17

ДРЕМЕ МИ

преди 10 месеца

ЗА ВАШАТА ПАРТИЯ

16

Анонимен

преди 10 месеца

Може да си възрожденец, може да си извънземен, но ако не можеш да се коалираш с други организации срещу американските крадци, на власт няма да дойдеш никога. Защото крадците и предателите могат да се обединяват и винаги ще те излъжат на избори.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Прогонването на американските крадци, агенти и слуги няма алтернатива. Това е задача номер едно на свободните хора в тази държава.

14

Възрожденец

преди 10 месеца

Партия Възраждане ще обяви представител-кандидат кмет за всяка една община и ще ги смачка на много места, на ония им остава да се обединят и да се подкрепят иначе отиват в канала всички! По този начин ще се докаже, че всички във върхушката са заедно - партия Ала-Бала (ПП), Доносническа България, ГРОБ, ДПС (Ахмед ага)! *** ще си харчи парите и отвреме на време ще ги атакува и това е! Платените медий ше изпират всички управляващи и кервана си върви и т н

13

СМЕХ...ЕЙ..СМЕХ

преди 10 месеца

....ТОРБИТЕ С "ПАРТИЙНИТЕ ЛЪЖИ"---СВЪРШИХА...ХА,ХА,ХААААААА....ОКАЗА СЕ , ЧЕ ВСИЧКИ СА ЗА ВЛАСТТА И ПАРИТЕ ОТ САЩ , ЕС И ЗАПАДА....ХА,ХА,ХААААА....ЗА РУСИЯ СА САМО "ЛЪЖИТЕ И ПРОСТОТИЙТЕ"...ХА,ХА,ХААААААААА ЗА БАЛЪЦИТЕ!

12

Анонимен

преди 10 месеца

Да блогодарим на Луканов, Беров, Димитров, Инджова, Софиански, Костов, Виденов, Станишев, Сакскуборготски, Борисов, че окрадоха държавата и народа и не направиха нищо за България освен да си напълнят гушите и затова сме най-бедни в Европа

11

моч

преди 10 месеца

Така като гледам , то и сега партиите не цъфтят и не вързват но , успяха да поставят *** на мястото му . България все още е парламентарна република и всякакъв вид ограничени , елементарни , алчни и злобни пиночетчета , както и оглавените от тях хунти трябва да срещат безапелационен и безкомпромисен отпор !!!!

10

БКП/БСП...7%...

преди 10 месеца

КЕЕЕЕЕФ...ХА,ХА,ХАААААААА.....

9

Анонимен

преди 10 месеца

Заплатаджиите от Козяк и тук са се разписали. Текат грантовете:)

8

ха ха

преди 10 месеца

Всички и у нас и в чужбина казват че Радев се е провалил Само хора от комунистическото котило и хора около Радев такива като Кутев се самовъзхваляват

7

Анонимен

преди 10 месеца

Членството в БКП (БСП) се предава по кръвен или по полов път също като при СПИН.

6

плаващи мнозинства

преди 10 месеца

Противодействието на феодалната демокрация тип Англия е народната демокрация, т.е. властта се дава на все повече хора, кметове, съдий, медий, едри бизнесий и т.н. Които са движени от общия интерес организъма да е здрав и да има силна защита срещу най-различни болести, като напр. Чумата. А технологиите, за които говори Кутев, са средствата за подслушване и изкуствения интелект, които работят в интерес на единици и то чуждици. Т.е., моделът Борисов с един "цар" на върха и то корумпиран отече.

5

Антон Путев

преди 10 месеца

Е много прав, но истината боли и го плюят.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя вместо да говори, да ходи да се цуне с копейката.

3

Прогностик

преди 10 месеца

А твоята партия ще изпадне под 4 % когато бетонните и избиратели сталинисти оттекат към възродите!!! И ко праим тогава, Кутьо? Много Вожд, а малко индианец?

2

Анонимен

преди 10 месеца

Много преди това ще е!-:) Политическият Преврат,да " откраднат" Заедно " властта",Няма да им бъде простено! Нищо и никой не е забравено!-:)))

1

ъъъ

преди 10 месеца

Тая пробита рубла да спре да дава акъл