23

Анонимен

преди 9 месеца

В Португалия беше най-много 30 в морските им градове, също и около Гибралтар в Испания, тези две места са единствените в Южна Европа, където е сравнително прохладно.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Ми тъй то. Мигрантите си идват с всички екстри.

21

Асан

преди 9 месеца

Е ние сме в България, а там какво се случва, на нас кво ни пука бе брат....Едва ли в Италия или Гърция, им съобщават какви са температурите у нас.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Нема страшно, фръгаме найлони насекъде, белким захладнее

19

Васко Черепаха

преди 9 месеца

Аз живея в Дубай и тук редовно е над 45 градуса, но понеже влажността е голяма, се усеща поне като 52.

18

Анонимен

преди 9 месеца

До 18 ... така е ..най - важното е влажността на въздуха. Ако влажността на въздуха е висока, даже и при по-ниски температури не може да се диша. Когато въздуха, който вдишваш е сух, даже да има и много по - висока температура от влажния, всичко е наред. Много е важно белите дробове да остават сухи, понеже намокрят ли се, се спира функцията на предаване на кислорода към кръвта в капилярите в белия дроб и обратно, от капилярите към въдуха в белия дроб!

17

Леберент Вертемийй

преди 9 месеца

Ще се увеличи...консумацията на бира. По морето няма да ги мислим; пият и пикaят в морето. Хем е по-близо от туйлетната, хем така или инак всичко се излива там.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Бях в Италия 2003 г, когато също имаше гореща вълна и в Бриндизи беше 44 грауса, но там е на морето и влажността е голяма, та като усещане беше сигурно 48 градуса.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Най - важното е когато сте на плажа и се изпичате на слънчевите лъчи, да не си слагате никакви противослънчеви мазила по кожата, понеже като се изпотите именно в потта ви слънцето образува здравословния витамин "Д", за цяла година. Освет това изкъпете се рано сутрин, като се разсъбудите за да може тази пот да влезе в кожата ви! На слънце сутрин след 6 часа до 10 часа и слетобед от 2 до 6 часа бъдете на плажа! Не ползвайте Никакви Червила и Мазила! Здрава Кожа, Здрав Дух - Здравословно Слънце!

14

Гошо

преди 9 месеца

До Анонимен-11---Абсолютно прав си Такива глупости за високи температури може да пише само който не е бил по това време по Гърция Италия и въобще по Средиземноморието, а също и по северна България примерно Плевенско

13

Анонимен

преди 9 месеца

Българи когато стане много горещо и карате камила в сахара, слезте от нея и когато тя пикае си измийте челото. Тя освен, че охлажда, но и оправя мозъка на човека към бъдещето. Едно време нашите деди са карали камили по българското черноморие. По време на развития социализъм по българското черноморие от тия хотели, пясък и камила не остана жива за оправяне на мозъците напред да гледат към бъдещето!

12

Анонимен

преди 9 месеца

Една от версиите, за приключването на цивилизациите пред 3000-3200 години, е че освен земетресения, е имало и няколко "миграции" а големи групи от хора, които поради сушата, са бии непсособни да се изхрнват, което в последствие е довело до масова дестабилизация на тогавшната световна търгвия (и да, имало е такава и са минавали хиляди километри). Последсвията са били толкова зле, че хората са забравили четмо и писмо. Тъмните векове, преди античността. Аз лично обвинявам метана от кравите!

11

Анонимен

преди 9 месеца

"Освен че има рекорди си е все по-сушаво ." - Да не си от МВР, че се изразяваш доста .. ушево.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Идеално за плаж и цаца с бира :)))

9

Дейвид Айк

преди 9 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

8

Било е било е ама...

преди 9 месеца

Не е било ! Вече без засенчващи мрежи поне 40% ни домати ни краставици ни чушки ,за това знам със сигурност че над 36 градуса е довиждане-- сигурно важи и за други култури ! Ходейки по горите остановявам ,че и вода няма 70% от чешмите са пресъхнали Август месец ,и Райското пръскало няма да го бъде скоро време ! Освен че има рекорди си е все по-сушаво . Отделно много се сече тука и се изнася !

7

Анонимен

преди 9 месеца

Българи: "Не се бойте от температурите!" - стари български легенди: Българи не се бойте когато температурите са ниски, дишайте дълбоко. С повече кислород, чрез дълбоко дишане изгаряйте тлъстините на тялото и поддържайте температурата си нормална. Българи не се бойте когато температурите са високи. Изправете челото си и гледайте напред! Вдигнете си нагоре очите и гледайте към небето! Ще почувствате как вятъра охлажда мозъка Ви и ще останете Живи и Здрави. Българин кара Камила в Сахара!

6

Анонимен

преди 9 месеца

От известно време тук пробутват "италианска бира", да сложил съм в кавички, там бирата беше в стъклени бутилки по 660 мл.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Горките, как ще преживеят щетите от жегата по колизеума?

4

Гошо...Тъпото

преди 9 месеца

Ще се увеличи...консумацията на бира. По морето няма да ги мислим; да...пият вода,колкото си искат.