179

Марчето и академика

преди 9 месеца

Академика да покани Зеленски и да разнищят темата? Тя жената е с права и ощетена, да не е българка я? Нали академика?

178

Анонимен

преди 9 месеца

Когато всички се гаврят с държавата и на никой не му пука. БГ загива бавна смърт и до няколко години ще е дивия запад. Хора бягайте от това блато, никога няма да се оправим. факт.

177

Беверли Хиилс

преди 9 месеца

Полицията не и направил тест за алко и дрога,защо изглеждала ,,видимо адекватна",По голяма глупост не бях чел от доста време.Истината е че полицията ги е страх да пипат укрите за да нямат усложнения с началството.Украинеца е в червената книга заедно с белоглавия орел,кондора и тасманийският дявол.Немат пипане.

176

Рв

преди 9 месеца

Поднесъл при паркиране??? Тя с 200 ли паркира че поднася та чак на 50 метра пясък бразда направи?

175

НАШЕ

преди 9 месеца

Е вашето муре, болгари прости! И нитоо гък д ане съм чул от вас, русофилиииии

174

Сашо

преди 9 месеца

БеДжанци бе, ко да прайш

173

Анонимен

преди 9 месеца

Най-високоточното руско оръжие е телевизора.Поразява право в мозъка дори и тези,които го нямат!

172

5221

преди 9 месеца

Реклама за българският туризъм: България и нейното черноморие - райско място за украински дизертьори с лъскави джипове.

171

Анонимен

преди 9 месеца

Барабар с джипа в Украйна да се разхожда така по фронтовата линия да го видим дали му стиска на пияният украинец напоследък взеха много да си позволят къпане в рилските езера с джип в морето и какво ще е следващото.Имали закони и за тях или на горките и се дават само права.

170

Анонимен

преди 9 месеца

ТОЗИ УКРАИНСКИ Rhinolophus РУСА,БРЮНЕТКА ИЛИ ЧЕРНОКОСА Е??!!!

169

Анонимен

преди 9 месеца

До Кравар ЕвроатлантикНе знам дали джипът е нацистки, но в София на Орлов мост се разхождат едни яки момчета с татуирани схвастики по тях в червено и с надписи на тениските "Азов". Те със сигурност не са фашисти, а обикновени украински патриоти. Ако аз тръгна така с надпис "Боец", например, сигурно ще ме фашизира родната полиция. Ама нали надписът е "Азов", та ги пази!

168

Анонимен

преди 9 месеца

ей, аз се зачудих как избегаха 2-та трола, а те налетяли на тая "новина"? айде ла йнометите сега против укрите, но внимателно, без език на омразата,ч е ще настъпите мотиката...

167

Анонимен

преди 9 месеца

Това ли е контранастъплението?

166

Анонимен

преди 9 месеца

Да ви *** и закона. Трябвало да бъде вътре. Ами изчакайте я да се качи. Да си плати и пътна помощ или хеликоптер за да я извади от пясъка. Спрете джипа от движение щом при паркиране поднася и влиза 50 м. в пясъка.

165

Евгения Миразчийска

преди 9 месеца

Една случка от Гърция преди две седмици - украински джип толкова нагло изпреварваше агресивно и опасно, че едва не предизвика огромна катастрофа. Нямах телефон около себе си за да го за нема а и бях уплашена защото той се опитваше да засича и нашата кола набиваше спирачки пред хората за да ги наказва . Питам се само за фронта ли бързаше или за оня свят?!?! Тези хора са с отличителен белег- изразена наглост, чувство за превъзходство над всичко живо, точно за това им се носи славата на нацисти!!

164

Анонимен

преди 9 месеца

Отивам и аз с джипката да въртя по плажовете на Окрайна. Стига да са им останали такива.

163

Идеалист

преди 9 месеца

Тези украински мафиоти могат за 1 седмица да бъдат екстадирани в Украйна, за да се бият за фашистката си корумпирана родина! Стига сме ги хрантутили!

162

В.

преди 9 месеца

Тихо, тихо, че Миротворец следи всяка дума!

161

Тихомир

преди 9 месеца

А може, може, може да отиде на жълто плочка и там да посгази тук, таме, този и онзи. То на тия всичко им е позволено, всичко. Що не видях един турчин, грък или поляк да се натресе с джипа си в пясъка??? Странно, тия хора нямат ли джипове? Само в Украйна ли продават джипове? Слава кокаине!

160

не се учудвам

преди 9 месеца

Във Варна не знам как са, но по южното черноморие украинците са много и се държат безкрайно нагло. В началото на войната ги съжалявах и им съчувствах, но вече взеха да ме дразнят с наглостта, нахалството и арогантността си.