43

Анонимен

преди 9 месеца

кажете къде е стека да го пробвам ще работя ден и малко за да си го позволя

42

Анонимен

преди 10 месеца

Докога ще ни занимавате с тая *** история?????Някакъв си от село, ял пържоли, пък платил 600 лв, пък ресторантите щели да го съдят, пък проверки по заведенията...стига вече с тая селяния, имал пари дал ги, голямата работа станала.

41

Анонимен

преди 10 месеца

па що у србию не се случи ово...пуцаме

40

Анонимен

преди 10 месеца

напрао вадим нагано ... срам за бг туризъма

39

мосс садд

преди 10 месеца

До Моше - тоя номер, ако го беха извъртели на некой юдеи, стой та глкедай...

38

баба мара

преди 10 месеца

20 годишно ирландско месо

37

ЬЬЬ

преди 10 месеца

Абсолютно вярно е,че посочените цени на грамаж с с цел да се подлъже клиента и да може да му се представи колкото може по-голяма сметка за плащане.Срам и позор за ненаситните ресторантьори!

36

Анонимен

преди 10 месеца

Цената на храната е в грамаж в магазина. В ресторанта е ан порция. Голяма излагация с тези измами по черноморските ресторанти. И подкрепящите измаямите имитации на величия много се излагат. Голям позор.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Дериии! Ден година грани!

34

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 20 Нали затова е спорът? Такова месо ли са им сервирали в тази закусвалня сред крайплажните павилиони или са им поднесли нещо, клиентите са го изяли и чак след това са им казали, че в суров вид всяка пържола е тежала по половин килограм и е била от еди-какъв-си вид. Сега, ако можеш, докажи така ли е или не е така.

33

Анонимен

преди 10 месеца

33 тоя е казал , че иска най- скъпите пържоли и са му обяснили , но той казал да не се обясняват . Човек гледаш цените си прави сметката .

32

Анонимен

преди 10 месеца

Гледах клипчето с паролите за 650 лв. Сервитьора хубаво обясни за какво става дума, но трябваше да го направи това при поръчката, а не при плащането на сметката. Това за мен си е вид измама. На наши море от 5 години не съм ходил, не мисля и в близките 5 да го направя.

31

Моше

преди 10 месеца

В менюто ТРЯБВА ДА Е ЦЕНАТА ЗА ЕДНА СЕРВИРАНА ПОРЦИЯ ,колко струват 100грама или 50 грама, или 20 грама не интересува никого след като не се предлагат порции от по 100 грама . На оня измамения с рибая му нанизали в сметката ЧЕТИРИНАДЕСЕТ стограмови и той ги вижда чак СЛЕД като всичко е изядено. НИКОЙ не го е информирал колко по 100 ще има в чинията му.А И КАКВО ДА ПРАВИ? ДА СИ НОСИ КАНТАРЧЕ И ДА СМЯТА КОЛКО ПО 100 ЩЕ МУ Е КРАЙНАТА СМЕТКА? Бакалски тарикатлъци.....

30

Анонимен

преди 10 месеца

До :) "Просто сервитьорите трябва да казват не само, че цената е за 100 гр., а и колко горе-долу ще тежи пържолата..." не колко ГОРЕ-ДОЛУ е, при тези цени се дава ТОЧНО грамажа, другото е измама, ако мине!!!!

29

:)

преди 10 месеца

Просто сервитьорите трябва да казват не само, че цената е за 100 гр., а и колко горе-долу ще тежи пържолата, например 400 гр, т.е. цената ще е 145 лв. за едната. Това е цялата философия. Но аз не знам как човек може да е сигурен, че месото е такова.

28

Катерина

преди 10 месеца

Преди години се възмущавах на репликата " Слаб народ-слаба държава",но вече не.Какви чадъри и шезлонги,какви ценоразписи ви гонят,когато съседите ни уведомяват,че по Черноморието върлуват опасни бактерии Ешихерия коли. Алооо.При нормални стойности от 250 на 100 мл. те са 1350 единици на 100 мг.*** народ-Слаба държава.Яжте пържоли и после да не квичите.

27

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен "Никой не ви кара насила да влизате в скъп ресторант." Какъв скъп ресторант бе, на плажа, с мясък по пода, с клиенти по джапанки и после клиента виновен че не бил разбрал, че това е лЮксозен рИсторант! Това си е чиста проба ИЗМАМА! Къде егаранцията че пържолат е от Невада, а не от Кауфланд???

26

Анонимен

преди 10 месеца

До Пфф "Айде спрете се вече. Каква драма, че някакъв платил 600 лева сметка..." Драмата е в кражбата и измамата от страна на ресторантьорите, като я определят като нещо нормално!!!

25

Анонимен

преди 10 месеца

Като цената е за грам, да се доставя на масата с електронна везна. Иначе за какво доверие става дума при 650 лева за пържоли! И за касовата бележка от спора -- какво е това 14 броя по 100 грама???? Всеки касов апарат може да се настрои за зена за грамаж, т.е. всяка порция е 245 или 356 или 567 грама по цена за грам, тругото е ИЗМАМА!

24

Пфф

преди 10 месеца

Това сигурно е 10та статия за този случай и грамажа на храните. Айде спрете се вече. Каква драма, че някакъв платил 600 лева сметка.