32

Инж+

преди 10 месеца

ГЕРБ управлява 12 г. и провали последните 5 НС. Тъй че няма как да се оправдават!!!

31

warnings about

преди 10 месеца

OKOLO 15 000 000 000 EURO in CROATIA are PHLASH !!!Само 15 000 000 000 фалшиви евра са засечени от сателити в Хърватия..Полицейската мафия следи през нагло престъпни дигитално холограмни оръжия всяка банкнота и всяка цигарена кутия/пакет.всеки автомобили и всеки с лични документи. тежко трайно увреждани са милиарди ежесекундно..Експерти да направят диагнози на поразени от опасни бои ползвани за производство на евра вкл фашиви.. да се огледат Борисов и други ..

30

До 29

преди 10 месеца

Абе пундьо, като не искаш втори Хитлер, защо не скандира, когато зеления фашист беше тук?

29

Вьзмутен

преди 10 месеца

Явно сме закопали дьното щом и тоя с саковете с пари всекидневно ни обльчва с кзлеянията си

28

Анонимен

преди 10 месеца

Германската КРАЙНА десница я санкционираха и забраниха. Те не искат втори Хитлер. А ние си дондуркаме Копейки и го оставяме да а се хвали, че е част от някаква забранена германска партия, която никой не я приема.

27

Анонимен

преди 10 месеца

До 10 - Ти не си добре? Не чуваш ли, че англичаните реват да им се прати нископлатена работна ръка след Брекзит и адски съжаляват? Нямат вече шофьори и мед.сестри. :-) Нали ги изгониха.Освен това не си на ясно къде е златото на България също. В чужбина е в много охранявани трезори, защото тук няма и досега да са го откраднали. Така че обезпеченията ни също ме са тук, а в чужбина. Има в Англия и други страни.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Къде са седестотинте милиона, Влади?

25

Анонимен

преди 10 месеца

https://euractiv.bg "Германската крайна десница работи за контролирано разпадане на ЕС". Това майтап ли е, или не? Някой лъже повече от друг и в момента не се знае кое е питомно и кое не, ама си стреля ей тъй.

24

Анонимен

преди 10 месеца

До 16 - Неизпулняването на договорите за "вуезаното" евро, ще го "развърже". Тоест - ако не си изпълняваме условията ще си паднем на *** без "вързано" евро за лева и тогава ми кажи какво ще правим като лева се забие под земята? Не си прав.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Ти не си изпуснал питомното.Направо го простреля в сърцето.Лошото е,че покрай Бочко и тебе те изпраха.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Лесно му е на Горанов да говори колко е лесно. Защо не направи лесните неща той, когато беше в МоФ? ;-)

21

Ех,

преди 10 месеца

Какви комисионни, какви рушвети щяха да падат...

20

Анонимен

преди 10 месеца

Вчера на Златни пясъци туристите се купчиха на някакви съмнителни барачки за валута със странни курсове. България теябва час по скоро да влезе в Еврозоната. Това е огромен плюс за Туризма и Бизнеса. Това постоянно превалутииране печелят само банките и ченджовете. Всичко друго са празни приказки.

19

Водопад от думи, но

преди 10 месеца

Допреди година-две председател на Българската асоциация за европейски изследвания и зам.-председател на УС на Съюза на икономистите беше един бивш съветник на Първанов, пишман професор от УНСС, който и до днес преподава там, макар че е на 70 г. Този същият написа миналата година една статия, според която мизерията през кошмарната Виденова зима и масовият фалит на банки е щял да се случи, независимо от това кой управлява, защото виновни за това били външни фактори. С такива "икономисти" - толкова

18

Анонимен

преди 10 месеца

Беше се покрил, но след като Ристьо и дружинка изпраха ББ и започнаха конституционна реформа с Пеевски пак надигна глава.

17

Анонимен

преди 10 месеца

ГОРАНОВ КОГА ЩЕ ХОДИШ ПАК В СЪРБИЯ ДА НОСИШ ЧЕКМЕДЖЕТА

16

Анонимен

преди 10 месеца

Неграмотното шопарче мафиот Влади пак говори глупости

15

Анонимен

преди 10 месеца

За повечето българи този рев за Евро е напълно излишен. Лева е обвързан с него десетилетия вече. Какво би докарала смяната? Нищо освен нови банкноти и съответно коригирани цени. А сега тръгна да убеждаваш обикновения човек, че Еврото си струва. Да ама не. И ако КС признае референдума, както и най-вероятно ще стане то управляващите могат да се простят с прословутото Евро, от което те се плашат, защото това е доказателство, че те не работят за народа за който иначе толкова претендират

14

Анонимен

преди 10 месеца

На референдума за еврото ще ги накажа всички и ще видят ЕС през крив макрон

13

Анонимен

преди 10 месеца

тебе не те ли е срам да се показваш бе,с крадена кола ,лъжеш ,че живееш в апарт.който е твой ,а фиктивно се води на друг човек ,защото не можеш да докажеш доходи от рушвети и рекет.