307

Мен

преди 9 месеца

Бг служби не са бг знаем работят за НАТО но НАТО не работи за нас .а против нас Хитлер да е работил за евреите и поляци само че сега крият а Америка иска Русия на колене и плаща на нацисти.те сами казват че ще работят за дявола срещу Русия. бг служби няма

306

Факт

преди 9 месеца

Това на снимката е рускит Т-72. Боекомплекта е в купола и при попадение си ... .....

305

Ученика

преди 9 месеца

Ааа аз съм спец. служба по разузнаването - А-а-а в един момент Слънцето ще свърши горивото си и ще изгасне...А-а-а, едно плюс едно е две...А-а-а добър вечер...

304

Може

преди 9 месеца

И да може, ама не е удобно.

303

Анонимен

преди 9 месеца

Голема работа! Секишът ще е за запада :)

302

Анонимен

преди 9 месеца

Бонго ,ами мога да си ти покажа бе.Вчера имаше доста хора по улиците в София и те също могат.Щото няма да е всички мирно винаги .Има си един предел на търпимост.

301

Анонимен

преди 9 месеца

Бонго ,кой ти оскъпява хората не свинкьо.Не се обяснявай не си българин и нищо не знаеш,за България.Кога ,какво е било ,кое как се е случвало.

300

Анонимен

преди 9 месеца

Добре бе бонго стой си там ,а от такива като мен се определя още останалите милиарди,така ,че у лево или в Украйна.Щом то е скъпа.

299

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Много съм добре в чужбина . Второ висше изкарах в чужбина и е супер всичко. И в България пак ще дойда и пак ще помагам на който мога и ти си сляп за да не го виждаш. Писах ти всяка година в Бг влиза 7 млрда евро.

298

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Круме ти си никой, за да спреш който и да е БЪЛГАРИН да ходи където си иска или да стои където си иска.Ако се интересуваше от живота в България, щях да те видя по новините как правиш протест заради високите цени на хранителните продукти и как други българи ще ти счупят носа , защото ще ги пратят олигарси за да мълчиш. Как 33 г не видях нито един протест?? Ти не пазаруваш ли??? Храната откъде я доставяш от космоса ли? Радев не оскъпи ли храната с над 50 процента , тока с 10 пъти повече. Хубав

297

Анонимен

преди 10 месеца

До Борис Затов, добре де, толкова ли не се сещаш защо заминаха тези хора? Да ти дам жокер? - БК/с/П, лустрация 0, другарите си управляват от 89та до сега и мизерни заплати, ама предполагам си виждал колко е дащен БГ работодател - бивш партиец, или направо ДС другар.

296

Борис Затов

преди 10 месеца

Ами яд ме е ..толкова качествени хора израстнаха в бг. ..толкова ценни ,и заминаха .. не говоря само за докторите ,инжинерите и тн ..за всички които бяха възпитани на чест ,достойнство ,труд,и човечност....но заминаха ..и материяла тука стана зле

295

Анонимен

преди 10 месеца

Борисе ,какво му се обясняваш на тоя,Да си спи там където си е България е на българите и ние си живеем тук и искаме да си живеем тук и тук да ни е добре,а не някъде на друго място.

294

Борис Затов

преди 10 месеца

Бонго ние българите от България останахме малко ,не се сърди ,малко сме злобни ,нервни и прости ..но ще веем знамето докато можем...доста истински мъже са измрели за да имаме език и народ през годините ...

293

Анонимен

преди 10 месеца

Бонго,аз ли съм заблуден бе .Ти ли живееш в България или аз ,ти ли говориш с чужденци ,които живеят в България и не искат да се връщат в страните си или аз.Айде стой си там където си и не се обаждай щом не живееш в България.

292

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Много си заблуден ,но тъй си изкарваш коментарите.

291

Анонимен

преди 10 месеца

Бонго ,аз съм ходил в ЕС ,да разлика от теб и съм довел хора от там в България,а не обратното.И знаеш ли ,какво те се чудят на такива като теб,какво правят в чужди държави,а не си оценяват прекрасната страна.И знаеш ли къде е проблема те го виждат,че нашите политици се продават за жълти стотинки.

290

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Круме в голяма заблуда си човек.Не ми е удобно да дразня хората за каква храна иде реч в чужбина.и тук баници има бг мазнини и айрян хи хиБраво хубаво име имаш..Аз не се взех на сериозно и Бонго

289

Анонимен

преди 10 месеца

Бонго,след като не живееш в България нямаш думата,като се върнеш тогава.Тия дето милеят за България си стоят в нея и търсят решение,а такива като теб нека си стоят там където са.

288

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Простичъкси, но няма нищо ))))Докато плюеш бг в чужбина ще търкаш зелето в кацата още.