74

Анонимен

преди 10 месеца

За ковида Мангъра беше прав, ама затова, че отиде да слугува на Първановото АБВ и Румен Фонтана бе тотално крив!

73

Анонимен

преди 10 месеца

Ами температурите в Италия от памтивека са такива, така че горката бабичка или си купува климатик, или се мести в планински район. Надали е единственото и лято с такива градуси. Вероятно е преживяла поне 70 такива. Аман от пропаганди!

72

Кимбата

преди 10 месеца

До ВанкатаАко беше във Волуяк, щеше да има три хладилника и изкуствено езерце за патиците.

71

Ванката

преди 10 месеца

Еее, чак пък и хладилник нямала ... в тристайния си римски апартамент! Оляхте се!

70

Варна

преди 10 месеца

Къде го видяхте това топло?Водата е 24 градуса.

69

Анонимен

преди 10 месеца

Нашенските пенсионери най обичат от 2 до 4 часа след обяд,да се разхождат по напечените площади,да обикалят бакалиите за промоции,или да копат доматите.После:Ах,големи горещини са,ще мрем.

68

Анонимен

преди 10 месеца

Как така в западна Европа хората нямат нито климатик, нито хладилник, нито дори вентилатор?! Нали са цъфтяща градина, всички до един богаташи. Нещо ни пързалят...

67

Анонимен

преди 10 месеца

поне да бяхте превели статията без да ползвате гугъл преводача

66

Анонимен

преди 10 месеца

очаквам нови ваксини от чичо бил против жега

65

Анонимен

преди 10 месеца

Аз нося шапка от алуминиево фолио и ме пази и от топлото и от 5 джи та и от кромида

64

Анонимен

преди 10 месеца

пак ли се опитвате да ни сварите като по време на ковида - този път ще играе точилката и вилата по главите ви - не щаб ни маб ще ви спаси

63

Усещам

преди 10 месеца

как Блек рок са ни приготвили една двойна флоьонга - хем да се борим с глобалното затопляне хем да плащаме за скъпа зелена енергия за да се топлим. Ако не се паникьосваме, не изпълняваме и не плащаме ще ни затворят в къщи щото е новия ковид, видиш ли. И излизане само със зелени сертификати. Започвам да мразя зеленото!

62

Брей!

преди 10 месеца

Каква новост! Горещини до сега НИКОГА не е имало! И 40 градуса не сме виждали НИКОГА! И възрастни НИКОГА не са умирали до сега! Едно локдаунче няма ли да наложите? Все пак има отново заплаха за възрастните! СМЕ ШНИ ЦИ! Поредната плаш кампания. След 2-3 години ще има сериозно захлаждане... тогава пак ли ще пишете слъзливи статии как някой щял да умре? Да, вярно е: никой никога до сега не е умирал. Нито от болести, нито от студ, нито от горещина. Трагедия някаква се случва! Мор! Страшния съд!

61

Айде

преди 10 месеца

стига с това плакнене на мозъци. На баба ми все и е студено и лете ходи с елек! Ако е по- студено от сега жената ще почне и печка да пали!

60

Анонимен

преди 10 месеца

Поредното "варене на жаби" сега трябва да сме виновни че лятото е топло, слънцето пече и някой няма охлаждане, ама едвам дишал, дали от старост, болест или нещо друго. Африка как ли се справя, ами Ирак, Иран сигурно е над 45 градуса на сянка там. Няма ли да поплачете и за тях? Да им дарим по един климатик и ток за няколко месеца? Данък топло?

59

Айнщейн е жив!

преди 10 месеца

Браво! Човешката глупост няма граници! Нови абсурдности! За необразовините нови истини за методи на кръстосване! Забрана на биологията!

58

Анонимен

преди 10 месеца

КАТО НИЩО ЩЕ ПОЛЗВАТ НОУХАУТО ОТ КОВИДА- ЗАБРАНА ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА ОТКРИТО СЛЕД 65 Г. ВЪЗРАСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ С ТЕЛЕФОНА. КАРАНТИНА МАЙКА. Е, ГРИЖАТ СЕ ЗА ЗДРАВЕТО ВИ ДЕ! ИНАЧЕ ГЛОБА, КОЛКО БЕШЕ- 5 000 ЕВРО!

57

Анонимен

преди 10 месеца

(((( ИЛИНДЕН )))) Честит имен ден на всички празнуващи днес. Св. Илия е господар на летните небесни стихии гръм и градушка. Св.Илия ходи по небето със златна колесница и преследва ламята, която пасе житата, светкавиците са огнени стремена, които хвърля по ламята, или огънят, който излиза от ноздрите и изпод копитата на конете му, той дава дъжда и росата. Наричат го Гръмовник, Гръмоломник, Гръмодел!

56

Анонимен

преди 10 месеца

Бла. Бла, Бла Бла!

55

Анонимен

преди 10 месеца

ХАХААА МЕЧТАЕТЕ ЛИ СИ ЗА NUCLEAR WINTER ОТВОРКОВЦИИИ........