26

Анонимен

преди 10 месеца

Майка й е имала наглостта да откаже някоя прищявка и "Хайде ще се Самоубивам"

25

преди 10 месеца

То да беше толкова лесно повече от половината население щеше да избере бързият изход. Ние сме буболeчки, планетата е затвор, живот месомелачка с повишаваща се трудност и накрая пресата ни разказва на мазно петно. Баба ми така обикаляше с един нож и викаше толкова ли е трудно, аз глупачката се омъжих. Лошото е че се хващат на хорото и вкарват нови невинни същества да бъдат размазани.

24

Demonaz

преди 10 месеца

Въпросното "момиче" да спира наркотиците. Да скача от някой блок,а не после каращия метрото да е виновен. Аман от лигава па плач.

23

Анонимен

преди 10 месеца

До Психолог Въобще не е до сексът. Най-вероятно е инат съчетано с лабилна психика и неовладяна емоция. Бих и пуснал едно хормонално изследване. А вие сте психолог колкото аз подводничар ;)

22

до 23

преди 10 месеца

русофоборците точно така се самоубиват всеки ден когато на Руския мечок не му дреме за тях

21

Анонимен

преди 10 месеца

Аз съм обладан от русофилски тенденции, нощем ставам 2 пъти, викам ура, имам фрустрация, избива ме на външна агресия към руснаци и .русофили! Видя ли буши , ще му отрежат главата!

20

Анонимен

преди 10 месеца

В Русия точно така се самоубиват всеки ден или го самоубиват. Това няма как да се разбере тъй като самоубилия се няма как да каже какво се е случило.

19

краско

преди 10 месеца

НЕ СЕ ПИШЕ: застрашително се бутали към релсовия път (демек и майката бутала дъщеря си)А: застрашително момичето се теглило към релсовия път възпирано от жената.

18

Анонимен

преди 10 месеца

То все едно си в Русия стана тука, така ще е докато сектaта и33раждане не бъде закрита

17

До 18

преди 10 месеца

Далеч Не всичко е секс при тийнейджърите. Има силна емоция и Без секс, често от Нещастна любов без никакъв секс, даже и без целувка. А такива " психолози" като теб с лопата да ги ринеш и Хептен нищо не разбират! Уви.

16

Психолог до 14

преди 10 месеца

В основата на всичко е секса, за справка Зигмунд Фройд. На тези тинейджърски години всичко е див и необуздан секс. Любовта идва на много по-късен етап от живота и пак е обвързана със секса.

15

ХАХАХАХА

преди 10 месеца

заради момче ли?

14

тийн проблем

преди 10 месеца

искало ама немало желание! несериозна работа!

13

Мъж от банкя

преди 10 месеца

Имал съм такъв случай с майка и дъщеря див редовен секс маратон определено си трябва и втори мъжкар за сеск помощ особено ако това успокояване на жените трябва да е всеки ден и продължително време.

12

Анонимен

преди 10 месеца

До Психолог Ако на младо момиче му трябва любов, няма да тръгне да се хвърля под влак в метрото. Докато е все още тийнейджърка, всички момчета са нейни, трябва само да си избере някого. Друга някаква причина има там.

11

до 9

преди 10 месеца

Страната ни е съсипана от "специалиста" от Банкя.....

10

Анонимен

преди 10 месеца

На колко години е това момиче?

9

Психолог

преди 10 месеца

Момичето търси внимание и екстремни усещания сексуално незадоволено е. Възможно е дъщерята да наблюдава майка си как прави секс с приятели любовници. Момичето е стресирано и превъзбудено и му трябва секс успокояване. А сега е и летен сезон когато жени и момичета се разгонват за секс.

8

Браво на полицая!

преди 10 месеца

Успял е да се намеси навреме. Заслужава да получи служебно отличие. Можеше да стане голяма трагедия, ако момичето беше успяло да скочи, то сигурно щеше да повлече и майка си. Полицаят е успял да предотврати голямо нещастие.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Или Путин е намесен или нашите управляващи които разсипаха страната ни, включая тук и зеления чорап