24

До 3

преди 10 месеца

Това не е единственият случай. Потърсете например Dana Holcomb removed from plane и ще видите за какво става въпрос.

23

идиокрация

преди 10 месеца

Хората стават все по-нетърпими по принцип, така че и пътуванията не са изключение. Просто когато се случи каквото и да е нередно в самолет или на летище, се обръща много повече внимание.

22

Врътка

преди 10 месеца

Пътници също се борят срещу агресивните авиокомпании !

21

Shark

преди 10 месеца

Значи решението е много лесно. На агресивните пътъници и такива, които не спазват правилата имената им се вкарват в черен списък и оттам нататък им се отказва резервация за 5 или 10 г, в зависимост от провинението. Това при първо нарушение, при второ - доживот ще гледат самолетите само от земята и ще викат "самолет, самолет...."!!!!

20

Анонимен

преди 10 месеца

До Бонго Бонго"Защо са варненска престъпна групировка и няма кой да им каже нищо, защото са над закона, колкото и Радев е над закона. " - В офиса на Радев влезе прокуратура.

19

Ром"с

преди 10 месеца

Този с очилата журналист постояно ме трие под неговите публикации..голямо его има..а горкият само в Днес може да пише..

18

Виновни са клиентите

преди 10 месеца

Днесбг на барикадата бранят варненска престъпна групировка. Щом веете жълто синьото флагче може всичко нали така. Тия *** клиентите ще искат права а?

17

Анонимен

преди 10 месеца

До До 14 - Платил си за до София със самолет, ще стигнеш до София със самолет.

16

До 14

преди 10 месеца

Те им са предложи транспорт до София за където си купили билет,а те искат в София да пристигнат със самолет.Таквиз неща се случават и губят и пътниците време и авиокомпаниите финансови средства и имидж.Само ви дай да се оплаквате ,а вие всичко ли правите как сте запланиранили?

15

Анонимен

преди 10 месеца

предлагам да се разреши и взимането на наркотици в самолетите! Иначе е дискриминация! Пушачите са дискриминирани горките :D

14

Анонимен

преди 10 месеца

Понякога и авиокомпаниите си имат вина за агресията на пътниците. Спомняте ли си в края на месец май 2023 самолет кацна във Варна вместо в София без предупреждение, част пътниците отказаха да слязат. Полета е Абу Даби -София. Хората са си платили билетите до София. През ноща самолета кацна във Варна. Никой не е предупреден за промяната. Пътниците нямат уговорен транспорт до София и изпаднаха в паника и се барикадираха в самолет на нискотарифна авиокомпания Wizz Air. Вие няма ли да реагирате?

13

Анонимен

преди 10 месеца

До 11 Анонимен Не разбирам защо не дават да се пуши в самолетите, има си вентирация и тн. Дал си пари ще си пушиш айде оставете хората на мира. . . . . . . . ЗАВИСИ КАКВО!

12

х

преди 10 месеца

Няма нищо по-нагло от пушач.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Не разбирам защо не дават да се пуши в самолетите, има си вентирация и тн. Дал си пари ще си пушиш айде оставете хората на мира

10

Анонимен

преди 10 месеца

Лети самолет. Изведнъж в салона се появява мъж с пистолет в ръка и казва:- Дами и господа! Превзех самолета. Може да пушите!

9

Анонимен

преди 10 месеца

Блондинка дълго гледа мигащата лампа на крилото на самолета и накрая казва на стюардесата:- Моля, кажете на пилота, че е забравил да изключи левия мигач!

8

Анонимен

преди 10 месеца

До 6 - Трябва да ти е гадно, видиш ли ...

7

Анонимен

преди 10 месеца

До Агпесивен пътник 6 - Може! То доскоо, щото авиокомапниите летят по 30 години с един самолет, имаше и пепелници. Ама "ЕС не дава". Както не ми дават и да имам "офис за пушачи". - 7 парчета са, пшат като комини и ако не пушат, не могат да е съсредоточат. ОК - И зщо, да не са в стая за пушачи. Не сме 1980-а година. Климатичната инсталация сменя целия въздух в стаята за 2 минути. Ама нееее ... Някой, някъде, не дава!

6

Агпесивен пътник

преди 10 месеца

В големите самолети е много лесно да се осигури помещения с вентилация, подходящо за пушене. Много от полетите са с продължителност повече от три часа, така че мерките срещу "пушачите" са си един вид дискриминация.

5

Анонимен

преди 10 месеца

До 1 - А какво правим, когато СА върха на сладоледа?