34

A3

преди 10 месеца

Не трябва да допускаме тези *** да ни залеят в България. Тази логика че наркоманите сами са си виновни е грешна ! Не трябва да има предлагане на тази гадост. Освен смърт ще доведе и до деградация на обществото като цяло !

33

До Анонимен 31

преди 10 месеца

Не ми се прави на отворен и не коментирай на ангро, когато не си запознат.Човекът работи в тази област повече от 20 години. Има неизброимо много случаи на заловени незаконни субстанции, държавни и европейски отличия. Освен това заедно с колегите си води информационна и образователна кампания за вредата от наркотиците сред подрастващите в училищата. Изобщо първокласен специалист и експерт. А ти, като не знаеш, по-добре си мълчи. "Всяка жаба да си знае гьола!" и да си квака там!

32

Това е

преди 10 месеца

Вярно но чистотата на дрогата , трябва да бъде много висока . Няма самоуважаващ се дилър , който да не сече стоката за да изкара повече пара . Наркоманите измряло във Варна , най- вероятно са боцнали сечена доза , която не ги е удовлетворила и после са взели много голямо количество . По принцип , това е съдбата на наркомана

31

Анонимен

преди 10 месеца

Този експерт по наркотиците само приказва, а нищо не е хванал.

30

maca

преди 10 месеца

Фентанила е нищо, упойка за слонове, но виж карфентанилът е друга бира, убива за секунди. И да има антидот - налтрексон, но той трябва да се даде почти веднага, за да има ефект иначе няма полза.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Интересно ... За "райския газ" имаше много по-голяма и дълга кампания, отколкото за херцата и фентинила ...

28

БЪЛГАРИН

преди 10 месеца

ДОКАТО ШЕФА НА ГДБОП ,ТРИМА ПРОКУРОРА, И ПОЛОВИНАТА ОТ СЕКТОР НАРКОТИЦИ СА НА ЗАПЛАТА КЪМ ДВАМА СТОЛИЧНИ НАРКОБОСА ОТ 4 ГОДИНИ НАСАМ ЩЕ УМИРАТ ХОРА И ЗАРИБЯВАТ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА С НАРКОТИЦИ. ИМА НАРКОГРУПИ С ПО 20 СВИДЕТЕЛЯ И ХВАНАТ ЕДИН ТИР С НАРКОТИЦИ, И НИЩО....(СЪДИЯТА И ПРОКУРОРА СА ВЗЕЛИ ОГРОМНА СУМА ПАРИ)

27

Ел

преди 10 месеца

Гледах интервю с този експерт - рядко интелигентен и грамотен човек в изказа и поведението си. Дано думите му стигнат до повече хора!

26

гена

преди 10 месеца

една има там на наркоотици и със семержиев се врътка а буята гледа с фантенол и тревка да види татуси

25

Създадохте

преди 10 месеца

Стари органи, нови органи ... да не казвам какви органи сте всичките.

24

Анонимен

преди 10 месеца

До анти-*** Бий си една ваксинка за измисленото ковидче и си трайкай мен :))) Бил съм охрана с доста хора, виждал съм какви ли не чудесии, аз също съм опитвал почти от всичко, но като си в такова обкръжение нема как, само мисирка като тебе може да ги приказва тези неща :))) Имало антидот, ще кажеш е ухапване от отровна змия, смех в залата за измисленото експертче :)))

23

Анонимен

преди 10 месеца

Ако наркотикът не е смъртоносен, няма проблем, бизнесът да върви. Ако е смъртоносен вече се задействаха. Клиентелара измира.

22

спицоф

преди 10 месеца

е на тестостеронен анабол фантанолан и чеше макарите на хотелиерските новобогаташчета - чадър за 200лв, бански без ддс за 340 лв, ксп на държавна хранилка без увеличени заплати , синтетичен костюм за прехвърлитопковците

21

смех и рев

преди 10 месеца

Вече няма да порят пакетите с мачете като по мексиканските филми. България назия текническа....

20

Ъъъъ

преди 10 месеца

"Синтетична медицина", а? Тя се занимава с лечението на синтетични хора, със синтетични мозъци. А само такъв мозък може да роди понятието "синтетична медицина".

19

голям удър

преди 10 месеца

ще хванат пак 700 кг и ще хвърчат лимузини от мостовете .в афера пишат за новите измамници

18

анти-идиот

преди 10 месеца

До АнонименЧовекът си е експерт отвсякъде, лично го познавам. И има много малко такива като него. това, че кратуната ти е пълна с глупости, понеже бръммарите в нея са умрели, си е твой проблем.

17

шаляля

преди 10 месеца

До АнонименОт тоя Ухан нищо добро не идва.....мамицата им

16

Анонимен

преди 10 месеца

Чакай сега, тези, които го отварят на първо място, поради чий го отварят?

15

?

преди 10 месеца

Антидот има, но не и в България...Да питам Що? Ли няма смисъл? Да умират децата е радост за България.