8

Илиян

преди 9 месеца

ОТ ВИДИН СЪМ, НО В ТАЯ ПОМИЯ ДУНАВ СЪМ СЕ КЪПАЛ ТРИ ПЪТИ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРЕДИ ГОДИНИ ПАК ВЪВ ВРЪВ СЕ УДАВИ ДЕТЕТО НА МОЯ СЪУЧЕНИЧКА.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Онова момче, което се беше крило от близките си цели 4 години, беше решило да ги изненада и просто беше отишло на вратата на дома си. За съжаление отворила майка му и получила сърдечен удар, когато го видяла. Тийнейджърите понякога вършат щуротии без да си дават сметка какви могат да бъдат последиците.

6

с Акъл

преди 9 месеца

на Ванга братовчедката да помага - къде ходи,какво яде иначе на списъка.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Пиши го бегал,

4

преди 9 месеца

Пак се харчат човеко часове за ненужни дейности. Нахранил е рибите, селекция, еволюция. Дарвин награда.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Хора, по-добре е да наплашите децата си, за да не предприемат рискови постъпки. Но в случай като горния има една малка надеждица. Момчето да се появи на някой бряг живо и здраво, може водата да го е отнесла, може и самият той да е намислил някоя магария. Спомняте ли си случая отпреди години, когато един тийнейджър в деня преди абитуриентския си бал, отивайки с приятел да плуват в Дунав, беше излязъл от водата на по-отдалечено място и 4 години беше липсвал, а техните го мислили за удавен?

2

Анонимен

преди 9 месеца

до 1 Аз бих казал изобщо да не влизате на такива места. Коркови моркови жилетки...глупости!

1

9

преди 9 месеца

Във речен водоем, колкото и добри гмуркачи или плувци да сте. Слагайте по една коркова жилетка. Не са скъпи. Няма да ви навредят.