26

Нормален

преди 10 месеца

До Анонимен дето е написал пълни глупости. Главата му е пълна с глупости, защото аз с мазнини без въглехидрати оживях след злокачествен тумор и никакви коментари тук не могат да променят факта, че статията много вярна и полезна, за тези дето имат нещо в главата, за да се замислят.

25

Нормален

преди 10 месеца

До Лъжа и измама..........Веганите са ***

24

Анонимен

преди 10 месеца

пълни глупости

23

Джо

преди 10 месеца

Това е платена публикация защото продажбите на млечни продукти се сринаха. И как няма да се сринат при тези цени.

22

Анонимен

преди 10 месеца

По - големи глупости не бях чела. Да не намаляват клиентите на аптеките и болниците, та пишете подобни глупости? "14 порции млечни и 2- 3 плодове и зеленчуци". Сериозно? В млечните има много хормони и не са полезни, приемането на повече млечни продукти, може да доведе до хормонален дисбаланс и до редица заболявания, а какво правим с лактозната непоносимост? Откакто напълно спрях млечните съм нов човек, по - добре не съм се чувствала през живота си.

21

Flex

преди 10 месеца

Няма градче без достъп до истинско мляко, и в софето във всеки квартал си има по някой дядо/баба дето идват сутринта. Така от много години си пия всеки ден от това с 2 пръста каймак отгоре и си квасим кисело, работа за минути. Долу някой каза за непоносимост към млечни, и аз имах към прясно мляко ама пих/правих си кефир няколко месеца и изчезна напълно

20

Анонимен

преди 10 месеца

До Лъжа и измама какви "вегани" живеят "повече", горките заблудени сектанти за година-две си съсипват здравето, пият по една шепа добавки всеки ден и пак не могат да заместят пълноценното и естествено за хората хранене с месо, сирене, яйца и тн. Веганството е вредна секта и би трябвало да е забранено от държавата да се проповядват абсурдните му идеи.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Е, тамън хората почнаха да пият така "полезните" ядкови млека, а вие сега ги върнахте в първи клас. До вчера тръбяхте, че кравето мляко е мноооого вредно,нищо, че дно време само такова са пиели.

18

Км

преди 10 месеца

Доктора се казва д-р Менте и статията е менте.Млечните продукти не са полезни за хората .Те са за телета.Така казва д-р Гайдурков.

17

Анонимен

преди 10 месеца

пълнамаслена мляко ДА, но не от магезин

16

Тези,

преди 10 месеца

продукти са полезни само ако не са индустриални химични смеси.

15

Лъжа и измама

преди 10 месеца

Тази статия е абсолютна лъжа, платена реклама. Затова ли веганите живеят повече?

14

Александър

преди 10 месеца

Как така "риска от смърт"? Шансът да умрем пада с 30% или.. ?

13

до 7

преди 10 месеца

В интерес на истината сума народ покрай Ковид се изнесохме из селата около големия град. Да, хапваш истинска храна, бабите около теб ти гледат градина срещу скромно заплащане. Пръстите да си оближеш от качествени зеленчуци, плодове, месо, сирене. Въпрос на личен избор.

12

Анонимен

преди 10 месеца

A печените скакалци?

11

Анонимен

преди 10 месеца

Оставаше и човек да има достъп до тези продукти в търговската мрежа...Една елементарна сладкарска сметана да се опиташ да си купиш, трябва да обиколиш 20 магазина, защото всичко, което се предлага е направено от растителни ***

10

Анонимен

преди 10 месеца

А с холестеролите кво прайм?

9

Съюз на млекопрера

преди 10 месеца

Малко скъпо ни излезе това "проучване". Ми много обемисто. *** ето съюза на месопеработвателите се дръпна и сега резултатите им лоши.

8

bl

преди 10 месеца

"Много хора имат непоносимост към млечни продукти и такива препоръки за тях са безполезни. " ... България е страната с най-ниски нива на непоносимост към млечни продукти в световен аспект. Има изследвания, които свързват ниските нива на такава непоносимост с това колко стара е една цивилизация и колко отдавна тя е усвоила животновъдството.Така че, Българи, пийте пълномаслено мляко!

7

Анонимен

преди 10 месеца

Без крави,овце,кози от къде ще има мляко и сметана. Нали ги елиминираме заради това ,че отделят въглероден двуокис през изходното отверствие и загряват планетата ?!?