128

Пак ни управляват

преди 10 месеца

ГЕРБ и ДПС, този път със СДС, ДБ, и ПП. За какво протестираха хората? Гласуваш за ГЕРБ, получаваш ДПС, ДБ и ПП. Гласуваш за ПП, получаваш ДПС, ГЕРБ,СДС, ДБ и ПП.Предадоха жестоко избирателите си, кога ли не са го правили, липсва само БСП коялицията на предателите, но имат мнозинство и без нея. 34 г. едни и същи управляват, още малко и ще надминат Тодор Живков. Косите им побеляха в този Парламент. Няма спасение от блатото.Дойдоха млади, в шлиферчета и шушляци, стоят още оядени и остарели в НС.

127

ББ

преди 10 месеца

Имате подкрепата на Българите г-н Денков,руската пропаганда насажда на хората недоверие,опитваща да създаде хаос,така е от десетилетия!Украйна даде примера!Изборите са заплаха за дпс-гебр...ако не го осъзнават толкова по зле за тях...живеем в Глобален...и те не са фактор!!!САЩ и Свободният не са слепи и глупави...няма да има толерантност към никого!Война е...САЩ няма да плащат предателства и да ги толерират!!!Справедлив и Мирен...или...мъ...

126

Анонимен

преди 10 месеца

Хората вече събират камъните . Да мине поне една зима да видим кво ще стане ;) Тоз кат гледам няма да държи на бой мого

125

Анонимен

преди 10 месеца

Като посеят ужаса и помията ще бъдат елиминирани от тези които ги назначиха. Негодни за нищо . А ако имат квалифицирана информация ще се споминат с почести.

124

Костя Копейката

преди 10 месеца

Аз искам един нов 9 Септември.Да вземем властта и Вовата да ни направи едно марионетно правителство с премиер АЗ.Само,че мяй сме много малко този път и НАТО няма да ни позволят:)

123

Анонимен

преди 10 месеца

Продажници - ВЪН !!

122

тя

преди 10 месеца

Няма да стигне до ротация ,да си отиват ,видяхме ги колко мислат за народа !

121

Хе хе

преди 10 месеца

Зорът на "Правителството" е да изкара до местните избори. Там са големите пари. И разбира се да се докарат пред Посолството.

120

ОСТАВКА!

преди 10 месеца

на корумпираното правителство!

119

Москва не пее вече

преди 10 месеца

Член сме на ЕС и НАТО. Правителството ще изкара пълен мандат!

118

Bumerang

преди 10 месеца

Крайно време е нашите политици от УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ, заедно с потурлаците от регионите с малцинствата, да им купим "комуфлажки" и военно снаряжение и ги отпратим при техните любимци в Украйна > https://disk.yandex.ru/i/BVm6aM0IlqsbNw

117

Анонимен

преди 10 месеца

Крайно време е да си ходят

116

Анонимен

преди 10 месеца

Чета коментарите и не вярвам на ушите си. Целия "мъдър", "справедлив", "гостоприеме" и "трудолюбив" български народ с желание да бъде управляван от Копейкин и един зелен, миризлив чорап.

115

Анонимен

преди 10 месеца

махайте се продажници

114

Анонимен

преди 10 месеца

Това е най-доброто решение в момента за страната ни. Само се сетете колко пъти ходихме на предсрочни избори. Аз съм от хората, които гласуват - колкото и да не ми харесват партиите които са в менюто - всеки гражданин трябва да има отговорна позиция за това как да се управлява страната ни. Пожелавам това правителство да изпълни целия 4 годишен мандат.

113

Анонимен

преди 10 месеца

С нищо добро няма да бъдат запомнени.

112

Анонимен

преди 10 месеца

Оставка, съд и доживотен затвор. Национални предатели сте.

111

Анонимен

преди 10 месеца

България е с най с големия % академици на глава на населението. Учен народ, ей!

110

митко

преди 10 месеца

Това правителство е вредно за България.Герб и ППДС трябва да бъдат изметени час по-скоро.Досега тези пръстъпници не направиха и един ход който да е в полза за обикновеният българин.Оставка,съд и затвор.

109

Анонимен

преди 10 месеца

Времето ви изтече. За месец-два показахте всичките си скрити намерения, които не бяха известни на никого. БСП ви спираше да бъдете иддиоти в предишното редовно правителство. Няма кой да ви спре да бъдете вредни за държавата и народа. Време ви е да си ходите, да платите за лъжите си, за измамата от предизборната кампания. Ново раздаване на картите, при новите условия и след показването ви на новите ви лъжи и планирани престъпни заговори срещу националната сигурност, Продажност и обезоръжаване.