102

СМЕЕЕЕХ

преди 9 месеца

Семейство Байдън са нещщасстници които играят на дребно за някакви си 5-6 млн. Даже банкянската ти.ква усвоява в порядъчно по-големи мащаби.

101

Dj

преди 9 месеца

Отдавна е ясно че Хънтър Байдън е получавал подкупи. Самият факт че работиш в Буризма а баща ти е вице, от който зависи помощите от сащ е ясно. Джо Байден винаги е казвал че за бизнес със сина си не говори, но с този документ се разбира че не е така. И не е само Украйна, Китай и Румъния също са плащали на памперса. Бай Дън излезе прав

100

Анонимен

преди 9 месеца

До Ром"с Ами, всъщност няма кой да ги натисне, щото май посолството се е погрижило навсякъде да има топ политици и НПОта на хранилка. Но пък има надежда за натиск от вътре. В момента въпреки дивия вой на либерали, зелени, транс и т.н. топ хитът в класациите е "Try this in a small town", а "Sound of freedom" e на върха на бокс офиса. Все повече хора надават глас за промени, така че има надежда. Разбира се, хранениците на демократите мълчат като пукали...

99

Четем

преди 9 месеца

Документ с твърдения от информатор,който изричното потвърждава, че не знае дали това, което казва е истина. САМО АЗ ЛИ РАЗБИРАМ КОЛКО Е СМЕШНО?

98

Малко за политика

преди 9 месеца

Най-малкото е търговия с влияние. Дайте на сина (Хантър) за да получим от бащата (дядо Байдън). Американски проблем си е - да се оправят. А това, че в Украйна копупцията е на почит не е тайна.

97

52847

преди 9 месеца

Склерозиралия кравар бай Дън скоро ще бъде балсамиран...Старческата деменция му личи от километър.Прилича на мумия ,движеща се от някакъв повреден механизъм.

96

Анонимен

преди 9 месеца

поредните руски шашърми, шмети капели!

95

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя май ще го рециклират

94

Ром"с

преди 9 месеца

Хънтър Байден е работил при Коломойски (укарински олигарх) със заплата 50 000 долара месечно..това е без милионите бонуси..Коломойски финансира преиденстката компания на ...Володя Зеленски ... .Натам може сами да се досетите ... както и че Хънтър е акционер в американската фирма която пък има участие (акции) в украинската фирма за пренос на газ от Русия към Европа ..много са "завързани" нещата на фамилия Байденови с Украйна.Във Белият дом два пъти намират наркота ..нашите медии -мълчат...

93

Дядката

преди 9 месеца

Каква излагация за великите щати!Американците май ,май са си една престъпна държава и нищо повече! Войни ,рекет,намеси във вътрешните работи ,нежни революции ....ами все с такива мръсотии се занимават! Няма ли кой да ги шибни през пръстите?

92

НЯКОЙ

преди 9 месеца

Не е вярно, това е руска провокация, това е работа на Путин. Абе с една дума Путин е виновен.

91

ухаа

преди 9 месеца

Нямам търпение това да се окаже доказано вярно! Да видим как ще го заметат.

90

Анонимен

преди 9 месеца

.."информаторът е заявил, че не може да гарантира за точността на информацията, която предава."Ясно,разработка на КГБ(ФСБ),за очерняне на Байдан.

89

Анонимен

преди 9 месеца

бългаски канадаци на Ниагара коментираха че в Канада такова ниско ниво в политиката и то накичено с лъжи за гражданства и някакви не в професионално отношение чисти образования и дипломи не само няма но и не било имало с каквото Киро ежедневно се самонакисвал особенно с арестуването на Ген. Борисов и последвалата мужка полит еротика

88

Ха-ха

преди 9 месеца

На дедо Сорос хорицата-алчни и крадливи.

87

Анонимен

преди 9 месеца

Никога не е късно да станеш за резил!

86

Анонимен

преди 9 месеца

За Путин невъзможно да излезнат такива документи. Опита се Навални този, онзи ама да речем, че такива работи в Русия не се случват или поне не се документират.

85

Спеца

преди 9 месеца

Нормално е щом началника на нашите управляващи евроатланици краде и те да са крадливи като него , даже и повече!Дерзайте грабители народни!

84

Анонимен

преди 9 месеца

И с тази статия, и без нея сме наясно как функционират нещата. До висока позиция ще те допуснат само ако си изцапан, а когато вече не си нужен ще разкажат на всички за изцапването ти. Ако случайно някой не много изцапан стигне до върховете се включва четвъртата власт, за да гарантира изцапване в очите на обикновените хора. Именно затова всички медии цапаха Тръмп.

83

негласуващ

преди 9 месеца

Това целият народ го знае !И платените ни от Посолството марионетки го знаят но ни правят на aбgaли!