108

Пускай

преди 10 месеца

Кепенците и сбогом! А наесен и държавата! Помощи с миранти, помощи за ток, помощи с ДДС, помощи с реклама ... А стига бе, един път им плащаме през бюджета, втори път ни съдират кожите в курортите. Сега германците им криви. Толкова си можете.

107

Анонимен

преди 10 месеца

Ех тия хотелиери-капиталисти, все държавата трябва да ги бута. Реклама да им направи, стимули да предлага, от ДДС да ги облекчи.

106

Анонимен

преди 10 месеца

Ха, мутрите искат държавата да им урежда бизнеса, те само да прибират парите! Наглост безкрайна!

105

анонимен келеш

преди 10 месеца

Най хубавото е,че ги няма пияните,бедни Руснаци:):):)Нама ги и в Гърция и всичко е ОК:):):)

104

шмatka

преди 10 месеца

До Анонимен 97 Тази мисъл е на Ейбрахам Линкълн. И твоят вариант търпи корекциил

103

Хахахахахахахахахаха

преди 10 месеца

Няма нужда от стимули. Никой не стимулира туристите да ходят до Париж. Оправяйте се както можете!

102

Анонимен

преди 10 месеца

И аз имам проблем с отделителната система. Не мога, да отделя пари за море. Мога да отида само на Бали при баба на село.

101

Анонимен

преди 10 месеца

Маищесе откажа да ям дюнери

100

Анонимен

преди 10 месеца

Няма ги германци, скандинавци и мн други. Е Турция и Гърция се пукат по шевовете, странно ли защо.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Директорът на Института за оценки и анализи в туризма Проф.Румен Драганов да върне заплатите и да си подаде оставката. Той излъга д оценката и анализите си. Дори Проф. Драганов съветва тази година да подготвим същия бюджет за лятната ни почивка, какъвто сме имали през изминалото лято.Оставка, беее!

98

морски

преди 10 месеца

Септември ще бъде май, оплаквачи ще реват безкрай....

97

Драганов на 19.06.23

преди 10 месеца

Каза: Вече сме в така наречения среден сезон. Това означава, че по курортите започва масовото пристигане на туристи. В комплексите Албена, Св. св. Константин и Елена, Златни пясъци и Слънчев бряг има предимно чужденци. Българите ходят в останалите градове по Черноморието. Очакваме през този сезон да има около 3,2 милиона чужденци и 5,1 милиона българи, Ден по-късно отново каза: "Над 8 милиона туристи се очаква да посетят българското Черноморие това лято"

96

Анонимен

преди 10 месеца

Можеш да лъжеш много хора за кратко време или малко хора за дълго време, но не можеш да лъжеш всички хора през цялото време, Гьобелс (немец)

95

Кратко и ясно

преди 10 месеца

Това новина ли трябва да бъде? Няма защо да чакат до началото на Септември,да пускат кепенците още сега,и обратно по селата. Балъците свършиха.

94

До 92

преди 10 месеца

Хахахаха поканете корейци за още по-евтино. Кучетата валяло в България.

93

Анонимен

преди 10 месеца

Нека да дойдат. Ще им сервираме едно специално кравешко рядко ... за 1000 евро. Пак ще дойдат. Я, колко шефове си имаме. Правят супа и от рядко щастие - екстра става. За 100 лв.

92

Анонимен

преди 10 месеца

Няма ги германците, голям зор, бабите чакат на гарата туристи. Семейство с дете пита една от бабите хазайки:- А в стаята WiFi имате ли?- Няма, миналата седмица пръскаха!

91

Анонимен

преди 10 месеца

Дайте да си внесем туристи от Бангладеш. Да ни оправят сезона. Те нали ядат крави?

90

Ха ха!!!

преди 10 месеца

Скоро бях на Тасос в Гърция и е пълно с австрийци, германци и англичани. Е.. Сега август месец в топ периода за 2 седмици на нашето море ще има някакви хора, но до там. Който и да питам от обкръжението ми, всеки казва че всички негови познати ще са в Гърция, Турция, Албания или другаде! Поздрави на нашите мутрохотелиери. В тази криза хората няма да са без работа като миналата и ако ходят на почивка, няма да е на нашето море! Желая им късмет за напред!

89

Анонимен

преди 10 месеца

На есен като почнат да теглят едни милиарди евро и да раздават помощи на "бизнеса". Ще вдигнат дълга поне тройно. И пак ще има за всички новия модел мерцедес. Нали затова е държавата? Какво се плашите?