9

Жалко, но факт

преди 10 месеца

Шофьор на БМВ и моторист, на снимка да ги видиш - извърти им един с опакото на ръката винаги ще има защо.

8

SmO

преди 10 месеца

Шофьора без книжка и пиян ама пак мотористите ви виновни.

7

абе

преди 10 месеца

ако ние нормалните излезем на протест против пиленето на гуми по цяла вечер и бясното ви каране , какво ли ше се случи , а , вие дето се вживявате в ролята на рокери ???

6

Анонимен

преди 10 месеца

Това е най лошото Мотористите трябва да се пазят но и при тях има *** Арогантни карат на пълни обороти посред нощите и тормозят хората

5

Народна Милиция

преди 10 месеца

А мотористите в Плевен кога ще намалят децибелите? Кога ще си разгънат номерата да се виждат на камерите? Милиционерите от КАТ кога ще спрат да защитават милиционерите мотористи с високи децибели и криви номера? И да не навлизам в подробности за издаването на документи за правоуправление на МПС

4

Анонимен

преди 10 месеца

Атака на Катуница :)))

3

Анонимен

преди 10 месеца

Бяхме около час и половина в задръстване на прохода ПЕТРОХАН заради трима некадърни мотористи които караха едва едва в колона НО за сметка на това не позволяваха на никой водач да ги изпревари създавайки предпоставки за ПТП с простотията си.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Олеее! Как може! Да се глобят с по 5000 лева на човек. Таман ще попълнят някой дупка у бюджета.

1

и те така

преди 10 месеца

божано моме , вие мотокарачите сте причина за много катастрофи , мислите се за безсмъртни но резултата показва че не е така. така че ,,,онова дето прави ветъра !