33

село

преди 8 месеца

Добрутро,Керо.ТОПЛАТАВОДА,ТВ,ТЕЛЕФОНА,Америка и МНОГО ДРУГИ,СА ОТДАВНА ОТКРИТИ.НЕГОВАТА-ЛЕСНА-ОТ ВРЕМЕ НАВРЕМЕ,СЕ ИЗТЪПАНИ по ТВ,ДИГНЕ ГЮРУЛТИЯ,ПРИБЕРЕ си ХИЛКИТЕ-ГОТОВО.ТЪЙ И БАБА ЗНАЕ.

32

Е как бе

преди 10 месеца

В коя друга държава издържат комунисти мутри корумпирани ченгета,как да не издържат!

31

ха ха

преди 10 месеца

Така е.Хората вече не те издържат,празен дърдорко!

30

Въпрос :

преди 10 месеца

Откога взе да ти пука за хората ПацоУ? Къде се крие като мишок досега последните 30 г,Г-н СинДикаЛи333?!?!? М? Покажи на тия ора как го бараш,как са мяташ,колко получаваш,колко са раздаваш...

29

Анонимен

преди 10 месеца

От горещините.

28

тхб

преди 10 месеца

докато един работник храни 15 чиновника и 7 политика така ще е

27

Пешо

преди 10 месеца

То и аз вече не издържам,бате!Работя при теб и като дойде време за заплата на фиша минималната,в плик при Мимето/оная с големите джуки и цомби,твойта бе,да бе чуе жена ти/ още 100 лева и викаш,толкова,като не ти отърва оди у Гърция да береш портокали!

26

Анонимен

преди 10 месеца

Ох,и аз вече не издържам да ви гледам фалшивите протести.На който не му изнася,да ходи в частния бизнес.Там дават повече пари.Ама искат и работааа.

25

Анонимен

преди 10 месеца

В България никога не се е живеело по-добре за цялата и история. Такива като този полудяват от този факт.

24

макро икономика

преди 10 месеца

наивниците а те са 95% дали им е известно за какво иде реч??????....преди 6 месеца нали им вдигнаха доходите какво стана???сега пак искат повишение на заплатите...това не се прави случайно!!!!да не си мислите че този индивид на снимката и синдикатите мислят за вас обществото как да живеете по добре?!вдигат ви доходите и разходите за нормален живот преди това растат правят ви контролирано още по големи роби!!!ще ви вдигнат доходите с 10% ама разходите с 40% това което го го правят не случайно!!!

23

Анонимен

преди 10 месеца

Проблемът в България не са толкова заплатите, колкото естеството на работата. Ако нямаш ангажименти и деца и живееш в собствено жилище 2000 лв са напълно достатъчни.Въпросът е какво ще правиш да ги вземеш тия пари, едно е да копаш по 12 ч на ден в студ и пек на открито, друго е на лека и приятна работа, зимата на топло, лятото на климатизирано и прохладно. Ако работата е тежка и гаднна и за 4000 лв не си струва да работиш, най-често такава работа е 3 в 1, ще работиш на 3 длъжности за тия пари.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Не издържат хората... искат да събират за ново Бентли..

21

Анонимен

преди 10 месеца

Не издържат хората, а по курортите няма свободни места!!!

20

Анонимен

преди 10 месеца

А по време на Бойковото управление как издържаха,бе пишман синдикалисте?Новите май те отбиха от яслата и сега си го връщаш.

19

абе я да питам

преди 10 месеца

магазините пълни , моло също , кръчми и чалготеки се пръскат по шевовете , коли се карат непрекъснато , масово на екскурзии и море у гръцко , турско и други дестинации ! е къде я видехте тая бентотия този недостиг на пари ??? беден човек ше си го позволи ли това ? за бабите и дядовците по селата е друга тема .

18

Анонимен

преди 10 месеца

Вече не издържат и затова през уикенда има километрични опашки към Гърция...

17

Анонимен

преди 10 месеца

Бяла кратуна *** и пенция и заплата влачи :)))

16

Анонимен

преди 10 месеца

Хората вече не издържат. . . . . А защо не виждам хора да протестират на улиците, както е в Италия, Франция или други държави? Не вярвам вече на никой! Или всички българи са глу па ци или някой силно лъже, като за първото трябва да се изделят поне още 2-3 милиона!

15

Имам съсед пенсионер

преди 10 месеца

Беше на работа до скоро.Ходи сутрин рано по контейнерите за смет,когато няма много хора, защото мизерува.Друг, който е на мин.раб.заплата постоянно иска заеми.Ужас.

14

Анонимен

преди 10 месеца

И ние и затова хващаме Т2 не чакаме държавната хранилка.! И да не вършим нищо.Питайте който и да е за мнението на държавел служител. 9/10 ще в негативно!