12

Инспектор Дюдю

преди 10 месеца

" Готово е " .... написа ентусиазирано Лиз Хърт на президента Байдън няколко часа след взрива на газопровода... и то по незащитена телефонна връзка. И се наложи да си подаде оставката , както беше новоназначена и пълна с идеи как да оправи британската икономика .... Ама не, това изобщо не е свързано с взрива... Как може? Лйз по случаЕнос тогава е завършила плетените чорапи дето ги била обещала на Байдън и побързала да му се похвали...

11

Анонимен

преди 10 месеца

Подготвя се парада в Берлин....

10

Светло, ясно, горещо

преди 10 месеца

Руските учени от град Тюмень създадоха уникална технология за транспортиране на природния газ до потребителите във всяка точка на планетата. Те превръщат природния газ в гранули. Новият продукт се нарича Газов хидрат и за него не са нужни тръбопроводи.

9

ДДТ

преди 10 месеца

Пак ли смехории рано-рано?! Всички деца от малката група в детска градина "Лилия" знаят кой взриви тръбите,само суперекспертите разиграват някакъв водевил. А защо Съвета за сигурност не е разрешил независимо разследване е повече от ясно. Много,много слаби актьори ,дамен унд херен!

8

Орнитолог

преди 10 месеца

Прилепа е виновен. Знаем.

7

Много добре се знае

преди 10 месеца

Кой какво прави. Не знам това за пред хората новини ли са?!? Имаше учение на .....седмица преди взрива. Това е военна операция не става с лодка и двама гмуркачи с фитил :))

6

герги

преди 10 месеца

До Анонимен Северен поток 1 - ационер (дал пари) в него Газпром 51% (демек дал половината пари), Северен поток 2 е долу горе същата работа :)

5

герги

преди 10 месеца

До Анонимен Точно там тръбите са на 70-80м, не че е малко ама чак па "стотици метри" :)

4

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен чебби, каква река от пари те гони др0гаре? След започване на путтинската война, всички освен БГ чеббурашите знаеха, че няма да мине газ и за 1 копейка по тези тръби. Ест., че Рашшшистите го гръмнаха, нали не е строен с техни пари.

3

Анонимен

преди 10 месеца

През септември миналата година поредица от "необясними" експлозии засегнаха газопроводите "Северен поток" 1 и 2. Колективният запад едва крета с разследването и не допуска руснаците. Дали знаят, че освен подводни дронове за физическо въздействие "Посейдон", Русия разполага със секретни дълбоководни /до 6 000 м/ дронове-манипулатори "Лошарик" и "Клавесин". Стига да поиска, Президентът Путин може да върне колективния запад в 19-ти век, като прекъсне комуникационните подводни кабели.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Щом ООН не иска независимо разследване какво повече да говорим. Тази демокрация ли защитават нашите продажни центаджии? Фашизъм!

1

Анонимен

преди 10 месеца

След като заповядат от Вашингтон,ще открият,случайно разбира се,няколко руски паспорта на лица които на по-късен етап ще бъдат идентифицирани като служители на руското ГРУ, след това Белингкат ще публикуват снимки и доказателства,че точно тези са взривили тръбата...