111

Гошо

преди 10 месеца

Имаше стар брадясал виц: и краставицата расла, расла и стигнала Дунав, продължила да расте и преминала реката... до кога ще расте? - ако не намалиш от тиквата ще стигне до дупето ти.....

110

Върнахме се 70 г.

преди 10 месеца

назад. ДА СТЕ ЧУВАЛИ ЗА ИЛИЯ ВЪЛКОВ, Yul Brown, Юл Браун ? Българският Леонардо, откривателят на браун газ, укротеният оксиводород който не се самовзривява и в браун горелка развива 6000 градуса и топи волфрам. През 1984 г Илия Вълков продава на Китай браунов генератор за бързо неутрализиране на радиоактивни отпадъци, вместо съхраняване в контейнери с риск за радиация. Илия минава 1600 км с 4 литра вода оксиводород браун газ и браун горелка. Черно Море за браун газ и метали, без атомни централи ???

109

Анонимен

преди 10 месеца

До 122 Кой си ти бе просяк,че ще даваш определения в чужда страна,та чак ще решаваш да гониш някой.Какво си мислите,бе кирливи,че тук ви е Украйна ли

108

Анонимен

преди 10 месеца

Кой ще гоните от собствената си страна бе ***.Май трябва да ви се направят главите меки,за да разберете къде се намирате.

107

Давай Za

преди 10 месеца

А не може ли да изгоним всичко русофоби от България, първо сте по- малко и живота тук не ви харесва, тък и в крайна сметка господарите ви са на запад и ще ви приемат с отверени обятия( може и ***), че там станаха мнозинство различните

106

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна не е член на НАТО и ЕС и никой не и е длъжен.

105

figil

преди 10 месеца

До 113, тук не става въпрос за русофили и американофили, а за българските интерси. Мнозинството от българите искат двуполюсна политика, а това няма нищо общо с русофилството. Искаме политика подобна на Орбан или Ердоган, които успяват да лавират между голямите китове доста успешно. Една група от хора се появиха и почнаха да наричат всеки различен от тях русофил( путинист, кремалист) , много елементарна игра на търсене на врагове в собственият ви народ( нарича се фашизъм) .

104

figil

преди 10 месеца

Поздравления за Bulgarian air, поканили са страхотни гости с много обективна визия. Гледах националните канали сутринта и нищо не ме грабна, явно трябва да се преориентирам :)

103

Анонимен

преди 10 месеца

До 113 Не се обяснявай бе просяк.Като не ти харесва в България изчезвай или да ти покажем пътя към Украйна.

102

Анонимен

преди 10 месеца

Племето украинци да си ходи в Украйна ,а не да се обяснява в чужди държави.В България всеки българин може да си бъде,какъвто си иска и това дали се харесва на украинските нагляри Аси е техен приблем

101

Анонимен

преди 10 месеца

Ами като е старо и руско що пък на ония им трябва.Айде там на запад има модерно да търчат там.

100

Анонимен

преди 10 месеца

До 107 Ами да се връщат и да воюват бе ,нали бяха много смели през 2014г.И не ми давай определения в моята държава заради едно просяци .Като не им харесва в България престоя не е задължителен.

99

Ей Тъпанари

преди 10 месеца

Кой трябва да ви обясни, че не си "даваме" оръжието, ами го продаваме? За какво са ви тия ръжди? Хората вече се стрелят с роботи, ние още пазим съветски оръжия от 70-те години. Тва е все едно да се бием с пръчки, срещу пистолети. Да го пращаме там на фронта, да го използват и да се приключва вече с тая сага.... АМАН. САЩ има армия от кучета роботи, дето тичат всякакъв терен и те стрелят в движение централно в челото от 2 километра.

98

Анонимен

преди 10 месеца

В близките месеци народа ще изрита и украинците нагли дето ги храни и лаят,както и всички продажници дето се интересуват от чужди страни,а не от България.Кой,какво щял да каже и ала бала.Важното е ,какво казва българина,а той не е съгласен да го набутват в чужди конфликти .

97

Анонимен

преди 10 месеца

Някой с 1000 ромски гласа не е легитимен!!!,....взимайте в запас и раздавайте калашниците!!!

96

Влади-Мир

преди 10 месеца

Единствения, който може да говори от името на България е Румен Радев!!! Президент избран МАЖОРИТАРНО ОТ НАРОДА!!!

95

Гответе Се

преди 10 месеца

В близкия месец-два ще забраняват "партия" ОПГ Изхождане.

94

Анонимен

преди 10 месеца

Откъде накъде ние трябва да даваме нещо на Укрия въпреки, че забраниха изучаването на български там тая упка?

93

Време е

преди 10 месеца

До Влади-Мир - аз не съм ходил в казарма, но няма проблеми. Нали ти си ходил. Ще те мобилизираме първа вълна. Като по-опитен. Време е за Възражданските войници да ходят на фронта.

92

Анонимен

преди 10 месеца

До ХХХ Абсолютно нашите продажници ще обявят война ще ни вкарат в еврото без референдум, обаче, ако се объркат нещата ние против еврото ще сме криви и ъпото стадо не може да го види, аз бих се отказал, ама и аз живея в тази колония. Турците сме победили ще победим и гейовете.