33

В.

преди 10 месеца

Защо няма ваучери за самонаетите?

32

Анонимен

преди 10 месеца

Тия са пълни с идеи като лийно с витамини

31

Дейвид Айк

преди 10 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

30

дай пари, не ваучери

преди 10 месеца

Ваучерите за храна, трябва да са забранени!!! Те поддържат сивата икономика. Работодателите по тоя начин извиват ръцете на служителите, за да им дават по-малки заплати, пък и почти всеки работодател по тоя начин се ползва от данъчни облекчения. Не всички работодатели са така, но над 90%. Само обаче, от тия облекчения обикновеният работник няма никаква полза. Те са за са си купи шефчето джипче и да води жена си на Малдивите. И не във всеки магазин ги приемат. И имат срок в който да ги ползваш.

29

Олимпий Панов

преди 10 месеца

Инвестирайте в оръжие идва края!

28

Анонимен

преди 10 месеца

Някой път ще стане някакъв много голям срив в системата и тогава тия главочи ще разберат че не може да се налага всичко да е само по електронен път.

27

Вече

преди 10 месеца

Някои взеха да си мислят, че интернетът е като въздуха - да го има винаги и навсякъде ! Е да, ама не, каква самозаблуда и колко глупави хора, лесни за манипулации !

26

канибал

преди 10 месеца

До Идея:парите се облагат с осигуровки. ваучерите да 200 лв не. стога писахте глупости

25

Анонимен

преди 10 месеца

явно не сте разбрали "Целта на дигитализацията е да се постигне намаляване на административната тежест"... демек въпросната администрация да бачка по малко, защото сега се утрепват от работа..

24

"Светлото"

преди 10 месеца

От това тотално електронизиране, което искат да въведат някои, ако в един момент спре интернетът, всички остават на "тъмно", а най-лошото е, че има много мислещи се за модерни и напредничави, които не го проумяват ! Отделен е въпросът за кибер-престъпността, която ще бъде още по-улеснена и в големи мащаби !

23

канибал

преди 10 месеца

кое не ви харесва на коментиращите? до 15 години фиатните пари изчезват. разплащанията ще стават само през телефона с крипто и дигитални пари.

22

Беден

преди 10 месеца

Немам пари за храна, те мобифон или таблет ще ми искат... С две думи ще се мре от глад благодарение на тъпотията на тая държава.

21

До до 12

преди 10 месеца

Всички сме нормални, включително ние, които предпочитаме плащането в кеш, дори сме по-нормални от вас !

20

Анонимен

преди 10 месеца

и кък да стане това в магазина

19

Ааааайде

преди 10 месеца

Стига вече с тая електроника, оляхте се, интернетът НЕ Е задължителна форма на общуване, а просто допълнително улеснение според личното желание и възможности !

18

Ken

преди 10 месеца

До 3 Анонимен --- След въвеждането на електронни ваучери, които ще бъдат във вид на банкова карта, ще може да вземете тази карта от сина си и да напазарувате. Какво толкова сложно има ?

17

Анонимен

преди 10 месеца

Това е изкривен ЕКСПЕРИМЕНТ от китай. В Китай без да разберат хорта правеха някакъв Социален рейтиг. Това същото тука ама вече определено кои да има и кои да нямат

16

от 12 до 15

преди 10 месеца

Ела в малкия град, гномче, работи при частник и пак седни да ми лаеш! Може 4 висши да имаш,но нямаш ли къде да практикуваш това, което си завършил - файда ! Работиш к'вото има,никой не го еня за дипломата ти ! А като платиш сметките и тичаш на село да работиш, препарати,ядене,бензин - не сме скотове като теб от палатката до работа със служебната баничарка!

15

до 12

преди 10 месеца

Само като чуя за "Изипей", и ми е ясна електронната и финансовата грамотност (то и по заплатата си личи). Нула. Ама кръгла. Нормалните хора плащаме онлайн безплатно с 1 клик сметките си, а не се редим по опашки. Елате в 2023та...

14

Хаха ха

преди 10 месеца

Може и сьдия изпьлнител разбира се да ти блокира и храната с заплатата - като е електронна през банкатаДобре е промяната нали