ВИЖДАМ НИЩО "ПРИВЛЕКАТЕЛНО"...ХА,ХА,ХААА...А ВИЕ ....????????????????

47

Анонимен

преди 9 месеца

Няма да дам повече и стотинка, за да спонсорирам калпавита Европа. Има такива прекрасни места по света, а ние-Турция, Гърция, Дубай....Зациклили по най-мръсните и изпотъпкани места на планетата.

46

Анонимен

преди 9 месеца

Гледах сравнение на пргорнозата за времето по BBC през 2017-а и сега. 2017 - Покзвах темепратури по 30-32 градуса на зелена карта. Сега покават 24-5-6 градуса, ама картата е с такивацветове, че все едно ссе е пдопалила ...

45

Анонимен

преди 9 месеца

Да - сега всички ще ходят на Северния олюс на минус 20 градуса средата на лятото или в Дубай, дето е 55 ...

44

Анонимен

преди 9 месеца

ние вместо да се възползваме, бетонирахме море и планини

43

Лигавщини

преди 9 месеца

Цяла Червена ужбългария да се пресели в талибански Афганистан и там да се хвалят колко гоуеми били едно време

42

Анонимен

преди 9 месеца

От българските телевизори най-качествените и модерни бяха Велико Търново от тия по-новите, даже имаха и дистанционни управления и не бяха по-тежки от един Голдстар.

41

Анонимен

преди 9 месеца

Либерастични изччадия, жегите в Лас Вегас достигат до 48 градуса Целзий, и Невада НИКОГА не е била нерпивлекателна за туризъм, последните 70 години. Много ви куца пропагандата, нъл тъй анисийо?!

40

Анонимен

преди 9 месеца

70те само три страни в Света произвеждаха собствени main frame компютри - САЩ, Япония и България.

39

Анонимен

преди 9 месеца

България произвеждаше цветни телевизори, и има хора които още ги пазят и телевизорите още работят. А днес България освен пpocтитутки и работници за кланиците в Германия нищо друго не произвежда.

38

Анонимен

преди 9 месеца

В ЕС и НАТО източна Европа не произвежда нищо освен евтини черноработници и пpocтитутки за запада. Няма нито едно високотехнологично производство в източна Европа, освен някоя високотехнологична западна компания която е изнесла производството на детайли (но не високи технологии) в източна Европа заради евтината работна ръка.

37

Кравар - до 41

преди 9 месеца

Аре че се оля - за европейския стандард в източна европа . Не съм забравил аз руските тележизори къде не можеха и 5 мин да работят без да се развалят , и трябвяше с чаршаф и прът да ги носят по двама в сервиза . не съм забравил и режима на тока и водата и трабантите и оградата къде стрелят ако някой иска да избяга от рая .

36

Анонимен

преди 9 месеца

При социализма, когато източна Европа беше със СССР и в СИВ, никой не се интересуваше от туризъм, източна Европа беше високо индустриализирана и източно европейците живееха на европейски стандарт. Туризмът беше просто някакво допълнително перо в бюджета което даваше доходи но без никакво значение за икономиката. Днес в ЕС и НАТО източна Европа живее от смяна на чаршафи и чистене на стаи на богати туристи.