64

Анонимен

преди 10 месеца

Моля Янка Такева да спре да мрънка.Учитите имат относително добри заплати.Освен това,един учител в голям град учи много повече деца отколкото на село,а за детските градини по селата да не говорим-по 2-3 деца в група и искат още пари!Стига с тази уравниловка!!!!

63

На кого служат?

преди 10 месеца

Пари за повишаване на заплатите на служителите няма няма, но ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС могат да гласуват в Народното събрание да подарявим 100 бронетранспортьора на Украйна вместо да им ги продадем. Заклели са се в парламента да служат на интересите на българският народ, а служат на чужди интереси.

62

Малко за политика

преди 10 месеца

Управляващите искат не повече от 3% дефицит в бюджета, но за сметка на кого? Както се оказва, за сметка на работещите бедни. Ако на някого не му е ясно какво означава дясна политика - ето това е дясна политика. ГЕРБ и ДПС я провеждаха три мандата, сега се видя че и ПП-ДБ са за същото.

61

Анонимен

преди 10 месеца

напускайте БНР НАП НОИ и др. а не "протести и после пак с ГЕРБ и ПП.

60

Анонимен

преди 10 месеца

"По време на акцията ще бъде отворен символичен "магазин на работещите бедни", на който депутатите ще бъдат поканени да пазаруват."-Депутатите искат евтини кюфтета, така че няма как да дойдат при Народа.

59

Анонимен

преди 10 месеца

Абе, тук всичко е символично-символични заплати, символични магазини, стачки, разговори....Ехооо, истински стачки трябват, господа синдикалистчета.пак имитирате заетост. А ,стачка като в Гърция, когааа?

58

Анонимен

преди 10 месеца

Ами парите отидоха за дупетатски заплати

57

за какво

преди 10 месеца

са ви заплати,нали сте горди патриоти(виж съседната статия),яжте знамена и патриотизъм,много засищат

56

Предлагам

преди 10 месеца

депутатите да ги качим на по един БТР и право на фронта в Украйна да помагат.

55

Възмутен

преди 10 месеца

Най големите айлази и мързели в републиката пак ревнали за още пари!Че откъде бе,като нищо не работи в републиката!Отивайте на Байряка да играете оро!

54

Амиии

преди 10 месеца

Ами парите отидоха за войната и за дупетатски заплати и екстри.

53

Ахаха

преди 10 месеца

Абе ***, аз също съм работещите, тези които ИЗКАРВАТ, да си искат. Ти видя ли какво искат държавните служители, дето не бачкат много и взимат доста добри заплати? Видя ли, че "културата" иска 1% БВП? Че тя цялата отбрана е 1,5%? Къде дават пари за култура директно и такава съма бе?

52

Анонимен

преди 10 месеца

Винаги съм се чудил на хората, които са против ниските доходи. Защо просто не станат работодатели и да плащат високи? Протестите не създават стойност, че да помагат за увеличаване на доходите, даже обратното.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Българина никога няма да се научи за каквото и да е! За това социалните придобивки на запад от профсъюзите се наричат извоювани, защото се воюват по улиците, а не чрез мрънкане! Освен това българина никога не се е борил за собствената си кауза, винаги от вън са го внасяли, като българина не е искал освобождението и се борил против! Спомнете си предателите по въстанията против османците. Просто мястото тук е малко, но си спмнете историята и я обобщете!

50

Анонимен

преди 10 месеца

И аз искам така - да протестирам, че съм беден и да ми дадат пари. Като ги изхарча, пак отивам да протестирам. Само, че тея са балъци. Аз ще протестирам поне за милиард на месец.

49

Lina

преди 10 месеца

Защо така ппдб+ не чуват тези хора? асенА казала НЕ. В тази ситуация и EmbassyTO ще е безсилно. Най - трагична беше гледката на кицан и н. минджев на колене пред банката на Борисов да се молят . Тъжна картинка. И кафето на " кристали" не помага.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Да идват роботите вече, че яко ми е писнало от некадърници и хрантутници. Как изобщо е възможно да си работещ беден днес в България? Трабва да си уникално "талантлив", или пълен прахосник, комарджия, пиянде... Протестирал ми бил!

47

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Идете при Радев да ви даде работа.Той е много богат умен и кадърен. Който краде има.Кокърджаааа

46

Ахаха

преди 10 месеца

Наливахте последните години на пенсионерите, те почнаха да вземат повече от голяма част от работещите. Сега търтеите от администрацията и моля ви се, културата - искали. Ок, искайте ама и вършете нещо, бе да мрънкате когато човек дойде при вас за нещо. Бедните винаги в цялата история са го духали, не знам защо сега сте решили, че ще е различно ...

45

....

преди 10 месеца

Каним протестиращите в частния сектор. Позиции колкото искаш. Сядате срещу мениджъра ви и си договаряте заплатата. Има и придобивки. "работещите бедни" сами са си избрали да са такива. Вместо да протестират що не поработят един път, а?