10

Света се обърка

преди 10 месеца

Иракски мигрант мусюлманин изгаря Корана показно пред джамията .... ама Шведското правителство било виновно . А сега де ....

9

Анонимен

преди 10 месеца

Тези диваци още ли преследват жените които не са зачулени?

8

Анонимен

преди 10 месеца

Аууу каква съдба ги очаква Швеция. Манговцитее от камъните нямало да им говорят:))) Горките Щведи

7

Анонимен

преди 10 месеца

И шведите какво, сгънаха ли се от смях?

6

Gogo

преди 10 месеца

Боли ги щепсела швеция за страна от 5свят ;) хахахахахахаха

5

Анонимен

преди 10 месеца

Каква е причината Швеция да допуска изгаряне на Корана. Шведските власте не желаят да влизат в отан, но ако кажат "Не", ще си загубят главите. Изгарянето на Корана бе хитър ход с коня. Те разчитаха, че това ще провокира Ердоган и той няма да ги допусне в отан. Сметката им излезе крива, но и сметката на казалият "Да" турски президент също излезе крива. След като той си затвори очите за шведското прегрешение, никоя исламска държава няма да го признае за Лидер на Исламския свят.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Да напомним все пак, че скорошното изгаряне на корана беше от мусулманин, нарочно отишил в Швеция да изгори корана. Нооо накрая от новината остана само: Коран изгорен в Швеция. Това обачче им стига на диавците.

3

Българин

преди 10 месеца

Очаквам до часове шведските либерали да покажат колко са свободни и да повторят действието.

2

Пришълецът

преди 10 месеца

Поне три пъти:))

1

Е, та?

преди 10 месеца

И ще й накривят шапката на Швеция, като прекъснат дипломатическите си отношения с нея! Какви ще бъдат последиците от това? Ще прекъснат един от каналите, по които техни граждани се настаняват в Европа да папат на социал, а е възможно и Швеция да изгони онези иракчани, които вече са се настанили на нейна територия.