21

ЧСИ 828

преди 10 месеца

ДС-МВР ,, ресторантьорите'' вият на умряло. Накраденото чрез всевъзможни най-тежки престъпления се разпада пред алчните им милиционерски очички. Още по-големият им проблем е възмездието до девето коляно дето започна да се случва. През ден има ликвидиран Ушев мафиот, ама се опитват да го опазят в тайна. Аз вече съм си набелязал едно ЧСИ, ама няма да му казвам номера.

20

Анонимен

преди 10 месеца

И тоя де е блял че е тръгнал така?

19

Истина

преди 10 месеца

Българското черноморие ще стане апетитно и предпочитано, само когато 50% от хотелите ги разрушат и на тяхно място има озеленяване, градинки с достатъчно дървета. Само че много мафиоти и хора ще изгорят, но да са мислили когато са купували!

18

Анонимен

преди 10 месеца

Предлагам мързеливото ченге на изхода на Созопол, което не е спряло тежкотоварното МПС да започне от утре работа във фирмата на нарушителя, защото явно няма капацитет за кат

17

Анонимен

преди 10 месеца

Да му сложат сега една хубава глоба на собственика на техниката за да знае да не слага в кабината някакви миекащи балкански ръбове

16

Totenkopf

преди 10 месеца

Хахаха какъв инцидент това е саботаж на кремълските слуги

15

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен "Как е възможно това да стане трудно човек може да си представи Луда работа!!" ---- как ли? Като някой не си е свършил работата! МПС явно има разрешително за извънгабаритно, сега кой е проспал височината при издаването на маршрута е отделен въпрос... или пък байчото си е мислил, където са 3 метра, там са 3 и половина.. кво е некав половин метър.. Отделен въпрос, че е престъпно да се постави такава рамка, която да падне и застраши живота на другите участници в движението!

14

Анонимен

преди 10 месеца

Какво правят кранове, камиони и подобни в пиковите часове когато хората отиват на море, това е някаква територия населена с доста плиткоумни нехранимайковци!

13

Vol'Jin

преди 10 месеца

Вие не може да разберете нашия Call of duty .....

12

Бай Иван

преди 10 месеца

А кокво стана със стария път Крайморие- Ченгеле Скеле?

11

Vol'Jin

преди 10 месеца

Ново поколение имагинерен реализъм ....

10

Пародия на държава

преди 10 месеца

Имало идиооооити които одят да си тровят нервите по гоооооевномороето

9

Vol'Jin

преди 10 месеца

Не сте чували за едни лица , ама ще чуете!Васил "Сапуна" АнгеловБил "Призрака" РоупърИван "Резнов" Коритарев

8

Анонимен

преди 10 месеца

Познавам този път добре Отсечката бс созопол е един път що годе на добро ниво .. Как е възможно това да стане трудно човек може да си представи Луда работа!!

7

да знаете

преди 10 месеца

Ваксините и пръскането отгоре........действат.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Като бават строежа на жп така ще трябва да затворат накрая заради жертвите на това шосе.

5

Bad Face

преди 10 месеца

В пътищата на Тулупа е крадено от всичко, включително и от височината на съоръженията.

4

Анонимен

преди 10 месеца

До Асанчото !Ако някой нещо разбере,боб да яде!" ---- боб само ако е "с кокале"! За неразбралите рееетарди - преди ниски надлези или други препятствия се поставят "предпазни рамки", които са по-ниски от препятсвието и целта им е да е сигурно, че няма да мине нищо, което е над допустимата височина. Обикновено на тези рамки има закачени топки, вериги и т.н. с цел да привлекат вниманието на водача ако се удари в тях. В този случай явно рамката не е имало такива или мпс е било твърде високо.

3

Асанчото

преди 10 месеца

Камини с неприбран кран..демонтирал рамка!Ако някой нещо разбере,боб да яде!Крана комин ли е демонтирал,рамка ли е демонтирал,,,блъснал е рамката....или всичкото вътре?

2

Хаха

преди 10 месеца

Като четеш какво се случва по магистралата и пътищата ... да се чуди човек дали изобщо да тръгва към морето