28

DEA

преди 9 месеца

Vratarcheto sigurno se e zaburkalo SAS materialec oplashilse I spodelil SAS tatkosi investen hartien tiger yoi Redhill dagi presented em da vzeme parite em da vzeme drogata em dagi vkara v kausha em da napravi vratarcheto geroi na socialisticheskia trud ama nestava imaloe asega u gazo ain't na tebe u gazo a sa vish kvo ste iali aide uspeh I Dane praiat poveche taka

27

Джо

преди 9 месеца

Основно араби правят проблемите. Това са фактите.

26

ДоброУтро

преди 9 месеца

Още преди набедената пандемия, се знаеше , че Париж, Лондон, Берлин, бият по криминални случаи дори Найтроби , Богота, Рио де Женейро. Много от насилията или кражбите, се прикриват умишлено от правителствата, за да не се настройва общността против нелегалната емиграция.

25

Анонимен

преди 9 месеца

На запад вече да си богат не носи сигурност , напротив

24

От бонговци за бонго

преди 9 месеца

С много любов! От секса не се е оплакал все пак.!.

23

Шеф Петров

преди 9 месеца

Евроатлантическа Европа с полумесец отгоре и мирис на овнешки кебап!

22

Анонимен

преди 9 месеца

не е хубаво да се злорадства но това предателско *** с двете леви кунки това му е кармичката. гранде милан. като не са ги опънали и двамцата пак добре.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Половин милион откраднати ,бълха го ухапала Донурума .Другото хапене ще го помни цял живот.

20

Анонимен

преди 9 месеца

еми така е в арабска Франция

19

Анонимен

преди 9 месеца

Както се казва хем ги обрали,хем ги плющяли.Но случват се такива работи а и Париж си е направо Африка като население.Нищо чудно че е случило така с вратаря и жена му.Това да им е обеца на ухото и друг път да внимават.

18

Падаря

преди 9 месеца

Приятелката му сигурно като 95% от фудболните дами по цял ден си публикува кълките,бижутата и къщата у инстаграмо. Друг е въпроса,че вече дори и свирепите балкански тираджии преживели 90 те години на рекет и обири в Балканите ги е страх да минават през Франция...

17

До 18

преди 9 месеца

Да ....видяхме работещата полиция служби и там не знам си какво .....как му опазиха халката ...и тая на жена му :) Няма нужда от бодигардове те службите ще си свършат работата :)

16

Анонимен

преди 9 месеца

Явно е имало обир но е имало и любов.Както се казва пълна програма.Ако крадците са били мароканци има логика и двамата да са ги оставили голи и в шок.Мароканците не правят разлика между мъж и жена.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Богатите хора в париж до скоро нямаха нужда от бодигардове, там има работеща полиция и служби. Това да не ти е БЕТгария.

14

КуКлус

преди 9 месеца

Тоз път не си е опазил вратата суха ......

13

ХХХ

преди 9 месеца

Досвидяло му се да даде 2-3 бона на месец на някое наперено момче да стои пред вратата където и да е ....

12

Анонимен

преди 9 месеца

Каквото се е случило се е случило между тях и крадците.Всичко си остава между тях.Дори да е имало освен обир и любовни ласки всичко си остава между тях и трябва да се гледа напред.

11

Анонимен

преди 9 месеца

И защо са оставени голи няма логика.Много е съмнително всичко това.Защо са намерени голи да не би да са ги плющяли след като са ги обрали.И двамата са в болница и в шок май има и още неща които не се казват.Май работата е по дебела отколкото се казва.

10

Анонимен

преди 9 месеца

До 4 Дедо Колко требе да си зян за да държиш в къщи вещи за половин милион! . . . . . . . . . . Ами, ако имаш 10гр. халка от злато и платина на пол0вия орган, всеки ден в банката ли депонираш? Но като ДЕДО сигурно ти служи за малка нужда!

9

Анонимен123

преди 9 месеца

Имало е бдсм игри. ;)