20

Анонимен

преди 10 месеца

Търся държавна работа,моля напускайте ще се върнем от чужбина на ви заместим ела вие да по работите малко далече от семействата!.

19

Любо Кокошката

преди 10 месеца

Да протестираш галейки кокошка и да обясняваш символиката на протеста с яйцата е смешно. От къде ги намират тези синдикалисти?!?

18

MOLBA

преди 10 месеца

Моля КНСБ и Подкрепа да влязат в Частния Бизнес . Държавните Служители само Източват Данъци и Осигуровки на Хората .

17

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки иска повече пари ,но не може така пари на калпак всяка година без нищо на среща! Всички имаме опит с държавни служители - 1 на 5 де факто върши нещо , трябват съкращения , трябва електронно правителство , трябва оптимизация на процеси , трябва да почнат да плащат осигуровки , пък тогава ако трябва и двойни да им станат заплатите , но да са от полза на обществото . Не като ми се наложи нещо да тр да си взема ден и да ходя от гише на гише защото някой не знае какво работи

16

До 8

преди 10 месеца

Пий си хапчетата бе oлиrуфpен

15

Анонимен

преди 10 месеца

На какво прилича това, от "първия" ден на правителството почват да му извиват ръцете. Това си е провокация.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Едно от достойнствата в моя живот е, че никога не съм членувал в синдикат, че ни съм дал нито стотинка на тия разбойници!

13

Мда

преди 10 месеца

То неможе в парламента да взимат по *20 хилки без комисиона а на хората да подхвьрлят трохички от -800 лв при тези цени по високи от западна европаДаже и ония от непал нещат да дойдат за да им се подиграват

12

Само пари искат

преди 10 месеца

Как ще искат повече като не работят повече за да си оправдаят увеличаването на заплатите. Само се надува инфлацията и ще става още по-зле ако увеличават заплати без реално нищо са се е увеличило в производството и в услугите. Един балон искат да правят, който ще се пукне. Това искат тези синдикати.

11

Мда

преди 10 месеца

Явно никой не иска кабинета на посолството

10

Анонимен

преди 10 месеца

всички ненужни хипопотами на протест - закривайте тия непотребници, тия тежат на бюджета

9

Lina

преди 10 месеца

Ама как така ? Протести по тази розова коалиция с мускули? Нали това беше " цвета на нацията"? Нещо бюджета на асенА не се харесва на бОцан . Мъка

8

Анонимен

преди 10 месеца

До 8, да стане... ама когато кратуната му е празна... как да стане! Той за това по връ ща тук всеки ден! Дано пукне от злобата си!

7

Анонимен

преди 10 месеца

30 години мълчаха, сега се сетили да протестират "синдикатите" :)))

6

Анонимен

преди 10 месеца

До ИТтата обраха народа, ти си много ограничено парче. Кога ще напишеш, че бачкаторите като теб вземат по над 800 лв. на ден и не си правите труда да плащате данъци? Никой не ви краде Прекалено сте пр ос ти за да ставате и за *** за зеле! ИТ-тата единствено си плащат данъците и за това им се знаят заплатите. Измамниците като теб заслужавате да бъдете изгонени от държавата! Долни непрокопсаници! Не стига, че за нищо не ставате... ами и много лаете!

5

Анонимен

преди 10 месеца

Що ги бавят, а не им направят една "реформа" 20% съкращения и после 20% вдигане на заплатите така всички ще са доволни.

4

ИТтата обраха народа

преди 10 месеца

Средният програмист взима 7хил лева и въпреки това не се интересува от дейноста на синдикатите. Програмистът иска да си взима дебелата заплата и не се интересува от правата на работещите.

3

...

преди 10 месеца

В частния бизнес имаме свободни позиции. Ако заплатите на държавните калинки са им малки, каним ги да дойдат при сан. Заплатите са по-добри и придобивките също :) Не е задължително да си държавен служител в този живот :)

2

Анонимен

преди 10 месеца

Това е умишлено действие за сваляне на правителството. Нали имаше неписано правило за толеранс от 100 дни. А сега започват с протести след първите 30 дни. Не се харесва на Москва прозападно правителство.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Тия май са слънчасали.То не останаха работници,те искат увеличение на заплати.