16

Анонимен

преди 10 месеца

Нещата отдавна са объркани и никой и нищо не си е на мястото,несправедливостта е повсеместна и нека чувството за справедливост не се бърка със зеленооката завист, по чиито стъпки върви и бедата.А иначе колелото се върти,който е горе ,после е долу...всяко виенско колело на пристанищен град,показва и символизира,че там всичко се върти оборотно,циклично и т.н.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Съвременните магьосници около нас са два вида. Едните са хитреци, които печелят от наивността на хора, плащащи им за да бъде направена някаква "магия". Другите са магове на принципа "Направи си сам". Сами правят някакви абракадабри, с чиято помощ се надяват да постигнат нещо или просто от злоба и завист се опитват да навредят на други хора, в краен случа само ги тормозят със заплахи, че чрез магия ще им причинят нещо.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Поне се изясни начинът за справяне с кварталните "магьосници".

13

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Може и да не разберете, че ви завиждат...

12

Анонимен

преди 10 месеца

Приятни сънища!

11

Анонимен

преди 10 месеца

Тук пишат ужасно тьпи хора, които се мислят за много оригинални. Жалка история.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Омаловажават всичко, което сте постигнали и обсъждат действията ви, които уж не ги засягат.

9

Кажи й също, че

преди 10 месеца

ако охранителят, който стои на входа на РПУ-то се опитва да я прогони оттам, това е сигурен знак, че той е вещер и тя не бива да отстъпва. Да се бори с него докрай, пеейки "Градил Илия килия". След като минат неприятностите, които неминуемо ще й се случат, да повтори този ритуал още веднъж, но тогава, докато се бори с охранителя да пее японския химн. Да направи всичко възможно, за да го научи. И заради преживените неприятности 12 владици ще пеят прослава за нея и ще й дадат званието "Преподобна"

8

До 2

преди 10 месеца

Дори може да си направиш и друг майтап с тази комшийка, след като си го е заслужила. Кажи й например, че тази може да създаде несломима защита срещу всякакви магии, ако събере 7 от нещата, които някой й подхвърля, да ги занесе пред вратата на Районното полицейско управление нощем, да ги струпа накуп и без да обръща внимание на забележките на охранителя, да клекне над купчината и да пръдне три пъти. После с нокти и зъби да се бори, за да остане до сутринта седнала върху купчината. Кажи също, че

7

До Анонимен 2

преди 10 месеца

Съветвам те да подхвърляш пред вратата на тази съседка и на нейния балкон каквото ти дойде наум. Когато започне да се оплаква, ти ахкай, охкай, съчувствай и казвай, че си прочел някоде, че точно това, което е намерила, е много страшна ромска, корейска, ацтекска, пущунска и каквато ти дойде наум магия. Дори може да й разкажеш какво се е случило на човек, намерил такова нещо пред вратата, на балкона или в пощенската си кутия. Фантазирай колкото можеш. Защо околните, нека тя да се страхува!

6

Анонимен

преди 10 месеца

Завист има у прости хора, и то умни няма така, че всичко е 6!

5

ОБЕКТИВЕН

преди 10 месеца

Специално българина е най-завистлив !

4

dj dance machine

преди 10 месеца

Пред теб едно зад теб се не знае.Колко си добър,колко си мил,колко добре се държиш.Е такъв ученически приятел си имах.Всичко е ок само дето веднъж за едно кафе несе обади.Живи и здрави всичките такива приятели в кавички,роднини иколеги.Живи и здрави и дано разберете що е човек и то добър

3

Анонимен

преди 10 месеца

Фалшива учтивост, вижда се на минутата от по-разумните хора.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Моя съседка от завист ни скъса от правене на черни магии, всякакви мръсотии намирахме. Започнаха да се случват лоши неща. Накрая я предупредих, че ако не спре да всява страх ще я дам в полицията.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Винаги отговорът е ДА. Такива са хората. Заложено им е в днк-то. Изключенията само потвърждават правилото.